Reklama

Reklama

Špunti na vodě

  • Česko Špunti na háčku (neoficiální název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Rodiče bratrů Igora (Jiří Langmajer) a Davida (Hynek Čermák) chystají zlatou svatbu. Z Kanady přilétá jejich bratranec Ondra (Pavel Liška), povahou tak trochu dobrodruh. Bratry napadne, že nejlepší by bylo vyrazit za rodiči na kánoích po řece jen ve třech, tak, jako za starých časů. Jenže od dob společných spanilých jízd se leccos změnilo. Třeba to, že Igor a David jsou ženatí a mají děti. Uvítací večeře pro Ondru, který přijíždí se svou mladou přítelkyní Zlaticou, se nezadržitelně mění v katastrofu. Zlatica, která touží po dítěti, se dozvídá, že Ondra má dceru, o které se jí nezmínil. Igor své ženě Nele (Tatiana Vilhelmová) a jejich dcerám výměnou za pánskou jízdu slíbil rodinnou dovolenou, na kterou kvůli práci nemůže odjet. Davidova manželka Alice (Anna Polívková) si sice nemůže vynachválit manželovu péči o jejich čtyři děti, jenže jinak je její svérázný muž v domácnosti naprosto nepoužitelný. A tak, když slavnostní tabule mizí pod nánosem sazí z komína, který David opět zapomněl opravit, všem ženám dojde trpělivost. Zanechávají pány napospas dětem a vyrážejí na kolech na dámskou jízdu. Tátové se ale nevzdávají a rozhodnou se vydat na vodu v kánoích i se všemi dětmi. A tak nyní již desetičlenná expedice vyplouvá na dvoudenní plavbu vstříc dobrodružstvím a spoustě bláznivých zážitků... (Bioscop)

(více)

Recenze (362)

whale 

všechny recenze uživatele

Další český film, který už na první dojem dělá z kvalitních českých herců úplné neherce. Nechce se mi tomu ani věřit, ale zdá se, že je to současný trend. Tento film pro své dialogy není vhodný pro děti. Není vhodný ani pro dospělé, neboť co dialog, to trapnost sama. Děj se v počátku zdá být pohodový, ale již po pár minutách je jisté, že jde o další vykrádačku úspěšnějších filmů. Vše se děje tak rychle, bez hlubšího citového propojení diváka s osudem hrdinů. Bohužel... ()

luki00 

všechny recenze uživatele

jako poskládat tak skvělé osazeni ( Langmajer, Liška, Čermak, Vilhemová.....) do jednoho filmu a tak domrdat scénář ... umění.. chtělo to víc.. ()

PepusGi11._ 

všechny recenze uživatele

Tak trošku mi to přišlo jako lehká vykradačka raft'áků,par scén bylo totožných....Ale na druhou stranu jsem se sem tam bavil,herecky obsazení bylo příjemny....55% ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Takovouhle scénáristickou bezradnost už jsem dlouho neviděl! Že to byla vykrádačka S TEBOU MĚ BAVÍ SVĚT, to by mi vadilo nejmíň. Daleko horší bylo, že tvůrci vůbec nevyužili komediálního potenciálu takových es, jako jsou Liška, Polívková nebo Čermák. Dialogy byly upachtěné, humor prvoplánový a bez nápadu. ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Tady chtěl být někdo jako Poledňáková, se kterou nás bavil svět, anebo Hop nebo trop....a skončilo to tropem. Schází lehkost a přirozenost, a to je u rodinného filmu smrtelné. Oceňuju snahu a občasný dobrý fórek. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Klasická česká rodinná komedie současné cz filmové tvorby. Příběh, námět i zpracování několikrát omleté. Mamky bouchnou a trhnou se k samostatnému výletu, který stejně není podle jejich představ, i když se snaží utrhnout ze řetězu. Taťkové vezmou své různě staré děti na domluvenou vodu. Během několika hodin začnou děti své otce zbožňovat a nevymění je ani za plyšáka. Závěr jasný - tři nejspokojenější rodinky. Klady: stopáž; nic k přemýšlení; žádná snaha o umění; hlášky. mamka - "To snad není možný, takovej bordel.", děcko - "Uklidni se a dej si kafíčko.", mamka - "Nech si ty kecy". --- "Mamí, já už vím čím budu" - "To je dobře" - "Budu nájemný vrah" - "Nebudeš, neumíš po sobě uklízet." ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Velká slabota a zklamání - vlastně jsem dopředu nic moc nečekala, protože jakmile se něco kdysi úspěšného chce opakovat či kopírovat, bývá to vždycky průšvih. Bylo to takové mdlé, jako by to už všichni hrdinové filmu chtěli mít za sebou. A herci mi připadali všichni nějací unavení, skoro jako by je to hraní už otravovalo. Ale možná jim všem křivdím. Byl to jen můj dojem. ()

ElisR 

všechny recenze uživatele

Pohodovej film, kterej nijak neurazí a je to dobrá podívaná pro volné odpoledne či večer. Úplně bych to neporovnávala s filmem "S tebou mě baví svět". Myslím si, že oba filmy jsou od sebe odlišné, mají pouze stejný námět (otcové s dětmi na dovolené). Film je skvěle obsazen (Polívková, Liška, Čermák, Langmajer, Vilhelmová), děti ztvárnily své role také velmi dobře. Navíc je celý snímek podtržen okolím Sázavy, které vodákům připomene letní časy. Za mě dobrý, tedy za 3* :-) ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Taková slabší , trochu naivní , nenáročná , rodinná podívaná . Místy i ztráta času . Přesněji velkými místy . ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Tři tátové se vydávají s jejich sedmi dětmi na dvoudenní plavbu na kánoích. Taková expedice Avazás...I Když bych se zcela oprostil od nabízejícího se srovnávání s legendární komedií Marie Poledňákové, vyjde mi ze snímku pánů Chlumského a Bystroně jen sotva průměrná podívaná s chabě propracovaným scénářem a dialogy, působící prvoplánovitě a uměle a postrádající nápad a bohužel - ve větší míře i humor. Také od hvězdného hereckého obsazení jsem očekával víc, i když - se špatným materiálem (scénář, dialogy) se pracuje těžce. Několik vtipných okamžiků, ani příjemná kamera a exteriéry, nedobrý pocit příliš nespraví. Jako předmět odreagování se od každodenních starostí, nebo kulisa před usnutím dobrý, ale nic víc. 50%. ()

Salvator 

všechny recenze uživatele

Herci jedou na plný výkon, ale příběh se většinou táhne, jak tok Sázavy. Letní komedie tak zůstává spíše ve fázi pokusu. ()

superzurda 

všechny recenze uživatele

Z českých komedií možná to nejlepší, co v posledních letech vzniklo. Ale i tak je to mezi slepýma jednooký král.......ale aspoň vidí. ()

DexMASTER094 

všechny recenze uživatele

Potenciál by byl, ale využit nebyl. Vtipu málo, ač to má být rodinná komedie. A celkově mi přišlo, že už jsem něco takového viděl. Nemůžu se ubránit dojmu, že se tu scénáristicky vykrádalo odněkud jinud. Hodně usmolené 2* hvězdičky. ()

Kohutik 

všechny recenze uživatele

Pohodová zábavka na necelú hodinku a pol za 3 hviezdy. Takmer všetko čo od bežnej českej komédie očakávate, tu dostanete. ()

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama