Reklama

Reklama

Špunti na vodě

  • Česko Špunti na háčku (neoficiální název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rodiče bratrů Igora (Jiří Langmajer) a Davida (Hynek Čermák) chystají zlatou svatbu. Z Kanady přilétá jejich bratranec Ondra (Pavel Liška), povahou tak trochu dobrodruh. Bratry napadne, že nejlepší by bylo vyrazit za rodiči na kánoích po řece jen ve třech, tak, jako za starých časů. Jenže od dob společných spanilých jízd se leccos změnilo. Třeba to, že Igor a David jsou ženatí a mají děti. Uvítací večeře pro Ondru, který přijíždí se svou mladou přítelkyní Zlaticou, se nezadržitelně mění v katastrofu. Zlatica, která touží po dítěti, se dozvídá, že Ondra má dceru, o které se jí nezmínil. Igor své ženě Nele (Tatiana Vilhelmová) a jejich dcerám výměnou za pánskou jízdu slíbil rodinnou dovolenou, na kterou kvůli práci nemůže odjet. Davidova manželka Alice (Anna Polívková) si sice nemůže vynachválit manželovu péči o jejich čtyři děti, jenže jinak je její svérázný muž v domácnosti naprosto nepoužitelný. A tak, když slavnostní tabule mizí pod nánosem sazí z komína, který David opět zapomněl opravit, všem ženám dojde trpělivost. Zanechávají pány napospas dětem a vyrážejí na kolech na dámskou jízdu. Tátové se ale nevzdávají a rozhodnou se vydat na vodu v kánoích i se všemi dětmi. A tak nyní již desetičlenná expedice vyplouvá na dvoudenní plavbu vstříc dobrodružstvím a spoustě bláznivých zážitků... (Bioscop)

(více)

Recenze (362)

Vivian 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem to horší (podle recenzí). Ale je to slušnej film, zasloužený tři hvězdy. Nenáročná letní pohoda, sem tam jsem se i zasmála (byť jinde než zbytek kina). Chlapi hrají výborně, vlastně ten film hodně táhnou, všichni tři jsou perfektní castingová volba. Skvělá je i Polívková. V první polovině filmu mě dost iritovalo přehrávání, zejména až nenormálně hysterických holek a holčiček (hlavně mi neseděla představitelka Elišky, která vypadá minimálně na pětadvacet, pročež nepříliš uvěřitelně hraje čtrnáctiletou holku - která v první půlce filmu s až patologickou agresivitou vyjíždí po svém fotříkovi, kterého strašlivě nenávidí, ale s nímž přesto bůhvíproč vyrazila na vodu), ale pak se to nějak uklidnilo nebo jsem si zvykla... (Po celou dobu mě ale nepřestal tlouct do očí dementní product placement. Ten zatím nějak neumíme, když už to teda bez něj nejde.) Občas je to trochu křeč, šroubovačka, ale celkově to fakt není blbý film, dostala jsem u toho chuť jet na vodu. Určitě to bude fajn podívaná i za rok. Nebo za třicet let. (Na filmu jsme byli s devítiletou dcerou a její osmiletou kamarádkou, obě se dobře bavily, ale pokud vaše dítě v tomhle věku ještě neví, co znamená slovo sex, pokud žije v iluzi, že maminky se nikdy neopijou, nebo pokud nechcete, aby slyšelo slovo prdel, tak je do kina neberte.) ()

m.xFuck 

všechny recenze uživatele

Viděno na letňáku, kde byla Burešova fronta snad na sto metrů. Ale aspoň jsem v ní slyšel brutální fór :D Jinak je to celkem v pohodě. Musíte u toho vypnout bednu a sledovat to. Vilhelmová už začíná být v roli matky pomalu protivná, ale překvapivě příjemná Andula Polívková to naopak zachraňuje, nadějný slovenský hercký talent ze Žiliny moc nenadchl a měl jsem z ní pocit, že je tam akorát do počtu. No a v jedné z hlavních rolí je product placement, kde v některých scénách je tak zřejmý, až to působí vysloveně trapně. Popravdě jsem čekal víc reklam na agrofert, už vidím tu scénu, jak v lánech řepky je rozdělaný táborák, kde se pečou nešpekáčky z kosteleckých uzenin, zapíjí se mlékem OLMA a je tam dlouhý záběr na loďky s jasným logem gumárny a na závěr tam mohl být ještě závěr, jak tatínek leje do nového kodiaqa adblue. Hnus velebosti.Za to vám strhnu hvězdu a basta. ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, nenáročná komedie s úsměvnými situacemi. A nakonec to nebylo tak zlé, ale oblíbená komedie z toho asi úplně nebude. Na filmu mi vadil především zvuk, který byl poměrně nekvalitní. A potom také herecký výkon Tatiany Vilhelmové a malé holčičky (filmové dcery Langmajera), která hrát opravdu neuměla a nevím, jak se k té roli mohla dostat. Celý film byl ale fajn na sledování. Co mě ale ještě zaujalo a trochu naprdlo, byla ta producentská dvojice, která se narve do každého filmu do malé role, jenom aby tam byli. Problém je, že neumějí hrát. ()

george82 

všechny recenze uživatele

Některé scény jsou opravdu jako pěst a oko, ale jinak je to taková normální běžná rodinná komedie. Není v tom nic extra zábavného ani v ději se nedá říct, že by to člověka nějak nadchlo. ()

Karlos8 

všechny recenze uživatele

Pokud vezmeme v potaz všechny předpoklady a preference, tak zjistíme, že se máme na co těšit! Realita je ovšem docela jiná. Hned ze začátku s podivem sedíme a civíme na to, cože se to tam vlastně děje a nechápe muže ani ženy. Alespoň, že ty děti jsou ještě děti. Pomalá česká apokalypsa tak ne a ne dojet do konce, i když se opravdu snažíte ze všech sil tlačit posuvník na časové ose. Bohužel ani strejda Langmajer to se svými upřenými pohledy nemůže zachránit. Krátká story se slovenským playboyem z Ordinace je tak epes ráres, jako hláška takového pindíka má i náš hřebec. A když k tomu připočteme ještě hlavní záporácké duo, které vyvádí jeden slavnější čin za druhým, vyjde nám jakási parodie na českou vodní komedii, ke které se nemá cenu vracet. ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Proc proboha se v komedii, ktera se chce priblizit tem nejlepsim, se musi resit vztahy dospelych - v komedii! To je zabijak vtipnych scen, vata, ktera neni v komedii zajimava ani vyhledavana. Nekolik vypointovanych vtipnych scen tu skutecne najdete a jsou skutecne povedene. Cekate, jak se dej bude vyvijet a ta skutecna jizda je sotva pul hodiny, to na co cekate. To je obrovska skoda. Nevim proc - tvurci nemeli napady a tak yvtvorili vyplnovku tak, jak se to dela v debilnich nekonecnych serialech v komercnich televizich? Dost me to tak pripada.... Skoda. ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Takový remake S tebou mě baví svět. Příběh stál za prd, zápletka minimální, vtípky se nějaké objevily, ale zřejmě nic světoborného, co bych si pamatoval ještě za dva týdny natož tak za dva roky. Na druhou stranu dobré herecké obsazení, příjemná posázavská krajina a pokud máte zrovna dítě ve věku 0-10 let, tak se budete nad trampoty rodičů pousmívat a říkat si, že Vás to taky čeká nebo to zrovna prožíváte. Tedy průměr, který nás navnadil na vodu...tak snad to naše škvrně brzy povyroste a pojede rádo sjíždět Sázavu :-) ()

sardon 

všechny recenze uživatele

Po první půlhodině jsem věřil, že se povedlo natočit jakousi moderní variaci a nepřímé pokračování " S tebou mě baví svět ", po druhé půlhodině už bylo jasné, že se to nepovedlo a zůstalo jen u slibného nakročení a film spadl do průměru.Třetí třetina už se odehrávala jen v duchu scénáristického tápání a dělala na mne dojem " musíme to rychle dopsat, protože za dva dny už sakra točíme a nemáme ještě konec filmu.... " Škoda, herecké obsazení a zajímavý námět byli příslibem lepší zábavy. ()

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Nečekaně jsem se skvěle bavil. Přestože má tento film hned několik zádrhelů (nejvíce mrzí nevýrazný scénář), tak herecké obsazení tomu dává skvělé grády. Jsem rád, že tentokrát byl skvěle zvolen i výběr dětských rolí, protože mi vůbec nevadily. Škoda jen, že film je poměrně strohý, jednoduchý a krátký. Ocenil bych více fórků a dějových zvratů. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Na moje prekvapenie tento český snímok pobavil a ja som konečne videl rodinnú komédiu, ktorá mala nejakú šťavu a pri ktorej si človek naozaj oddýchne. Ak sa tvorcovia chceli trošku podobať na "S tebou mě baví svět", tak sa im to celkom podarilo. Hviezdička navyše za highlight filmu - malú ryšavú Karolínku. 70 % ()

JollerCZE 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná komedie, neurazí, ani to není na lva.. pěkná krajinka, celkem i nějaký ten humor, ale přišlo mi to takový rychlý, bez pořádný pointy, ale sympaťáci děcka atd. ()

anca_007 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem dlouho neviděla tak povedený novodobý český film. Krásně vystihuje rozdíly ve výchově mezi matkou a otcem. Krásně a vtipně zpracovaná komedie, která mě pohladila po duši. ()

MIchael90 

všechny recenze uživatele

Na poměry českých luhů a hájů nadstandardní záležitost. Zasmál jsem se, film i herci mě bavili a o to přeci jde. 4/5 ()

Popinodan 

všechny recenze uživatele

Mě nezbývá než dát plnej počet.Parádní Česká komedie s předzvěstí blížícího se léta z nádherné Sázavy. Jemný humor,žádné tlačení na pilu,herecké obsazení snad nemohlo být ani lepší. Komedie pro celou rodinu. Tomuhle není vůbec co vytknout. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Lehká letní komedie. Chvílemi možná až moc lehká. Na scénáři chtělo trochu zapracovat, aby děj získal větší spád a i při tak krátké stopáži netrpěl hluchými místy. Z hereckého obsazení dospěláků i ze spousty dětí toho šlo rozhodně vytěžit více. Vždyť v těch světlejších chvílích jsou dětští herci naprosto skvělí a bezprostřední. Promarněná šance. Ale na druhou stranu je pravda, že několikrát jsem se opravdu pořádně zasmál. Jen těch okamžiků mohlo být víc. 3- ()

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama