Reklama

Reklama

Falling Water

(seriál)
Trailer
Drama / Sci-Fi / Mysteriózní
USA, (2016–2018), 14 h 2 min (Minutáž: 41–48 min)

Hrají:

David Ajala, Vanessa Aspillaga, Lizzie Brocheré, William Hill, Will Yun Lee, Kai Lennox, Adrian Martinez, Melanie Nicholls-King, Zak Orth, Anna Wood (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Falling Water vypráví příběh tří cizinců, kteří jsou spojeni společným snem. Jen každý z nich sní odlišnou část příběhu, který by jim měl pomoci v těžké životní situaci. Každý tam má svůj úkol a jen jeho splněním mohou dosáhnout toho, co potřebují. Jeden musí zachránit ztracenou přítelkyni, další ztracené dítě a poslední z nich musí zachránit svou matku. Nápovědy z jejich společného snu by jim měly pomoci dosáhnout svého cíle. (topr harley)

(více)

Recenze (7)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Už to tu bylo zmíněno: Přesto že Sense8 není žádný zázrak, je o třídu lepší a promyšlenější, než tohle divadlo relativně bez smyslu a plné nudy. Mysteriózní ptákovina nehodna deseti dílů ani času u nich ztrávených. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Pôvodne to vyzeralo na výbornú mystery záležitosť, podľa deja som si sľuboval mix Inception a Dark City. Bohužiaľ po 1. sezóne prišlo trpké vytriezvenie. Tvorcovia mali určite veľké ambície (možno ešte nejaké majú, až by seriál nejakým zázrakom pokračoval), ale tak ako ste zostali jaloví po prvej epizóde, tak zostanete aj na konci sezóny. Jediné, čo sa dozviete, a tým je podľa tvorcov asi vysvetlené všetko - chlapec dokáže hýbať vesmírom a časom. Toť vše. Nič iné. Vážne. Tak s takýmto ojebom operuje komplet celá sezóna. Alebo sa mi to možno len celé snívalo, a keď sa zobudím, dúfam, že si nebudem pamätať nič o nejakom Falling Water. Nikdy viac. ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Po první sezóně: 4/5. Moc pěkně udělaný mindfuck. Zajímavé a dobře zahrané postavy. Nic pro netrpělivé. Uvidíme jak to bude dál.. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

zajímavé to bylo... ale vyznění do finále bylo jako by nevěděli co s tím a jak to ukončit... konec jednoduše žádný... zklamání na konci série protože se na to celkem dobře dívalo... ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na něco jako Sense8, no nedočkal jsem se. Zatímco cluster se mi dostal pod kůži a hltal jsem každý další díl a nadával, že jsou epizody krátké, tady to bylo naopak. Seriál se vlekl, pod kůží kde nic tu nic, co se děje týče, tak prakticky nepochopení. Celkově je tohle universum naprosto šílené. Hranice snění a reality je zde zatraceně tenká, postavy přechází do jiného prostředí uprostřed věty, celkově pomalé, zmatené, šílené. Někde kolem šestého dílu jsem měl sice chvilku pocit, že jsem konečně in (v půlce seriálu pravda trochu pozdě), ale další díly mě stejně vyvedly z omylu a finále... no radši nemluvit. Komu se Sense8 líbil ať zkusí a třeba se mu tohle zalíbí, komu ne, tak to nemá smysl ani načínat. ()

B3n 

všechny recenze uživatele

Slabota, prelínanie snu a skutočnosti, že človek nevie, kedy sa to postave sníva a kedy je to reálne, ale to bol možno zámer. Celkovo je to slabý seriál, ktorý sa berie príliš vážne, ponúka toho ale pomenej. Nuda. ()

Birter 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem sledoval od jeho první epizody v roce 2016, a ačkoliv jsem ho nepovažoval za největší zázrak, líbil se mi a bylo mi líto, že se mu nevěnuje tolik pozornosti v mainstreamu, poněvadž oplývá skutečně velkým potenciálem, který by dokázal trumfnout i Inception, s podobným námětem. Když bylo oznámeno, že druhá série i přes malou sledovanost bude, byl jsem příjemně překvapen, ale nyní mohu s plným vědomím prohlásit, že kdyby se Falling Water ukončilo už po první sérii bylo by to mnohem lepší. Po opětovném zhlédnutí se mi 1. série líbila obrovsky, a v tomto bodě bych neváhal dát Falling Water 5 hvězd. Avšak... tvůrci to ve druhé sérii s prominutím prosrali. Vynikající dialogy, klubíčkově zamotané záhady a nádherná spavá atmosféra byla zaměněna za tuctový béčkový seriál, jehož hodnota velmi klesla u cílovky, která sledovala první sérii. Proč to měnit když se na to stejně dívalo málo lidí, kterým se to líbilo? To nechápu. Prachy? Lenost? Dále mi přišlo, že čím celistvější seriál to byl a snažil se udělat v příběhu logiku, přijít s novými zápletkami a pojmenovávat zákonitosti, tím směšněji to znělo a tím více to ubíralo na jeho serióznosti. ()

Reklama

Reklama