Reklama

Reklama

BANG! Duel

(seriál)
Trailer
Western / Krátkometrážní
Česko, 2016, 4x3 min

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

zette 

všechny recenze uživatele

Nijak originalni, presto zajimave, jak se v hlasovani divaci rozhodnou, jak se dej bude dale vyvijet. To je vedle kostymu a kulis asi jedine pozitivum. Druhou hvezdicku pridam, za amatersky pocin, i kdyz se paradoxne jedna o reklamu na deskovou hru. Herecke vykony zoufale, myslim, ze tohle by dokazali zahrat hoste v kazde hospode. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Karetní hru jsem nikdy nehrál a popravdě jsem o ní dosud ani neslyšel. Nicméně určitě je to zajímavá reklama na ní. Co se samotného „seriálu“ týče, i mě se líbilo prostředí westernového městečka a pro diváky by to tam určitě bylo jako zajímavé zpestření. Když se na to ovšem divák dívá na netu, přijdou mu ty herecké výkony i triky dost srandovní. Dám dvě * za odvahu a že to nebylo moc dlouhé… ()

Reklama

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Dávam 2 hviezdy za to, že sa to natáčalo v Šiklande a za to že sa to týkalo BANGU!. BANG! Duel si veľmi rád zahrám a vlastne všetky vydania a rozšírenia BANGU! sú super. Šikland som tiež navštívil a je tam ozaj veľmi pekne. Ale toto nie. Kristýna Lenfeldová to zahrala otrasne a ešte aj to ako sa herci afektovane tvárili. Zbytočné opakujúce sa scény a nie veľmi presvedčivé. Dosť slabí western. ()

Zajímavosti (1)

  • V záverečných titulkoch 4. dielu je uvedená aj Kristýna Lenfeldová ako Banditka, popritom sa tohto diela ani nezúčastnila. (LuiCJ)

Reklama

Reklama