Reklama

Reklama

Americká manželka

(seriál)
  • USA American Housewife (více)
Ukázka z filmu 3
USA, (2016–2021), 36 h 54 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

Sarah Dunn

Hrají:

Katy Mixon, Diedrich Bader, Daniel DiMaggio, Julia Butters, Ali Wong, Carly Hughes, Meg Donnelly, Carly Craig, Jeannette Sousa, Leslie Bibb, Jeremy Howard (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(103)

Obsahy(1)

Katie je vdaná žena, která žije s manželem a třemi dětmi v zámožném městečku Westport. Své děti se snaží vychovávat, jak nejlépe umí, i přes všechny možné překážky, které jí klade život i okolí v podobě jejích dokonalých a bohatých sousedek a jejich dokonalých dětiček. (TV Nova)

Recenze (22)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Velmi americký seriál o nafoukané prasnici, které nebylo dáno ani vnější, ani vnitřní krásy, ale přesto má konstantní potřebu být neustále vidět a slyšet. (Tyhle lidi fakt miluju.) Její manžel je vážně světec. ()

LION-MR.T odpad!

všechny recenze uživatele

Americká manželka je ženská, která je věcně nasraná a každého buzeruje. No a? Tuhle ženskou mám milovat? A přitom Katy Mixon mám rád ale ze začátku jsem ji prostě nepoznal jak přibrala ale to mi nevadi ale tady jí buď role nesedla nebo ji nezvládla. Ale jestli ve scénáři charakteristika postavy byla taková - být věcně nasraná a protivná.  Tak prosím. ()

Ratemus odpad!

všechny recenze uživatele

Učebnicová ukázka amerického kýčovitého stereotypu , která kromě otravných odporných postav nenabízí nic než absolutní odpad dnešní seriálové trendové doby... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Seriál Americká manželka mi nějak nevtáhl dovnitř. I když ho táhne energická Katy Mixon a tvůrci hodně spoléhají na vděčné stereotypy. Některé hlášky mě ale pobavily. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

,,Už malá spí celou noc? Prosímtě, slupnu dva neuroly a spím celo noc. Pro jistotu jsem se odstěhovala do zahradního domku.´´ Jeden z lepších sitcomů. ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Jeden mega obří americký stereotyp. Dcera sexy blbka, zženštilý syn, divná nejmladší dcera, podivný otec se stabilním zaměstnáním a samozřejmě zvláštní matka...v domácnosti, jako u většiny amerických rodinných seriálů. A aby toho nebylo málo, tak za přítelkyně má asiatku a afroameričanku. Seriál nemá co nabídnou, dětské obsazení bez talentu a masivní Katy Mixon je v jejich rozměrech těžko stravitelná. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Co zabíjí seriál je machna Katy Mixon. Před deseti lety zcela normální a dobře vypadající herečka se po třicítce proměnila v obtloustlou protivnou ropuchu. Zbytek herců do seriálu sedí (nejlepší je asi 13ti letá Julia Butters), ale to je úplně jedno, když se vše točí okolo té protivné machny. ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele

Další kulisoidní sitcom, kde hlavní protagonistka má takovou mimiku xichtu, že mi to až není sympatický. "A TEĎ MÁŠ ŘÍCT, NEJSEM TLUSTÁ!" Samozřejmě nutností je genderová vyváženost. A no nééé, ony jsou tam aji lizpičky a z toho jedna je mulatka! No zelení a sluníčkáři musí slintat. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Priležitostne sa to pozrieť dá.Na nejaké seriálové maratóny to rozhodne nie je.Od Ačkových sitcomov to má ďaleko ,ale rozhodne to nie je žiadna hrôza.Aj keď s dospelými postavami je to ako nahúpačke, tie detské sú fakt super.K tomu prasa Hans Kruger.To môže napadnúť fakt len amíkov.S pribúdajúcimi dielmi ide kvalita prekvapivo hore tak prihadzujem hviezdu na 3✴ ()

rezzzy 

všechny recenze uživatele

Pane bože. S tak nepříjemnou, nesympatickou, vyexcitovanou a afektovanou ženštinou s hovnem pod nosem coby hlavní postavou... kterou by zachránil akorát vtip. Jenže ani vtipná není. Tak to jsem dlouho neviděla. ()

flanelek odpad!

všechny recenze uživatele

Katy Mixon si udělala v 35 lifting ksichtu a asi se to moc podle její mimiky nepovedlo.Měla zůstat u vedlejších rolí prostitutek a vyhulených sourozenců. V tomhle seriálu vypadá že při natáčení asi zrovna docházela na detox.Pro mě jeden z nejhorších běžících USA sitcomů. ()

whitenight 

všechny recenze uživatele

Moc jsem to nepochopil. Nějaká ženská s vytaženým ksichtem, co vypadá o dvacet let starší, než je, tam byla otravná. Aspoň ty děti byly docela legrační. ()

Reklama

Reklama