Reklama

Reklama

Vysněná meta

(seriál)
  • USA Pitch
Trailer
Drama / Sportovní
USA, 2016, 7 h 5 min (Minutáž: 41–47 min)

Hrají:

Kylie Bunbury, Ali Larter, Mark-Paul Gosselaar, Mark Consuelos, Michael Beach, Dan Lauria, Dick Enberg, Mo McRae, Meagan Holder, Bob Balaban, Jack McGee (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Třiadvacetiletá Ginny se chystá ke svému prvnímu baseballovému zápasu v dresu San Diego Padres. Jako první žena v jedné ze čtyř největších amerických soutěží vzbuzuje obrovský zájem médií i veřejnosti... (TV Prima)

Recenze (7)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Pro sportovní seriály a filmy mám prostě slabost a Pitch i přes všechna možná žánrová klišé dokázal zaujmout a postupně mi přirostl k srdci víc, než jsem čekala. Škoda, že se další řady nedočkáme. 1. série - 80% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Rozprávka pre silné ženy, ktoré sa chcú vyrovnať chlapom a tak sa tvária, že toto je možné - ženská v profi baseballovej lige, pritom fyzický výkon je dokázateľne tak rozdielny, že to možné nie je ani v snoch Glorie Steinem. Ale nevravím, že to nebol zaujímavý seriál, ktorý osloví hlavne pánov - jednak kvôli osadenstvu všeho druhu od Eskimáčok po Japonky a od Škandinávie cez Addis Abeba až po Teherán - také herečky tu zobrali. A možno osloví fanúšikov amerického kriketu, ale rozhodne neosloví ženy, lebo je to pre nich španielska až silne ibero-kastílska dedina. A jeden fakt, ktorý každého od sledovania odradí - prvá séria je aj poslednou a plánované pokračovanie bolo zrušené - nič nie je doriešené, seriál nemá koniec. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Na Pitch jsem se těšil docela dlouho, protože sportovních seriálů je ve vysílání jako šafránu a já doufal, že se zrodí nové Friday Night Lights a já na tom budu pravidelně ujíždět. A hned začátek mi jasně dal najevo, že tohle by mohlo být něco pro mě. Líbí se mi ten mediální cirkus, co se kolem ní točí, protože přesně tak by to bylo i ve skutečnosti. A stejně tak si myslím, že by to nejednomu podlomila kolena při ostře sledované premiéře, takže za mě plusové body. Postavy jsou fajn. Ginny se sice tváří, že jí nic nerozhodí, ale dokonalá rozhodně není a to je taky dobře. Skvělá je postava jejího mentora Mikea a baví mě i ostatní. Baseballu sice nerozumím a je to podle mě nudná hra, ale sportovním filmům a seriálům ano, a těch šablonek o úspěchu outsidera se prostě nemůžu nabažit. Jediné, co mě nenadchlo, je zbytečný zvrat s tátou, ten je totiž k ničemu (vyjma šoku v pilotu). Má to chyby, má to stereotypy, ale také to má mě v hrsti. Spousta věcí by se dala zlepšit, ale i tak jsem spokojený. Škoda jen, že sledovanost nebyla taková, jak se čekala a možná to skončí obřím cliffhangerem na konci desáté epizody. Prodloužení moc nevěřím, ale rád bych se pletl. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Já nevím. Zbožňuju dramata ze zákulisí sportu. Ať už NFL, NBA nebo MLB. A když jsem našel Pitch, seriál z baseballovýho prostředí, šel jsem hned do toho. Seriál se dočkal ale jen jedný série, protože byl kvůli nízký sledovanosti zrušený. A asi to chápu. Pár dílů, kde se řeší hlavně baseball, je fajn. Bohužel je příběh rozmělňován rodinnými a vztahovými dramaty. Nevadí mi téma "první ženy v MLB", ale prostě...toho baseballu tu bylo moc málo. A asi i proto to nepřežilo těch 10 dílů. ()

wege 

všechny recenze uživatele

Naprosto škoda, že ten seriál zrušili, protože těch deset dílů bylo skvělých a rozhodně neukončených s velkým potenciálem do budoucna. Jak jsem to stahoval (fuj!), tak jsem docela čuměl, že to dávali i u nás v TV, na Prima Love o). Čímž ten seriál převyšoval svou kvalitou v součtu veškerou produkci, co tam proběhne za celý den, týden, rok. Ano mám slabost pro sportovní příběhy, tady to bylo hodně kvalitní. Moc hezky pracovalo s povahou a nitrem jednotlivých postav. Ukazovalo to, jak profesionální sport dokáže být krutý a velmi psychicky náročný. A to nejen pro ni, ale i pro ty ostřílené harcovníky s patnáctiletou praxí v lize. Spousta věcí mě tam sice štvala, nevyhnulo se to určitým klišé, ale ta hlavní linka a její zpracování bylo prostě fajn. Ještě jednou škoda, že to zrušili, zvlášť když vidím různé seriály, které nechají běžet a běžet až do jejich samodestrukce. Tady to chtělo aspoň ještě jednu sérii. ()

kockodan 

všechny recenze uživatele

Asi to nejlepší co americká seriálová tvorba doposud vyplodila. Bez prdele. Nekonvenční, neotřelé a hlavně hodně pravdivé a relatable. Kdo tenhle seriál nezná, je debil. Kdo ho zná a nelíbí se mu, je idiot! Asi tak. ()

Reklama

Reklama