Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Báječná dobrodružství, veselé příhody a neuvěřitelné nebezpečí čekají na mezinárodní hvězdné obsazení v podobě tří neobvyklých hrdinů, kteří se pokusí vyhrát krutou sázku v Cestě kolem světa za 80 dní. Výstřední londýnský badatel Phileas Fogg (Steve Coogan) vynalezl letadlo, elektřinu a další skvělé objevy, ale celý svět ho chápe jako outsidera. Zoufalý, že ho nikdo nebere vážně, Fogg se vsadí s Lordem Kelvinem (Jim Broadbent), ředitelem Akademie věd, že obletí zeměkouli a to za pouhých 80 dní. S dalšími dobrodruhy Passepartoutem (Jackie Chan) a femme fatale Monique (Cécile de France) Fogg zahajuje šílený let kolem světa. Na své cestě se dostávají do nejexotičtějších koutů na zemi, moři i v oblacích. Dobrodružný let doprovázejí různé překážky i různí lidé v podání hvězdného obsazení včetně Arnolda Schwarzeneggera, Roba Schneidera, Kathy Bates a Owena a Luka Wilsonových. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (468)

slatkac 

všechny recenze uživatele

Huh, tak to teda musí být docela záhul, procestovat celej svět za 80 dnů. Vono to ale zas takovej zázrak není. Dle mých výpočtů by se to ale s vhodným autem (Subaru Impreza), vhodným vybavením a pilukám proti nadrženosti dalo zvládnout za 58. Ale zpět k filmu. Já se u toho bavil. Jackie Chan tady opět předvádí ty jeho vtipný bitky a navíc, kde jinde kromě Herkulese v New Yorku, můžete shlédnout Arnieho Švarcenegra v tak vtipný roli??? Ale za těch pár nudných míst musím dát jenom 4*. P.S. - nemá někdo na půjčení 18 milionů??? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel i já se musím zařadit do fronty k těm, kterým se tento film nelíbil. Jako malý jsem kreslený seriál taky žral, ovšem tahle splácanina se mu nemůže rovnat ani po kotníky. Rádoby humorných situací je tu sice dost, ovšem jen málo která z nich je opravdu srandovní. Přišlo mi jako by se ta plejáda herců snažila předvést co možná nejdebilnější výkon a vysloužit si tak Zlatou malinu. Chan kromě svého bojového umění málokdy nabídne něco navíc, Arnieho přínos filmu už nebudu ani komentovat a během sledování filmu jsem měl co dělat, abych neusnul nudou. Nevidím to ani na průměrné hodnocení, protože nevidím jediný důvod, proč se na to podívat ještě někdy znovu. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zopár filmov s Jackie Chanom som už videl. Nie je to žiaden umelec, ale tiež mi ani nie je vyslovene protivný. Takže som zhruba tušil do čoho idem. Žiadne veľké očakávania. Volná variácia na román Julesa Verneho "Cesta okolo svete za 80 dní" patrí ku jeho priemerným snímkom. Prekvapila ma však účasť Arnolda Schwarzeneggera a tiež Kathy Bates na tomto projekte. ** ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Možno aj lepšie ako klasická verzia, alebo minimálne vyrovnané. Mám rád, ak sa niekto vie pohrať s dejom tak, že hlavnú kostru nenaruší, ale urobí z toho komédiu plnú zábavy aa akcie. V podstate tu nie je nudný moment. Možno veľa čínskych kopačiek do hlavy, ale to je u Jackie Chana povinnosťou. Niektoré triky boli s dnešného pohľadu naozaj lacné, ale dojem mi to neskazilo. ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Smysl vzniku tohoto filmu mi silně uniká. Ačkoli děti (podle statistik) nečtou a jméno Jules Verne jim moc neřekne, film je dělaný cíleně pro dětské publikum. V kině jsem jsem si připadala, jako když ostatní diváci sledují úplně jiný film - všichni se úžasně bavili, každou chvíli se něčemu smáli a já dospěla do stádia, že mě pomalu i mrzelo, že mám mozek a nedokážu se bavit s nimi. Navíc zapojení Jackieho Chana s jeho bojovým uměním vadilo. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Kromě výskytu mnohých filmových hvězd je snímek také výjimečný tím, že se v něm (v rolích bratří Wrightů) poprvé na filmovém plátně společně objevili bratři Luke a Owen Wilsonovi. (imro)
  • Většina záběrů vznikla na území Thajska a Německa. (EMMY)

Reklama

Reklama