Reklama

Reklama

Vysněná meta

(seriál)
  • USA Pitch
Trailer
Drama / Sportovní
USA, 2016, 7 h 5 min (Minutáž: 41–47 min)

Hrají:

Kylie Bunbury, Ali Larter, Mark-Paul Gosselaar, Mark Consuelos, Michael Beach, Dan Lauria, Dick Enberg, Mo McRae, Meagan Holder, Bob Balaban, Jack McGee (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Třiadvacetiletá Ginny se chystá ke svému prvnímu baseballovému zápasu v dresu San Diego Padres. Jako první žena v jedné ze čtyř největších amerických soutěží vzbuzuje obrovský zájem médií i veřejnosti... (TV Prima)

Recenze uživatele Pajky3 k tomuto seriálu (1)

Vysněná meta (2016) 

Na Pitch jsem se těšil docela dlouho, protože sportovních seriálů je ve vysílání jako šafránu a já doufal, že se zrodí nové Friday Night Lights a já na tom budu pravidelně ujíždět. A hned začátek mi jasně dal najevo, že tohle by mohlo být něco pro mě. Líbí se mi ten mediální cirkus, co se kolem ní točí, protože přesně tak by to bylo i ve skutečnosti. A stejně tak si myslím, že by to nejednomu podlomila kolena při ostře sledované premiéře, takže za mě plusové body. Postavy jsou fajn. Ginny se sice tváří, že jí nic nerozhodí, ale dokonalá rozhodně není a to je taky dobře. Skvělá je postava jejího mentora Mikea a baví mě i ostatní. Baseballu sice nerozumím a je to podle mě nudná hra, ale sportovním filmům a seriálům ano, a těch šablonek o úspěchu outsidera se prostě nemůžu nabažit. Jediné, co mě nenadchlo, je zbytečný zvrat s tátou, ten je totiž k ničemu (vyjma šoku v pilotu). Má to chyby, má to stereotypy, ale také to má mě v hrsti. Spousta věcí by se dala zlepšit, ale i tak jsem spokojený. Škoda jen, že sledovanost nebyla taková, jak se čekala a možná to skončí obřím cliffhangerem na konci desáté epizody. Prodloužení moc nevěřím, ale rád bych se pletl. ()

Reklama

Reklama