Reklama

Reklama

Jim Carrey: Unnatural Act

(TV film)
  • USA Jim Carrey's Unnatural Act (více)

Obsahy(1)

Stand-up Jima Carreyho, jenž imituje, paroduje a hlavně baví v dobách, kdy nebyl ještě tak "filmově" populární. (Terva)

Recenze (11)

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se dobře zasmál. Ale co se týče kvantity smíchu...míň než bych asi měl...abych to moh líp hodnotit. Je to hodně o ksichtech a různejch jeho (p)ohybech než o vtipech a ironii. Jim Carrey v týhle roli - prostě nic moc! Chvílema i trapný. Škoda, že se tak soustředí na mimiku a ty jeho blbiny a víc nevtípí, protože např. óda na Kanadu, byla moc dobrá.. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Píše se rok 1991, letí příšerně barevné košile a ksicht Jima Carreyho. Ten svou gumovou tváří a tělem dokáže naladit a údernými vtípky dorazit - přesto jsem se celou půlhodinu nemohl zbavit dojmu, že je to příliš "americké", od naší zábavy dosti odlišné. Něco podobného (na irský způsob) třeba u Dylana Morana vůbec necítím.. ()

Reklama

Aspman 

všechny recenze uživatele

I přes to, že jsem viděl snad každou scénku Jima Carreyho, od Ace Ventury po In Living Color, při sledování záznamu tohoto Stand-Up vystoupení Jima jsem stejně dostával záchvaty smíchu a některé kousky jsem musel vidět opakovaně. Jim je bůh a kdo říká že ne, měl by vidět i něco jiného než Božského Bruce. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Nechci žvanit o tom, že je to chvílema moc "americkej" humor, ale... je. Jima žeru, ale stand-up radši víc do britska. (3,5* samože) ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Neskutočný stand-up, ktorý ani po rokoch nestráca vtip. Jim je jeden z najlepších komikov, čo táto Zem kedy vyprodukovala a to nielen preto, že zabáva rečou i telom zároveň. ()

Zajímavosti (1)

  • Věnováno matce Jima Carreyho. (Terva)

Reklama

Reklama