Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Následující události se odehrály mezi pátou a šestou hodinou odpoledne. CTU najde v počítači mrtvého Gabriela stopy vedoucí k lokalizaci teroristů. CTU vyrazí na místo, ve zprávách je však reportáž o zásahu na Gabriela a teroristé se stihli přemístit. Khasan Dudayev obdrží kód pro akci k teroristickému útoku. Amira má starost o svého otce, který má cukrovku a je svázaný v pokoji. Učitel David Harris přijde do domu s látkou na výbušniny, Amira se mu svěří o svém otci. David postřelí Khasana a pak ho za to Amira ubodá. Amira sedne do auta s výbušninami a útok provede sama. Donovan je vyslýchán v CTU a stále zapírá, že byl kdy v kontaktu s teroristy. Teroristé unesou Nicol a Isaaca. Jadallah zavolá Ericovi, chce po něm obnovit data na flashdisku, jinak je oba zabije. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

moudnik 

všechny recenze uživatele

Sorry, málokdy píšu negativní hodnocení, ale tohle příšerné a hloupé klišé nemá ani fištrón, ani kloudného hrdinu, ani pořádný děj, prostě nic z toho, co zdobilo 9 předcházejících "24" sezón. Jen vyumělkované dialogy, záběry zblízka na rádoby děj prožívající obličeje, neustálé iracionální chování všech kladných "postav" a výsměch FBI i dalším ozbrojeným složkám. Završení smíchem zavánějícím dramatem byl rozkaz a jeho provedení osamělým Jenkinsem na mostě. Smutné až k smíchu. Kde zůstaly nerváky a napínáky z prvních devíti sezón ? Kdesi hodně, ale opravdu hodně daleko. ()

FiVe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže jste jako pan policajt Jenkins na mostě v malý budce a najednou vám někdo zavolá, že máte někoho zastřelit a zastavit celý provoz na mostě no a vy běžíte a uděláte to, aniž by jste verifikovali rozkaz nebo identifikovali volajícího. Taky dobrý ty vole. *⁠\⁠0⁠/⁠* P.S. asi mají nějakou extra hotline linku ()

Reklama

Agent24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda byla taky dobrá. Připomenulo mi to první epizodu 4 sezony 24 a taky tuším 4 díl 6 sezony 24. Nechci spoilerovat tak nebudu psát co mi to přesně připomenulo. Každý určitě bude vědět co myslím. Jinak co mě naštvalo tak byli ty české nápisy. Splést si znovu Čečnu s Českem to je teda síla. A kvůli tomu Česku dám 80% :-) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama