Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas (Mikkel Boe Følsgaard) byl v Afghánistánu, kde šlápl na minu a těžce se zranil. Začal pilně cvičit a doufá, že se bude moci brzy vrátit do služby. Rehabilitace podle něj nepostupuje dostatečně rychle. Proto využije nabídku baletky Sofie (Cecilie Lassen), která do stejné nemocnice chodí navštěvovat svoji tetu Ruth (Karen-Lise Mynster) a je ochotná mu pomoci s rychlejším uzdravováním. Vezme ho do prostředí divadla, které Thomase fascinuje. Přestože má Thomas snoubenku (Silja Eriksen Jensen), začne k Sofii něco cítit... (Severský filmový podzim)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

GeneveLake

všechny recenze uživatele

Voják v Afghánistánu, utržená noha. Mina Baletka, její teta má rakovinu. Pomáhá mu s rekonvalescencí. Jeho přítelkyně se s ním rozejde, protože si jí nevšímá. Zamiluje se do baletky, přestane hrát akční videohry, chlastat a mířit pistolí kolem sebe a dá se dohromady. Zjistí, že svět není černobílý, protože chlapec Ahmed, o kterém si myslel, že je jeho přítel, nebyl jeho přítel - přijme proto svůj osud a jde pracovat do knihovny. Baletka odmítne angažmá v NY opeře a zůstane s ním. No tvl, větší klišé si snad už ani nelze představit. Potenciál změnit divákův pohled na cokoli – nula. Fakt hnus. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Hviezdy nám opäť nepriali, malinko ináč, nezaujímavo, s nesympatickým hlavným hrdinom. Holčina to ale zachraňuje, zaujímavou postavou, ktorá si rozpytvanie charakteru zaslúžila paradoxne viacej než on. ()

Reklama

Galerie (18)

Související novinky

Začíná Severský filmový podzim

Začíná Severský filmový podzim

07.11.2017

Severský filmový klub již poosmé pořádá tradiční přehlídku kinematografie severských a pobaltských států. Festival divákům nabídne 24 snímků ze 7 severských zemí. Přehlídka začíná 9. 11. v Praze a… (více)

Reklama

Reklama