Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajemný mnich, legendární čínský mistr kung-fu, už šedesát let cestuje po světě s magickým svitkem, jenž dodává svému majiteli neomezenou sílu. Dnes musí najít svého nástupce, zodpovědného člověka, kterému by svitek mohl předat. Kar je mladý, do sebe zahleděný sanfranciský výrostek a pouliční spekulant. Když mnichovi jednoho dne zachrání život, zvolí si ho za svého následníka. To však ještě netuší, co je Kar zač a kolik práce ho bude stát naučit jej zodpovědnosti... Ve snímku plném svěžího humoru a rychlých karate mlátiček si hlavní zápornou roli kung-fu zloducha, usilujícího o magický svitek, zahrál Karel Roden, který kvůli této roli absolvoval tvrdé lekce kung-fu. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

themic 

všechny recenze uživatele

Pro mě nic extra, spíše naprostá blbost..! Herecké výkony se nedají úplně tak hodnotit, ale pokud mám tak je to nic moc..:( Příběh je obehrané klišé o nezabitelném mnichovi, kterého nemůže hrát nikdo jiný než Yun-Fat Chow..:) Nejvíce se mi tu líbil Karel Roden, který zahrál dobře toho fašouna... Sean William Scott se do tadytoho filmu nehodí, role mu absolutně nesedla... Musim říct, že jsem se po celou dobu filmu docela slušně bavil nad absurditou scénáře a spracování bojových scén... Bojové scény těžce toporné a nudné... Celkově mě film nezaujal, dávám 3hvězdičky...:( ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Filmy ako Nepriestrelný mních sa nedajú brať vážne a keď pristúpite na ich pravidlá hry, vo výsledku sa dočkáte pozitívnejších dojmov, ako ste pôvodne čakali. Neuveriteľne cool tváriaci sa žánrový guláš s parádnou výpravou a hudobným podkresom, obohatený o slušné akčné tempo a rádobyfilozofické hlášky, nad ktorými sa divák môže jedine pousmiať. Dvojici Chow-Yun Fat a Sean Wiilam Scott to navyše spolu sedí (asi ako párku s rožkom, že?) a Rodenovo prehrávanie v roli arcizáporáka Struckera sedí filmu určite viac ako snaha o charakterné herectvo. Hlavne to treba brať s rezervou.... ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu nejvíc chybí komiksová nadsázka. Všechny akční scény jsou natočeny, jakoby byly myšleny smrtelně vážně, přestože v nich prakticky všichni porušují minimálně gravitační zákony. Kdo neví, že předlohou byl komiks, z filmu to nemá šanci poznat. Nejvíc holt film pohřbil neschopný režisér. Že je to profesionální klipař z výsledku ovšem taky nepoznáte. ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Roden je v roli nacistického Strickera solídný a typovo aj vhodný. Chow Yun Fat je patrične charizmatický, William Scott je nemastný neslaný, Jamie King je nabitá tou správnou sexy energiou. Toto všetko naplácané do mysteriózneho takmer sci-fi príbehu so slabučkým scenárom, a priemernou réžiou. Dokopy to dáva obstojný video guláš na nudné a upršané víkendy. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Diváci příznivěji vnímající značku "made in Hong Kong" asi nedokážou Chow Yun-Fatovi odpustit způsob, jakým si to u nich byl ochoten rozlít, ale já zkrátka pozitivně naladěné akční podívané posílám nízko jen nerad. Výborný Scott, náznaky bullet timu, přestřelky slovní i doslovné a pocit, že špatné hodnocení plyne hlavně z toho, že kdysi všichni četli Premiere, která Mnicha odstřelila jako nesledovatelné béčko. Více než deset let po premiéře roste z Kara a spol. čistočisté guilty pleasure. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (12)

  • Vizuální efekty pro tento film jsou ovládané společností "Boy Wonder Visual Effects", v jejímž čele stojí americký televizní herec Burt Ward, známý jako Dick Grayson/Robin ze seriálu Batman. (Stocki)

Související novinky

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama