Reklama

Reklama

24 Hodin: Nezastavitelný

(seriál)
  • USA 24: Legacy
Trailer
Akční / Drama / Mysteriózní
USA, 2017, 8 h 21 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Manny Coto, Evan Katz

Hrají:

Corey Hawkins, Dan Bucatinsky, Anna Diop, Charlie Hofheimer, Miranda Otto, Teddy Sears, Jimmy Smits, Ashley Thomas, Sheila Vand, Kathryn Prescott (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Hodiny už zase tikají a čas běží nezadržitelně dopředu! Na slavný seriál 24 hodin volně navazuje pokračování s podtitulem Nezastavitelný. Začíná adrenalinový závod, ve kterém jde o všechno. Podaří se zabránit zničujícímu teroristickému útoku na půdě Spojených států? Před šesti měsíci v Jemenu zemřel vůdce teroristů Sheik Ibrahim Bin-Khalid. Zabila ho speciální jednotka Rangerů pod velením seržanta Erica Cartera (Corey Hawkins). Bin-Khalidovi stoupenci přísahali Rangerům krvavou pomstu. Carter, jeho muži i jejich rodiny doufali, že se jim podaří zmizet díky programu na ochranu svědků. Jenže když se Cartera někdo pokusí připravit o život, rychle si uvědomuje, že byli odhaleni. Ve snaze předejít dalším útokům a zastavit teroristy Carter požádá o pomoc Rebeccu Ingramovou (Miranda Otto), která pracovala na odstranění Bin-Khalida ze zákulisí. Tato geniální a ambiciózní tajná agentka před časem odstoupila z postu národní ředitelky protiteroristické agentury CTU, aby podpořila manžela, senátora Johna Donovana (Jimmy Smits) a jeho kampaň za zvolení na post prezidenta Spojených států amerických. Díky několika dekádám bezesných nocí a zmeškaných rodinných oslav konečně stojí na vrcholu. Bílý dům je na dosah. Ale dokáže přijmout novou roli První dámy? Nebo ji znovu svede láska k akci? Společně s Carterem odhalují složitou teroristickou síť a musí se sami sebe ptát: Komu můžeme věřit? Zuřivý boj s Bin-Khalidovými stoupenci je přinutí konfrontovat vlastní identitu, rodinu i minulost. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele MMR k tomuto seriálu (1)

12:00 p.m.-1:00 p.m. (2017) (E01) 

Carter není špatný, ale na Jacka prostě nemá a vždy to s ním budu srovnávat. Jack by se s touto situací z 1.dílu rozhodně vypořádal lépe. ()

Související novinky

Tvůrci zvažují oživení seriálu 24 hodin

Tvůrci zvažují oživení seriálu 24 hodin

09.09.2021

Tento týden se objevily zprávy, že producenti, televize Fox a zřejmě i Kiefer Sutherland jednají o možnosti oživení dnes již kultovního akčního seriálu 24 hodin. Veškerá jednání jsou údajně teprve v… (více)

Reklama

Reklama