Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas (Mikkel Boe Følsgaard) byl v Afghánistánu, kde šlápl na minu a těžce se zranil. Začal pilně cvičit a doufá, že se bude moci brzy vrátit do služby. Rehabilitace podle něj nepostupuje dostatečně rychle. Proto využije nabídku baletky Sofie (Cecilie Lassen), která do stejné nemocnice chodí navštěvovat svoji tetu Ruth (Karen-Lise Mynster) a je ochotná mu pomoci s rychlejším uzdravováním. Vezme ho do prostředí divadla, které Thomase fascinuje. Přestože má Thomas snoubenku (Silja Eriksen Jensen), začne k Sofii něco cítit... (Severský filmový podzim)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

POMO 

všechny recenze uživatele

Hviezdy nám opäť nepriali, malinko ináč, nezaujímavo, s nesympatickým hlavným hrdinom. Holčina to ale zachraňuje, zaujímavou postavou, ktorá si rozpytvanie charakteru zaslúžila paradoxne viacej než on. ()

GeneveLake

všechny recenze uživatele

Voják v Afghánistánu, utržená noha. Mina Baletka, její teta má rakovinu. Pomáhá mu s rekonvalescencí. Jeho přítelkyně se s ním rozejde, protože si jí nevšímá. Zamiluje se do baletky, přestane hrát akční videohry, chlastat a mířit pistolí kolem sebe a dá se dohromady. Zjistí, že svět není černobílý, protože chlapec Ahmed, o kterém si myslel, že je jeho přítel, nebyl jeho přítel - přijme proto svůj osud a jde pracovat do knihovny. Baletka odmítne angažmá v NY opeře a zůstane s ním. No tvl, větší klišé si snad už ani nelze představit. Potenciál změnit divákův pohled na cokoli – nula. Fakt hnus. ()

Reklama

Galerie (18)

Související novinky

Začíná Severský filmový podzim

Začíná Severský filmový podzim

07.11.2017

Severský filmový klub již poosmé pořádá tradiční přehlídku kinematografie severských a pobaltských států. Festival divákům nabídne 24 snímků ze 7 severských zemí. Přehlídka začíná 9. 11. v Praze a… (více)

Reklama

Reklama