Reklama

Reklama

Špunti na vodě

  • Česko Špunti na háčku (neoficiální název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rodiče bratrů Igora (Jiří Langmajer) a Davida (Hynek Čermák) chystají zlatou svatbu. Z Kanady přilétá jejich bratranec Ondra (Pavel Liška), povahou tak trochu dobrodruh. Bratry napadne, že nejlepší by bylo vyrazit za rodiči na kánoích po řece jen ve třech, tak, jako za starých časů. Jenže od dob společných spanilých jízd se leccos změnilo. Třeba to, že Igor a David jsou ženatí a mají děti. Uvítací večeře pro Ondru, který přijíždí se svou mladou přítelkyní Zlaticou, se nezadržitelně mění v katastrofu. Zlatica, která touží po dítěti, se dozvídá, že Ondra má dceru, o které se jí nezmínil. Igor své ženě Nele (Tatiana Vilhelmová) a jejich dcerám výměnou za pánskou jízdu slíbil rodinnou dovolenou, na kterou kvůli práci nemůže odjet. Davidova manželka Alice (Anna Polívková) si sice nemůže vynachválit manželovu péči o jejich čtyři děti, jenže jinak je její svérázný muž v domácnosti naprosto nepoužitelný. A tak, když slavnostní tabule mizí pod nánosem sazí z komína, který David opět zapomněl opravit, všem ženám dojde trpělivost. Zanechávají pány napospas dětem a vyrážejí na kolech na dámskou jízdu. Tátové se ale nevzdávají a rozhodnou se vydat na vodu v kánoích i se všemi dětmi. A tak nyní již desetičlenná expedice vyplouvá na dvoudenní plavbu vstříc dobrodružstvím a spoustě bláznivých zážitků... (Bioscop)

(více)

Recenze (362)

gpx 

všechny recenze uživatele

Některé situace jsou tedy velmi že života. V místě, kde Vilhelmová deklamuje: "Ty nás NIKDY NIKAM nevezmeš." jsem úplně v barvách viděl mojí starou. Nejhorší je, že ženský tohle klidně řeknou den poté co se vrátíte ze společné cesty kolem světa... a ještě tomu samy fakt nejspíš i věří. ()

pepe_r 

všechny recenze uživatele

Na to kdo v tom hraje, jsem čekal opravdu více. Je to vodní kopie "S tebou mě baví svět" bohužel není tam nic nového. Film ideálně do TV na plátno to úplně neni nic nového nepřináší bohužel. ()

fila_B odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel, příběh se až moc podobá scénáři S tebou mě baví svět. S tím problém asi nemám, ale očekávám, že když se někdo do něčeho takového pustí a s celkem dobrými herci tak se bude snažit dojít dál, překonat vzor. A to tedy v tomto případě ani náhodou. Trapné vtipy vytažení z Kameňáku, herci mi občas přijdou bezradní, jako by nebylo jasné co maj hrát. Pro mě je to velké zklamání, protože potenciál tu je. ()

teckax 

všechny recenze uživatele

Film mě teda vůbec nelákal, ale s radostí ve stylu "To je dost, táto, žes nás taky jednou vyvez!" a aktuálním programem kin, který pro mě nic atraktivnějšího nenabízel, se šlo. No a tady je hned pozitivum #1 - příjemné překvapení. Osvědčený námět rodinné komedie, kdy otrávené maminky svěří ratolesti tatínkům, kteří už se o dobrodružství a zábavu postarat umí, se tentokrát opravdu vyplatil. Perfektní výběr dětských herců. Ženská trojka byla také fantastická. No a pánové - pro Hynka Čermáka mám slabost, ještě mě nezklamal a umí fakt široké spektrum charakterů a vždycky mu to věřím,.. Pavel Liška taky parádička, doteď jsen nechápala, co na něm ženské vidí...no, už vím, zraje jako víno. Nakonec Jiří Langmajer, díkybohu, že ho filmaři necpali do role vyžilého seladona jako obvykle, tahle postava trošku připitomělého avšak roztomilého tatínka mu nesmírně sedla a po sakra dlouhé době mi ve filmu nevadil. Podtrženo sečteno u mě velmi dobrý. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Dost příjemné překvapení! Poledňákové komedie století S tebou mě baví svět má po 35 letech důstojného nástupce, který se mi napoprvé líbil dokonce víc než zmíněný originál jako pubescentovi v 80.letech. Všichni herci (včetně dětí) výborní, spousta vychytaných hlášek, Chlumský tímto filmem překročil svůj stín a Bystroň je najednou zcela nečekaně aspoň o tři třídy výše oproti svým předchozím scénářům a režiím... ()

Verunka045 

všechny recenze uživatele

Bomba! Takhle u českého filmu jsem se dlouho nepobavila. Skvělé herecké obsazení, hlášky které nenechali nikoho se mračit, krásná příroda. Hned bych se podívala znovu :-) ()

Sashmen13 

všechny recenze uživatele

Není to perfektní, ale rozhodně to není ani špatné, taková moderní variace na starou klasiku i když těžko říct, jestli je to pro děti, protože občas se vyskytne docela drsná mluva a sexuální content. ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Takový film jako ze života. Především mužští hlavní představitelé jsou supr, ale neméně dobře jim sekundují i jejich protějšky ženského pohlaví. Zábavné a příjemné filmové dílko. ()

bez1 

všechny recenze uživatele

Film je až na závěrečnou část vtipný a zábavný. Navíc mám hodně ráda herce Jiřího Langmajera. Tak proč jsem nedala pět hvězdiček? Téma tatínkové s dětmi na pospas osudu, už to tu bylo. Mám pocit že v dnešním filmovém světě nikdo není schopný vymyslet něco nového a to ani u nás ani v zahraničí. ()

Slida79 

všechny recenze uživatele

Značně pokulhávající scénář zachraňuje dobré herecké obsazení. V rámci možností dělají co mohou a to film vytahuje na obstojnou zábavu pro celou rodinu. 70% ()

Signore 

všechny recenze uživatele

Příjemně strávených 80 minut, nic víc, nic míň. Filmově by se to dalo zkritizovat (dramatičnost akčních scén působí spíš nechtěně parodicky), ale proč vlastně ... ()

ssarka 

všechny recenze uživatele

Tak jako nevím... trapné kopírování komedie století a přitom lehký nadprůměr... dvakrát jsem se i zasmala, takže úplný odpad to zase není ()

KraLuban 

všechny recenze uživatele

Neskutečná ubohost a důkaz, že ani super herci (Polívková, Čermák, Vilhelmová) nesvedou nic, když prostě není co hrát. A to tady není. Nesnažím se soudit, chtěl jsem se fakt jen pobavit a těšil jsem se na oddychovku, ale oproti tomuhle veledílu jsou třeba Rafťáci, nebo Jak se krotí krokodýli (jinak velmi průměrné filmy) vrcholem intelektuální zábavy a vzorem vymazlených scénářů....1* za asi dvě pousmání. To fakt už neumíme udělat dobrý český film? ()

Motyuek 

všechny recenze uživatele

Nápad a námět parádní. Máme tady další filmík o nekonečném souboji mezi maminkama a tatínkama. Zpracování horší, takové jakože nedotažené. Ani herci se podle mě neuměli najít ve svých rolích. Třeba jinak skvělá herečka Vilhelmová dost tápala, jestli je teda vlastně fúrie, nebo milující mamča. A Polívkové, která tou fúrií evidentně být měla, to zas vůbec nešlo, stejně jako Čermákovi hrát idiota a Liškovi světáka. Takže proházet herce a lépe ukočírovat režii a byl by z toho určitě kult. Nicméně i tak to bude v současné české produkci vyčnívat. Jak se říká, mezi slepými jednooký králem. ()

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama