Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(64)

Obsahy(1)

Cyklus mikrokomedií se odehrává v obci Jetelín pár kilometrů za Prahou. Hlavními hrdiny jsou čtyři kamarádi, kteří společně vyrůstali ve čtyřech sousedících domcích. Dnes už je jim kolem čtyřicítky, většina si založila rodiny, ale pořád žijí blízko sebe, všechno o sobě vědí, několikrát denně se vídají, navštěvují a scházejí v hospodě. Pomáhají si a podporují se navzájem, taky si ale nezřídka lezou na nervy. (TV Prima)

(více)

Recenze (143)

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

No samozřejmě, nic se samo nezaplatí, jen si nejsem jist, jestli výměna peněz za hereckou důstojnost za tuhle sračku opravdu stojí. ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrčí vzduchoprázdno. Že to nedává smysl, bych u sitcomu prominul, že to není vtipné, už ne. Z globálnějšího pohledu mě pořád a donekonečna udivuje, kdo tyhle dostihy neschopnosti vlastně sponzoruje. ()

Ainy

všechny recenze uživatele

Nejsem zklamaná. Dostala jsem přesně to, co jsem čekala. A jelikož já opravdu sebemrskačstvím netrpím, nebudu to dál sledovat a po prvním dílu tomu nemůžu tedy ani vyjetelit odpad. Věřím, že si své diváky seriál najde. Já cílová skupina určitě nejsem. Isherwood to napsal docela přesně. Stejně tak to vidím i já. ()

cheyene odpad!

všechny recenze uživatele

Ba je to bída.. oceňuji snahy a kulisy, které tvoří vcelku příjemně koukatelné prostředí, ale humor je tu plytký, resp. žádný. Jako kulisa při chystání do práce to ujde, takže půl hvězdičky by si to možná zasloužilo. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrce postavit ke zdi a po přečtení rozsudku okamžitě zastřelit pro výstrahu ostatním, kdo by chtěl dělat něco podobného! Strašné! Jak tohle mohl někdo platit? ODPAD!!! ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby šlo dát něco horšího než odpad, nějaké minusové body, jdu do toho. A je mi líto, do čeho jinak dobří herci jako Šťastný, Ježková nebo Hána vlezli. Nj, hypotéky a auta se samy nezaplatí. Překvapivě nejcivilněji hraje Genzer, ale při tak bláznivých charakterech, kdy se jediná postava nechová normálně, to ani není moc těžké. Naopak se zdá, že nahlížíme do bohnického vypolstrovaného pokoje v psychiatrické léčebně. Ničemu nepřispívá ani papundeklová kulisa, jež má představovat nějakou náves. Sice mne pobavily vtípky v obraze, např. rozcestník nebo přepisování hospodské tabule, ale to skutečně nestačí. A jak psal někdo v diskuzi, skutečně to připomíná hraný Čtyřlístek, až na to, že tam jde o komiks pro děti a nadsázku snese, tady, u dospělých lidí, dětinské a pitomé chování nefunguje. ()

hrona odpad!

všechny recenze uživatele

Většinou zde na portále české odpadní seriály se snažím co nejvíce umírnit a pár dílům šanci dávám, vzhledem ke zdejším hodnotitelům, kteří kolikrát nejsou ani štorc se na jeden díl podívat, a už ho odpadí, stačí jen zhlédnout obsazení. Ovšem u tohoto výtvoru zkrátka nemohu jinak, po třech dílech definitivně pro mě uzavřeno a pryč s tím. Absolutně nehumorné, trapné a ubohé, netuším, jak ještě hlouběji se dá v českých končinách klesnout. ()

GeusX

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mne, zda si tvůrci opravdu myslí, že stvořili něco povedeně zábavného. Po prvním díle je to děs, vtipu jako šafránu, ale jako trest za celoživotní hříchy donutím se podívat ještě na jeden než ohodnotím. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Je třeba alespoň přiznat, že Prima tentokrát se svými taháky nelhala.. Proč srdcovka ?? Protože z toho jednoho bolí u srdce.. Proč mikrokomedie ?? Protože Jetelín disponuje vtipem i filmařským kumštem, jen co by se za nehet kojence vešlo.. Prima v rámci vlastní tvorby totiž opakovaně nabízí vlastně pouze takovou účelovou kojeneckou výživu, zbabělou a lacinou nezábavnou zábavu plnou babralů, rádoby celebritek a rychlokvašek, na kterou půl národa opakovaně kouká, dospělému myslícímu divákovi však působí zažívací obtíže.. Proč já se vlastně tak týrám, když jména jako Balko či Litvák už předem dávají tušit, že se žádné překvapení konat nebude ?? Když jeden naivně věří v lepší zítřky, nakonec trpí jako u zubaře.. Alespoň co se tuzemské komerční televizní tvorby týká.. ()

jh666 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle ne. V českých televizích už je člověk zvyklý na ledacos, ale tohle je dost možná nový extrém. Tady je špatně úplně všechno. O hraní se nedá mluvit, scénář asi někdo vymyslel o pauze na kafe a pak je tu ta věc, že to vůbec, ale ani maličko není ani vtipné, což je u něčeho, co se prezentuje jako komedie opravdu problém. 6 % za to, že to šlo přetrpět bez dávícího reflexu. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to celkem dobrá sranda. Dobří herci. Není to sice dokonalé, ale pobaví to. Tak snad tomu dají ostatní ještě šanci. Ordinace v růžové zahradě má taky 13 % a přitom je strašně oblíbená. Sleduje ji spousta lidí z mého okolí. Já už od jisté doby ne. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Čtyřlístku dávám už od dětství přednost raději v kreslené podobě. Tenhle pokus o český sitcom šel po třetím dílu mimo mně a to jsem mu chtěla dát opravdu šanci. Neustála jsem to. Tady se sešel špatný humor, postavy se stejně špatným scénářem. Hvězdu dávám za hereckou partu. Ta se hned tak nevidí. Ale kde nic není, tam ani smrt nebere. ()

Céčko odpad!

všechny recenze uživatele

Co to - kurva - je? Jak může TV Prima dát, byť jen korunu, za natočení něčeho tak dementního? Jsem naprosto v šoku z toho, jak moc špatný ten seriál je... A souhlasím s vitajakem v tom, že asi chtěli názvem a složením hlavních postav narážet na Čtyřlístek. Nicméně mi uniká důvod a pointa toho, proč to udělali. Těm lidem naprosto chybí soudnost a povědomí o tom, co vtipné je a co není... A chápu, že třeba někdo sleduje Ordinaci nebo Ulici, nicméně tohle snad nebudou podle mě dávat ani ti největší masochisti. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Láce čiší z tohoto seriálu ze všech stran. Nejvíce ze scénáře. Nedivím se že následuje osud Drahých sousedů, kdy jej televize (dočasně, poté co nás "navnadila a namlsala") stahuje z programu. Proč jej ale vůbec pouštěli? To se tento výtvor dramaturgii TV P líbil? ()

zette odpad!

všechny recenze uživatele

Dost mozna nejhorsi serial, ktery kdy u nas vznikl. Neskutecna sracka, byt reziserem ci hercem tady toho, tak se stydim. ()

gabin(a) odpad!

všechny recenze uživatele

Navrhuji zavést kategorii Megaodpad, nedá se to vydržet. Další džob pro hypotekáře v čele s Genzerem! Podle frekvence výskytu v TV snad hraje automaty, že má furt málo. Jen čekám, kdy se tam objeví královna hypoték Tereza Kostková! Po krátké přestávce, kdy se ÚDAJNĚ "stáhla do ústraní" (fakt to nebylo poznat) a věnovala se rodině - (výsledkem je rozvod) se už zase cpe absolutně všude. Jedete Studentem, vezmete si jediný časopis kromě Blesku, je tam! V magazínu novin v nabídce taky! Po dlouhé době pustíte Všechnopárty, opakování, chvíli se bavíte a pak přijde ona, utlemená, vysmátá, nedá se to poslouchat, ona by byla s to zhnusit mi i tu Francii. Už se bojím nejen pustit TV, ale i otevřít ledničku nebo popelnici. ()

Reklama

Reklama