Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajemný mnich, legendární čínský mistr kung-fu, už šedesát let cestuje po světě s magickým svitkem, jenž dodává svému majiteli neomezenou sílu. Dnes musí najít svého nástupce, zodpovědného člověka, kterému by svitek mohl předat. Kar je mladý, do sebe zahleděný sanfranciský výrostek a pouliční spekulant. Když mnichovi jednoho dne zachrání život, zvolí si ho za svého následníka. To však ještě netuší, co je Kar zač a kolik práce ho bude stát naučit jej zodpovědnosti... Ve snímku plném svěžího humoru a rychlých karate mlátiček si hlavní zápornou roli kung-fu zloducha, usilujícího o magický svitek, zahrál Karel Roden, který kvůli této roli absolvoval tvrdé lekce kung-fu. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

JFL 

všechny recenze uživatele

Akční blbinka pro děcka ala hrané Želvy ninja - včetně směšného přístupu k asijským prvkům, floutkovské rozvernosti a proměny undergroundové komiksové předlohy do uslintané hollywoodské triviality. Nicméně zdejší absurdní roubovačka hollywoodského finále s ustanovením heterosexuálního páru na módní exotickou mystiku nemá ve své tvrdošíjnosti obdoby. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Dalo se to. Je to jako omletá videokazeta s filmem z 80.let. Tady by jako příklad by posloužil film Zlaté dítě. Jenže na ty kazetě byla už dříve omletá čínska kung fu mlátička. A tak se stalo , že omletá kazeta spojila v jedno. Vysledek je proto brát spíše jen na vymytý mozku. Roden si nácka užívá, Yun-Fat spíše hraje na pul plynu a Scott pořád nevypadl ze Stiflerova stínu. Do toho počitačové kung-fu , trapný moudra a jedna fakt sexy kočka. Lehký podprůměr na který jsem šel do kina jen díky vyhranému lístku , kde jsem nakonec byl uplně sám. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Veliké zklamání, protože na tomhle filmu se podepsali i moji oblíbení herci a dost jim to poškodilo reputaci. Propadáky se budou točit stále, ale jsem zvyklý, že v nich účinkují neznámé tváře, které takříkajíc vzali producenti z ulice. Tohle je ale moc. Pokus o "Amerického ninju" trochu jinak? Nevím. Ale na mne to dojem neudělalo. 30% ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Dost trapárna. Seann William Scotta mam hodně rád, ale tahle role mu dost nesedla, když krad v metru peněženky, to bylo jako OK, ale když tam ladil u nějakýho asijskýho filmu to kung-fu, tak to bylo fakt na mě moc, Cow Yun-Fat v tradiční roli Tibetskýho mnicha a mistra všeho, co nejspíš sežral všechnu moudrost světa a tradičně hlásí perly typu "Dobře pohnojená půda dokáže nakrmit miliony." a Roden jako záporák.....no dejme tomu. To především scénárista tohodle filmu je fakt zralej na ránu sekerou do hlavy, protože napsal takovýhle dialogy a zápletku už hraničí s demencí. Moc to ani nezachrání akčí scény, na kterejch se dost podepsal nízkej rozpočet. Ale jako koukat se na to dá. :) ()

forsberg 

všechny recenze uživatele

Umím si představit příjemný večer v obsazení: pár přátel, joint a Neprůstřelný mnich. Jsem si jistá, že nejpozději potom, co Yun-Fat Chow pronese: "You defeated an army of enemies while a flock of crane circled above" pochopíte naplno význam zkratky ROTFLOL. PS: I bez jointa jsem se pobavila náramně. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (12)

  • Natáčeno od 9.března do června 2002 v Kanadě, převážně pak v Torontu a Hamiltonu. (Stocki)
  • Herci, ktorí hrali mníchov, boli skutoční žiaci bojových umení školy "Sunny Tang Martial Arts Center" v Toronte. (Raccoon.city)

Související novinky

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama