Reklama

Reklama

Epizody(9)

Obsahy(1)

Dan (Adam Pally) je obyčajný chlapík, ktorý sa stará o prevádzku malej školy v Massachusetts. Z času na čas si vďaka vynálezu časostroja odskočí do 18. storočia, aby sa mohol dvoriť dáme, do ktorej sa zamiloval. Vo svojom súčasnom svete sa Dan cíti nepochopený, podlieha úzkostiam a cíti, že životom len tak bezcieľne pláva. Na výlete do minulosti je však nezastaviteľný – je vtipný a nielen získa ženu svojho života, ale aj množstvo nových priateľov. Prítomnosť je vždy ovplyvnená minulosťou a Dan na to časom doplatí. Jeho milovaná Deborah (Leighton Meesterová) je totiž dcérou významného vojaka Paula Revera (Brett Gelman), ktorý sa v dôsledku Danovej prítomnosti oneskorí s odchodom na svoju preslávenú cestu, čo by mohlo kompletne zmeniť históriu Americkej revolúcie. Dan sa spojí s Chrisom, profesorom histórie, ktorý mu pomôže vymyslieť plán, ako historickú situáciu zachrániť. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (2)

Tom Riddle odpad!

všechny recenze uživatele

Vděčné téma cestování časem + fajn dvojka Leighton Meester (Blair 4ever) a Dan Pally (Mr. Happy Endings 4ever), to přece nemůže dopadnout špatně, ne? Chyba. Bez nadsázky to nejhorší, co se na poli sitcomů objevilo za posledních třeba dvacet let, což říkám jako někdo, kdo viděl komplet nový Odd Couple, Elleninu nevydařenou One Big Happy, všech deset sezón Big Bangu (řekněme první dvě tři byly docela fajn), všechny série Dvou socek (řekněme první dvě tři byly docela fajn) i obdobně katastrofální (a i tak lepší!) Another Period. Většinou se vyhýbám vulgarizmům, tenhle seriál si to ovšem nezaslouží, neb devadesát procent vtipů se točí kolem blití, sraní a jednoho (!!!) running joku o pití chcanek (které se odehraje v pilotu a takřka každým dílem se o něm mluví), nehledě na neuvěřitelně nesympatického "straight mana" seriálu Chrise (Yassir Lester, aka ten, který "vypil"), nepamatuju, kdy jsem chtěl naposledy nějakou seriálovou postavu tak moc zabít (pokud tedy nepočítám jeho nesnesitelné kolegy Johna Gemberlinga a Neila Caseyho). Na tomhle seriálu je špatně prakticky všechno, počínaje příběhem (a že má děr víc jak ementál by mi bylo úplně jedno, kdyby bavil), přes nefunkční humor (scéna, ve které Hancock s Adamsem potírají repráky jídlem (aby nakrmili malé muzikanty uvnitř) a posléze běhají Chrisovým bytem metajíc na cucky nábytek, elektroniku i všechno ostatní a odskakují si přitom srát do květináče fíkusu (protože nevědí, co je záchod), byla čiročirým utrpením, ostatně jako drtivá většina seriálu), konče výběrem herců. Myslel jsem si, že nemůže nastat situace, kdy bych dal odpad něčemu, v čem hraje moje milovaná Blair (kterou jsem konstantně litoval za to, že se upsala k tomuhle kusu hovna) a ostatně i sympaťák Pally, šeredně jsem se ovšem mýlil. P.S. kdysi dávno jsem viděl obdobně nekoukatelnou filmovou komedii Freddy Got Fingered, u nás známou pod jménem Freddyho úlet. Komu se líbila, tomu můžu Making History vřele doporučit, neb se jedná prakticky o totéž, pouze v seriálové podobě. P.P.S. Z celého srdce děkuji Foxu za zrušení, nesmírně potěšilo ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Nevím co jsem čekal a vlastně ani, jak se mi tohle dostalo do watchlistu, na komedie zrovna nejsem. A asi dobře dělám, crazy komedie o cestování časem, která není vtipná a která balancování mezi trapností a humorem už dávno vzdala ve prospěch té trapnosti. Odkládám po dvou dílech, třeba to někdy s nějakou dobrou lahví nebo po návratu z hodpody večer dojedu (až z watchlistu vyčerpám věci nepoměrně hodnotnější), ale iluze o zlepšení kvality si zrovna nedělám. ()

Reklama

Galerie (57)

Reklama

Reklama