Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lahodný desert, neboli bonus k filmu Shrek. Ještě před závěrečnými titulky nám tvůrci filmového Shreka nabídnou pohled do Bažiny, kde se koná karaoke, taneční párty, kde uslyšíte ty nejznámější písničky v podání "shrekovských" pohádkových postav, roztančených do neuvěřitelných pohybů. (maverick10)

Recenze (81)

vincchuppo 

všechny recenze uživatele

Jak jen ty postavičky dokážou udělat tak živé? Co živé... Oni přímo čiší esencí života! A jak pěkně zpívají a tančí. ;) ()

sima275 

všechny recenze uživatele

No opravdu jsem si tenhle ani ne 3 minutovej filmeček nezamiloval. Musím říct, že po třetím zhlédnutí dávám 3 hvězdičky. Je to jako kdyby se sešli všechny postavičky ze Shreka a každy zazpíval dva takyty. Bohužel ani písničky nebyly nic moc, ale furt je to Shrek takže dávám 50%. ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Všetky známe postavičky zo Shreka v jednom krásnom balení plnom hudby, tanca a dobrej zábavy. Čo viac povedať? Jedine poradiť, aby ste si to pustili práve po zhliadnutí Shreka. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Vůbec netuším proč je to zařazeno jako zvlášť film, ale nic to na tom nemění že je to super bonus. Hodně známých songů v podání postav z filmu Shrek. Taková pařba nesmí na konci žádné pohádky chybět, takže pětihvězdičkové hodnocení jako za celý film Shreka. Hodnocení: 97/100. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Skvelá karaoke párty z nezabudnuteľného animovaného filmu, ktorá je ako bonusový materiál perfektne vymyslená... 85% ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ale hej, zábavná trojminútová jednohubka plná svižnej hudby a nenásilnej dobrej nálady, ktorá sa pretaví aj do diváka. Podobných kraťasov by mohlo byť viac. 75 % ()

pierre9 

všechny recenze uživatele

Príde mi divné hodnotiť 3 minútový klip, ale DJ Pinocchio stál za to:) 3.5* pretože si myslím, že výber pesničiek mohol byť aj lepší. ()

Holusacek 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě jasné hitovky v podání těchto známých postaviček,jelikož však tvůrci jen nastříhali úseky písní a přidali animace,nedokázal jsem se pobavit pouze zpěvem a tak také hodnotím tenhle video film. ()

michalkop 

všechny recenze uživatele

Část písni jsem znal, část ne. Moc mi to vtipné nepřišlo. Možná ten začátek, kde Fiona paroduje Madonnu a vojáci zpívají YMCA. ()

Reklama

Reklama