Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(64)

Obsahy(1)

Cyklus mikrokomedií se odehrává v obci Jetelín pár kilometrů za Prahou. Hlavními hrdiny jsou čtyři kamarádi, kteří společně vyrůstali ve čtyřech sousedících domcích. Dnes už je jim kolem čtyřicítky, většina si založila rodiny, ale pořád žijí blízko sebe, všechno o sobě vědí, několikrát denně se vídají, navštěvují a scházejí v hospodě. Pomáhají si a podporují se navzájem, taky si ale nezřídka lezou na nervy. (TV Prima)

(více)

Recenze (143)

Ainy

všechny recenze uživatele

Nejsem zklamaná. Dostala jsem přesně to, co jsem čekala. A jelikož já opravdu sebemrskačstvím netrpím, nebudu to dál sledovat a po prvním dílu tomu nemůžu tedy ani vyjetelit odpad. Věřím, že si své diváky seriál najde. Já cílová skupina určitě nejsem. Isherwood to napsal docela přesně. Stejně tak to vidím i já. ()

LudwigG odpad!

všechny recenze uživatele

Jediný smích patří těm nešťastníkům, kteří účinkují v tak strašném "díle". Ubohost v papundeklových kulisách. Vydržel jsem se sebezapřením celý první díl, a jestli to "umělcům" samým nepřijde blbé, tak mě tedy bylo trapně za ně. Omlouvám se všem odpadům, které jsem udělil, protože Jetelín mi otevřel oči. ()

Reklama

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

Není divu, že se to jmenuje Jetelín, tuto ohyzdnost může bez zažívacích potíží žrát leda tak nějaký dobytek. Primitivní Prima opět nezklamala a dokázala, že je stanicí pro debily, kterým bohatě stačí, že je to barevné a hýbe se to. K ochotnickým nehercům se vyjadřovat nemá smysl, jen je škoda, že Ježková, dabérka s velmi příjemným hlasem se snížila k účasti v této zrůdnosti. Každopádně jedno velké pozitivum tento a jemu podobné seriály mají. Divákům tak alespoň rychleji dojde, že zatímco za socialismu scénáristé a filmaři byli intelektuálové tvořící inteligentní seriály pro normální lidi, kapitalisté se zmůžou pouze na primitivní sračky určené leda tak chovancům psychiatrických léčeben a ovcím zmlsaným stejně debilními americkými sitcomy. Nebýt jich a těch, co na ně čumí, čeští filmaři by se nepokoušeli o jejich napodobeniny. Za to, že tento a jemu podobné počiny vznikají můžete poděkovat amerikanistickému vlezdoprdelství a že se bezpáteřní český národ neustále snaží po nich ve všem opičit a přiblížit jejich nevkusu. Zlatí komunisti se Švorcovou za pultem! ()

stenrik odpad!

všechny recenze uživatele

Hnusné kulisy, odporné nasvícení, "exteriéry" se točí v ateliéru za pomocí umělé trávy a stromů. Vypadá to jako projekt nějakých amatérských nadšenců, ale rozhodně ne jako profesionální práce. K obsahu seriálu nemá cenu se vyjadřovat, to je trapnost nad trapnost. Lepší by snad i bylo, kdyby to točili v Temelíně... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Už mne nebaví po sté psát to stejné, ale ještě po stoprvé: „Kyž k…a něco neumím, tak se do toho ne...u“. Celému osazenstvu od scenáristů, přes herce až po pomocného nástěnkáře, bych doporučil soustředit se dál na kariéru protagonistů nekonečných seriálů a žánr situační komedie bych nechal, těm, jimž bylo z hůry dáno. A říkám to naposledy!!!! Howg, domluvil jsem!!!! ()

Galerie (126)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě je zmíněno, že Antoš (Radek Bár) má totálně sesmahlé chuťové buňky. V dalších epizodách je však jasně poukázáno na to, že chuťové buňky má. (VSVB)

Reklama

Reklama