Reklama

Reklama

Právem odsouzeni

(seriál)
  • USA Conviction
USA, (2016–2017), 9 h 17 min (Minutáž: 42–44 min)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Emily Kinney, Merrin Dungey, Dylan Taylor, Hayley Atwell, Shawn Ashmore, Eddie Cahill, Manny Montana, John Kapelos, Daniel Franzese, Mike Doyle (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Dcera bývalého prezidenta Hayes Morrisonová byla zadržena policií za užívání kokainu. Její situace se rozhodne využít její starý známý, neworský návladní Conner Wallace, který chce na veřejnosti sbírat body ke zvolení starosty a zároveň získat podporu Hayesiny matky, která v současnosti kandiduje na senátorku. Wallace nabídne Hayes, aby vedla novou skupinu, jejímž úkolem je revidovat uzavřené soudní kauzy, u kterých odsouzení žádají o nové prověření jejich případu s tím, že jsou nevinní. Dalšími členy týmu jsou Wallaceův muž Sam Spencer, právnička Tess Larsonová, policistka Macine Bohenová a forenzní analytik Frankie Cruz... (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Komplet. Idea toho, co stihnu za 5 dni a v akych podmienkach pracuju je z ineho sveta, ale pripady same o sebe su zaujimave, tim tiez a Hayes v cele je celkom super postava na ktorej sa da este vela budovat. Nie je to must see, ale nebyt ukoncenia, sledovala by som dla vsetkeho aj dalsie serie. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Je to jednoduchý seriál. Poměrně dost "sci-fi" s rychlostí řešení případů a dost klasicky "CSI" vyšetřováním, plno klasicky splácaných postav a nesmí chybět ani složitá romantika a vztahy a minulost a tak dále. Prostě nic nového, ale výplachově koukatelného. --- 2,5* --- Po 13 dílech to mělo ABC zaříznout, následně zaříznutí odvolalo, ale ani tak to moc nevypadá na pokračování via Variety. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Skvelý seriál, aký sa na obrazovkách len tak nevidí. Je to iný pohľad na vyšetrovanie a hlavne sa mi páči, akým spôsobom reagujú na súčasnú situáciu a rôzne polarizujúce témy. Nič v seriály nie je jednoznačné a už vôbec nie postavy. každá jedna má svoje tajomstvá, jazvy, dobré aj nie tak úplne dobré stránky. Postavy sú plné života a chcete o nich vedieť viac. A sú skvele zahrané. Bola by veľká škoda, keby to skončilo len pri 13 dieloch. ()

numan 

všechny recenze uživatele

Komunistické agitační vymývání mozků z 50. let má silnou konkurenci. Dnešní americké seriály se stávají stále častěji nástrojem ideologické pseudohumanistické propagandy. Conviction přímo ukázkově podsouvá módní sluníčkářské bludy o tom, že muslimové jsou kultivovaní mírumilovní krásní lidé, černochům se neustále strašlivě ubližuje atd. atp. To je taky to jediné, v čem vybočuje z průměru a místy se proto stává naprosto nestravitelným. Je mi celkem líto Shawna Ashmorea, jeho dvojče Aaron má poslední dobou tak nějak větší kliku na sympatické role. Jeho Sam Spencer - právnický "kluk z plakátu" přímo šustí papírem a marxistickými poučkami. ()

Galerie (237)

Reklama

Reklama