Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozmazlený Čchan So je vyhlášený lenoch. Sice ovládá kung-fu, ale moc se nenamáhá někde ho předvést. Jednoho dne se zamiluje do dívky, která prohlásí, že si ho nevezme, dokud se nestane mistrem kung-fu. Čchan neváhá a přihlásí se do turnaje. Uspět bude vzhledem ke zmanipulovaným rozhodčím problém. V tuto chvíli však Čchan netuší, že má před sebou mnohem složitější úkol. Porazit v souboji mocného bojovníka, který usiluje o císařský trůn. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne prijemny prekvapeni a fakt desna uchylarna. Chow je naprosto dokonalej a roli nehoraznyho frajirka, povalece, ale taky kung-fu profika si vylozene uziva, jeho kung-fu spiciho Lohana je spolu s opilym kung-fu asi to nejuchylnejsi, co jsem v tomhle zanru videl. No a o pribehu se ani nema moc cenu zminovat, to je slatanina vseho moznyho, hlavne komedie, ale taky fantasy, sem tam nejakej ten vaznej moment, armada zebraku, boj s cisarskou armadou, proste ujetost. Ale dokaze to celou dobu skvele bavit a souboje jsou paradni. Lepsi 4*. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dějově a vtipností se to řadí spíš k těm horším Chowovkám, ale naproti tomu je tu až nečekaně mnoho kung-fu soubojů, který tam mohutně režíruje samotnej Chow, což je v jeho začátcích téměř nevídaná věc a jde mu to moc dobře a i za pomocí triků a dobrý choreografie se vtipnost a nápaditost soubojů přenáší do atmosféry celýho filmu a rozhodně to pobaví, ale Stephen Chow umí rozhodně víc a má lepší filmy ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Rozmazlený syn provinčního generála se zamiluje do dívky, jež ho odmítne s tím, že si ho vezme jen v případě, pokud vyhraje císařskou soutěž kavalírů v pěti disciplínách. Jedna z disciplín však vyžaduje psaní, což se nikdo z generálovy rodiny nikdy za celé generace nenaučil. Podvádět se dá ale vždycky. Jak tohle jen dopadne? Velice slibný začátek trochu kazí druhá půle a samotný závěr. Přesto super zábava. Stephen Chow opět nezklamal. 80 %. České titulky zde ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Akční jízda z Honk Kongu. Scénář - Kin Chung Chan a Gordon Chan. Hudba - Joseph Koo. Kamera - David Chung ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Stará pověst o boháčovi, který přes neštěstí ke štěstí, lásce a moudrosti přišel, je zpracována jako kung fu komedie. A světe div se - on ten stylový mišmaš docela jako film funguje. Hloupý Honza Chow se nám prezentuje po první polovinu filmu ve své one-man show, aby pak ve druhé části inscenoval starou pověst o Králi žebráků. Občas to v tom křížení crazy komedie s temnou pověstí pořádně zaskřípe, na druhou stranu se pořád na plátně něco děje. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Hodně nadprůměrná Chowovka s jeho typickým humorem, výraznou choreografií soubojů a ehm... divným "odpadlíkovským" Stephenovým účesem. Na akci je vidět, že v rodině Woo-ping Yuena (jeho bratr se zde postaral o pomocnou režii) byly geny v rodině rozvrženy proporcionálně :-) 70 % ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Skvělý příběh, vynikající první polovina a perfektní humor, a to vše v podání dua Chow a Nga. Druhá polovina se mi zdála trochu horší, než první, u které jsem se bavil královsky. Celkově supr Chowovka, která velmi dobře pobaví a občas i nadchne. 85 % ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ulítlá historicko-fantasy wuxia komedie, která mnoha fórky zaručeně pobavila. Ale celkový děj jak vážněl, tak váznul, a také drátové bitky byly snad až příliš WTF, i když kung fu styl Spícího Lohana mě tedy rozsekal. :-) Lepší 3* ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Milujem šialené japonské kung-fu filmy, kde sa mieša humor s akciou. A toto so Stephenom Chowom nemá chybu. Iné jeho filmy nepoznám, ale toto ma zaujalo. Bola to fakt sila. Páčila sa mi aj fantasy časť a trošku mi to pripomenulo Opičieho kráľa. Najšialenšie bolo, asi keď na žobrákov išiel smrtiaci plyn a oni: "Dajte si šťanky, to ten plyn neutralizuje.", vtedy som myslel, že umriem od smiechu, fakt sila. Super film, ale k 5 hviezdám mi niečo chýbalo, asi to, že tá zmes kadečoho bola až príliš. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Stephen Chow je diabol a jeho namachrovaný, hláškujúci, lenivý kretén s účesom typu metla je super. V tandeme s jeho oteckom tvoria riadne šialenú dvojku. Typicky Chowovsky uletené gagy sú v polovici filmu nahradené dramatickou líniou, takže tempo sa zvolní a len sem tam preletí obrazom nejaký ten fór. Našťastie sa to úplne neposerie a funguje to stále aj keď na polovičný výkon. Na záver sa to potom opäť vcelku rozbehne. Rozhodne to nie je nijak výnimočný kúsok, ale už len kvôli originálnej, švihnutej bojovej technike spiaceho Lohana sa to oplatí pozrieť. ()

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Průměr. Trošičku nadprůměr. Styl spícího Lo-hana je naprosto geniální, ale než se k němu dopracujeme, je nutno přežít i méně výživné části. Chow překvapil svými schopnostmi a souboje vynikají nápaditostí. ()

Puol 

všechny recenze uživatele

Ďalšia patrične ujetá kungfu komédia so Stephenom Chowom, tentokrát by som to kung-fu i celkom zdôraznil, hlavne v prvej polovičke su súboje veľmi svižné. Za povšimnutie stojí i krásna Sharla Cheung, ktorá sa často objavuje v Chowových filmoch. Kto ma rád jeho humor určite bude po zhliadnutí filmu spokojný ako som bol i ja. ()

triana 

všechny recenze uživatele

"V každej živnosti sa dá spraviť kariéra. Ak som ťa správne odhadol, staneš sa kráľom žobrákov." "Čože? Kráľom žobrákov? Kto to vlastne je?" "Je to žobrák." /// Krásny vzťah otca so synom. /// Vtipné hlášky. /// Na svoje si prídu aj milovníci netradičných kung fu štýlov. /// Český názov je dosť zavádzajúci. Žobrák nie je zlodej!!! ()

azumi 

všechny recenze uživatele

A tak šlo to, je to taková šílená parodie na kung-fu. A Chowa mam rád a taky jsem se u toho občas zasmál, bohužel 4 hvězdy nedam, ale dal bych 3 a půl.... ()

kenny79 

všechny recenze uživatele

Už od té scénky jak se podepisoval na plátno, jsem si říkal to bude ale kr....a !. Od turnaje šampionů se dalo na to koukat. 60 % ()

Vonter 

všechny recenze uživatele

První půle hýří vtipem, ale druhá uspává jak bojový styl spícího Lohana. Blbě se tlemící záporák s rychlostí závodního hlemýždě z Neverending Story mě taky dvakrát nevoněl. Za jedno skouknutí však rozhodně stojí. Třeba někdy večer. A nejlépe před spaním. Před spa... Chrrr...Chrrrr... ()

Kloboucek75 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl 10x znám každou vteřinu filmu a stále mě nesmírně baví. Jen škoda že Stephen Chow je v ČR téměř neznámý herec a jeho filmy neběží v tv . ()

Reklama

Reklama