Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lahodný desert, neboli bonus k filmu Shrek. Ještě před závěrečnými titulky nám tvůrci filmového Shreka nabídnou pohled do Bažiny, kde se koná karaoke, taneční párty, kde uslyšíte ty nejznámější písničky v podání "shrekovských" pohádkových postav, roztančených do neuvěřitelných pohybů. (maverick10)

Recenze (81)

May 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný mix světoznámých hitovek zakomponovaný do pohádkové říše Shreka, není tomu co vytknout, snad jen škoda, že tenhle bonus nepromítali v kinech... ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se pobavili a my také. Ovšem by to chtělo třeba nějaký nápad a originalitu. Bez toho na víc hvězdiček nepůjdu. Je to pouze střihačcký a animátorský "odpad" ze Shreka. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Celkem vtipné, ale jako originální nápad mi to moc nevyniká a jeho provedení by si jistě zasloužilo trchu více zapracování. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Krátky, ani nie trojminútový, hudobný bonus ku filmu "Shrek", v ktorom takmer všetky postavičky z tohto animáku zaspievajú mix známych piesní. Konkrétne sú to skladby: Just The Way You Are, Like A Virgin, Baby Got Back, Feelings, YMCA, Do You Really Want To Hurt Me, Stay In Alive, Who Let The Dogs Out, Happy Together a Dance To The Music. *** ()

2Pac

všechny recenze uživatele

to ale nesrandujte...to akoze vazne chcete hodnotit trojminutovy hudobny klip?...nehovorim, ze je to zle, ale...hmmm ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 10/10 Animace 8/10/// +postavy, namixované písničky, zábavně úderné -slabší rozjezd (Shrek), dnes už animace působí trošku omšele/// Před deseti lety naprostá vypalovačka, která na podvacátý už nepůsobí tak zábavně jako prvně, ale i tak tomuto kousku nelze upřít, že byl jeden z prvních a opravdu povedených kraťasů. Oslík válí./// Celkem 91%/// ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Závěrečná,"bonusová",hudební scéna z filmu Shrek (1), ve kterém se vystřídá spousty známých, hitů. Ke shlédnutí zde. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Příjemný bonus.. leč co do originality moc nepobral, jedná se prostě jen o písničkovou smršť s postavičkami ze Shreka. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Výborná tečka za už tak dost skvělým animátorským kouskem, ve které zazní během tří minut spousta známých songů. Rytmické, barevné a zábavné!!! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Celebration vo veľkom štýle. Najznámejšie piesne podávané tými najznámejšími rozprávkovými postavičkami. Nemôžem sa zbaviť pocitu, ako keby som čítal ďalší zväzok geniálnej série Fables. Ja skrátka tento druh kraťasov môžem. ()

Reklama

Reklama