Reklama

Reklama

Špunti na vodě

  • Česko Špunti na háčku (neoficiální název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Rodiče bratrů Igora (Jiří Langmajer) a Davida (Hynek Čermák) chystají zlatou svatbu. Z Kanady přilétá jejich bratranec Ondra (Pavel Liška), povahou tak trochu dobrodruh. Bratry napadne, že nejlepší by bylo vyrazit za rodiči na kánoích po řece jen ve třech, tak, jako za starých časů. Jenže od dob společných spanilých jízd se leccos změnilo. Třeba to, že Igor a David jsou ženatí a mají děti. Uvítací večeře pro Ondru, který přijíždí se svou mladou přítelkyní Zlaticou, se nezadržitelně mění v katastrofu. Zlatica, která touží po dítěti, se dozvídá, že Ondra má dceru, o které se jí nezmínil. Igor své ženě Nele (Tatiana Vilhelmová) a jejich dcerám výměnou za pánskou jízdu slíbil rodinnou dovolenou, na kterou kvůli práci nemůže odjet. Davidova manželka Alice (Anna Polívková) si sice nemůže vynachválit manželovu péči o jejich čtyři děti, jenže jinak je její svérázný muž v domácnosti naprosto nepoužitelný. A tak, když slavnostní tabule mizí pod nánosem sazí z komína, který David opět zapomněl opravit, všem ženám dojde trpělivost. Zanechávají pány napospas dětem a vyrážejí na kolech na dámskou jízdu. Tátové se ale nevzdávají a rozhodnou se vydat na vodu v kánoích i se všemi dětmi. A tak nyní již desetičlenná expedice vyplouvá na dvoudenní plavbu vstříc dobrodružstvím a spoustě bláznivých zážitků... (Bioscop)

(více)

Recenze (362)

Knor 

všechny recenze uživatele

I když na téhle rodinné letní ,,dobrodružné" komedii není nic zajímavýho, nedá se jí upřít aspoň to, že se dokázala obejít bez trapnýho humoru a pohodovou letní atmosféru. Je to prostě letní velmi nenáročná oddychovka, u které se dá vypnout a odpočinout. Já osobně už to nikdy vidět nepotřebuju ani nechci, ale věřím, že si to svýho diváka najde a nemělo by to nikoho nějak moc urazit. ()

Ukrizku 

všechny recenze uživatele

Rodinné ano, komediální už méně, herci ve svém průměru, dětské role nespontánní... tradičně se vše podstatné vešlo do traileru, takže v kině už nic nepřekvapí. Trochu Rafťáci, trochu S tebou mě baví svět, ale linie o manželkách je tam podle mého zbytečná, nezáživná. Liška v roli otce je výstižný a uvěřitelný. Děti se smály jen sprosťárnám, tak nevím, co je špatně. Já si nejsem jistá, zda manželská devalvace mužské populace je rodinný standard, takže jsem se smála méně. Ale nakonec to dobře dopadlo, takže konec dobrý, všechno dobré - tedy za 3. ()

kelto44 

všechny recenze uživatele

No ujde to, nenudilo to, miestami to bolo aj vtipne a herci niesu najhorsi.. na to ze to je z Ceska (kde sa tocia uz len sracky) to je fajn, ale len na jedno pozretie. /55%/ ()

george82 

všechny recenze uživatele

Některé scény jsou opravdu jako pěst a oko, ale jinak je to taková normální běžná rodinná komedie. Není v tom nic extra zábavného ani v ději se nedá říct, že by to člověka nějak nadchlo. ()

Něrpa 

všechny recenze uživatele

Jediné vtipné momenty ve filmu jsou akční scény, které jsou opravdu až k pláči amatérské. Chemie postav nefunguje, dialogy jsou stupidní a vše je tak nějak umělé. Bystroň opravdu neumí psát a Chlumský ten odpad neurežíroval. ()

nula87 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to lepší, co poslední dobou vzniklo u nás vzniklo v žánru rodinná letní/zimní komedie. Celkem příjemná podívaná, i vtipné to je, takže na chvilkový relax - proč ne? 60% ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že jsem nakonec nebyl zklamán. Sice jsme stále samosebou v Čechách, takže nic světoborného Špunti nenabídnou, ale právě na české poměry to nebylo špatné. Místy to pobavilo a obecně bych to ohodnotil jako celkem v pohodě oddychovka na letní dny. 60% ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Letní oddechová nabuzovačka motivující diváka k plánování podobných pánskodětských a dámských jízd ve stylu S Tebou mě baví svět. V tomto směru to zapůsobilo i u mě, takže přinejmenším za tento motivační kopanec plus. Jinak vcelku průměr. 60%. ()

Fajt 

všechny recenze uživatele

Typický dnešní "humor", který je předvídatelný, křečovitý (jízda na kole bez světel za cigaretou vedoucího, který odhodil vajgla a proto je třeba jet za ním, jak jinak než do vody cha cha cha... prostě k popukání). ()

subic 

všechny recenze uživatele

Zatím bída. Kdo proboha psal ty dialogy? Vždyť to těm hercům ani nejde z huby. V kině bych se zatraceně nudil nebo spíš spal a to můžu doma na gauči. Díval jsem se na to už 2x v televízi a nedodíval, jinde prostě bylo něco zajímavějšího. Tak snad někdy příště na třetí pokus to dokoukám a dám tomu tu těch 60% ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

S ničím novým tento film nepřichází. Celá řada filmů, a v posledních desetiletích je jich čím dál více, si bere za téma otcové a hlídání jejich dítek. Začal to S tebou mě baví svět a pokračovalo třeba Martin a Venuše. Zkrátka...moderní otcové podle filmařů hodně pracují a málo se starají o děti. A když už se o ně mají postarat, tak to absolutně nezvládají. Zvláštní, stačí sledovat dění, zajímat se o něj, občas shlédnout nějaký dokument nebo reality show a člověk má pocit, že je to přesně naopak a dokonce je spíše moderní, aby otcové zůstávali na mateřských a matky pracovali. Jenže téma neschopných tátů je prostě vděčné a jen tak se neomrzí. Tím spíš, když končí dojemným uvědoměním si, že táta je vlastně super chlap a je s ním větší zábava jak s mámou a ještě dojemnějším sblížením. Nebudu nijak víc hodnotit film samotný. Tři hlavní hrdinové jsou prostě kvalitní herci, dvě hlavní hrdinky také, Janu Kvantikovou neznám a film samotný nenadchne, ale ani neurazí. Jistě, je to otřepaná hláška, ale stále platná. Zkrátka je to oddychovka a u několika hlášek jsem se zasmál, u několika situací také a víc jsem od toho nečekal. A po právu se mi toho víc ani nedostalo. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Tak trochu to vypadá jako S tebou mě baví svět v roce 2017, ale to nemá smysl srovnávat. Ve výsledku se jedná o solidní českou komedii, která sice nenadchne, ale ani neurazí, takže si tu vodu s bratry a jedním bratrancem a jejich dětmi nakonec celkem užijete. ()

mirkath1 

všechny recenze uživatele

No s konečnou platností tvrdím, že už neumíme natočit  pořádný film.  Čas, kdy se natočil S tebou mě baví svět, dávno pominul. Myšlenka filmu dobrá, leč většina herců a hlavně dětských prostě přehrává. Nejvíc mi tam vadil Liška, nevím proč ho nemám ráda. ()

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama