Reklama

Reklama

24 Hodin: Nezastavitelný

(seriál)
  • USA 24: Legacy
Trailer
Akční / Drama / Mysteriózní
USA, 2017, 8 h 21 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Manny Coto, Evan Katz

Hrají:

Corey Hawkins, Dan Bucatinsky, Anna Diop, Charlie Hofheimer, Miranda Otto, Teddy Sears, Jimmy Smits, Ashley Thomas, Sheila Vand, Kathryn Prescott (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Hodiny už zase tikají a čas běží nezadržitelně dopředu! Na slavný seriál 24 hodin volně navazuje pokračování s podtitulem Nezastavitelný. Začíná adrenalinový závod, ve kterém jde o všechno. Podaří se zabránit zničujícímu teroristickému útoku na půdě Spojených států? Před šesti měsíci v Jemenu zemřel vůdce teroristů Sheik Ibrahim Bin-Khalid. Zabila ho speciální jednotka Rangerů pod velením seržanta Erica Cartera (Corey Hawkins). Bin-Khalidovi stoupenci přísahali Rangerům krvavou pomstu. Carter, jeho muži i jejich rodiny doufali, že se jim podaří zmizet díky programu na ochranu svědků. Jenže když se Cartera někdo pokusí připravit o život, rychle si uvědomuje, že byli odhaleni. Ve snaze předejít dalším útokům a zastavit teroristy Carter požádá o pomoc Rebeccu Ingramovou (Miranda Otto), která pracovala na odstranění Bin-Khalida ze zákulisí. Tato geniální a ambiciózní tajná agentka před časem odstoupila z postu národní ředitelky protiteroristické agentury CTU, aby podpořila manžela, senátora Johna Donovana (Jimmy Smits) a jeho kampaň za zvolení na post prezidenta Spojených států amerických. Díky několika dekádám bezesných nocí a zmeškaných rodinných oslav konečně stojí na vrcholu. Bílý dům je na dosah. Ale dokáže přijmout novou roli První dámy? Nebo ji znovu svede láska k akci? Společně s Carterem odhalují složitou teroristickou síť a musí se sami sebe ptát: Komu můžeme věřit? Zuřivý boj s Bin-Khalidovými stoupenci je přinutí konfrontovat vlastní identitu, rodinu i minulost. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele JackBauer k tomuto seriálu (1)

24 Hodin: Nezastavitelný (2017) 

Môj nick musi o postoji k serii 24 vraviet viac nez dost. Porovnavat Legacy s povodnou 24 nechcem ale musim. Jedine co sa nam zachovalo je real time format, ktory nie je a nikdy nebol az tak real time a stalica, postava stareho dobreho Tonyho Almeidy, ktory je v serialy uplne zbytocne a nema pre dej ziaden zmysel (ale to nevadi, pretoze aj tak Tony je v kazdej epizode asi 3 minuty) - necakajte nejake logicke vysvetlenie ako sa dostal z vazenia, preco uz nie je zly terorista a ake su jeho motivacie a podobne... Legacy sa snazi byt povodnej 24 ekvivalentom, avsak k dosiahnutiu tohoto ciela si tvorcovia vybrali nespravne chodnicky. Opakovanie a vykradanie dejovych linii (aj tych dobrych ale aj zlych - unos manzelky, prepad CTU, zradca medzi vysoko postavenymi, zmrtvych vstanie hlavneho zaporaka) je na dennom poriadku, vyber hercov je okrem Mirandy a Coreyho uplna katastrofa a nadviazanie nejakeho puta medzi hrdinmi a divakom je velmi problematicke... ktokolvek z nich vratane Erica by mohol zomriet a bolo by mi to uprimne jedno..jednoducho postavy su zle napisane a hlavne Corey i ked sa snazi a je dobry herec ako lead actor to zatial vo svojom veku nezvlada... vsetko je zial podtrhnute velmi nizkym rozpoctom, ktory sa podpisal pod akcne sceny, ktorych je malo a su zle natocene, efekty a dokonca i masky (Bin Khalid) su smiesne (pouzitie CGI vrtulnikov a podobne) dokonca i hudba je v mnohych pripadoch recyklovana a pouzita z predoslych serii.. Aby 24 mohla fungovat dalej a mat uspech, je nutne aby sa tvorcovia zamysleli a uvedomili si, ze serialova tvorba sa od cias 24 velmi posunula a ze to co stacilo pred 10 rokmi dnes v dobe serialovej renesancie nestaci... navyse podla ratingov, ktore boli naozaj smutne, to vypada ze Legacy pre season 2 obnovene nebude... 40% ()

Související novinky

Tvůrci zvažují oživení seriálu 24 hodin

Tvůrci zvažují oživení seriálu 24 hodin

09.09.2021

Tento týden se objevily zprávy, že producenti, televize Fox a zřejmě i Kiefer Sutherland jednají o možnosti oživení dnes již kultovního akčního seriálu 24 hodin. Veškerá jednání jsou údajně teprve v… (více)

Reklama

Reklama