Reklama

Reklama

Špunti na vodě

  • Česko Špunti na háčku (neoficiální název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rodiče bratrů Igora (Jiří Langmajer) a Davida (Hynek Čermák) chystají zlatou svatbu. Z Kanady přilétá jejich bratranec Ondra (Pavel Liška), povahou tak trochu dobrodruh. Bratry napadne, že nejlepší by bylo vyrazit za rodiči na kánoích po řece jen ve třech, tak, jako za starých časů. Jenže od dob společných spanilých jízd se leccos změnilo. Třeba to, že Igor a David jsou ženatí a mají děti. Uvítací večeře pro Ondru, který přijíždí se svou mladou přítelkyní Zlaticou, se nezadržitelně mění v katastrofu. Zlatica, která touží po dítěti, se dozvídá, že Ondra má dceru, o které se jí nezmínil. Igor své ženě Nele (Tatiana Vilhelmová) a jejich dcerám výměnou za pánskou jízdu slíbil rodinnou dovolenou, na kterou kvůli práci nemůže odjet. Davidova manželka Alice (Anna Polívková) si sice nemůže vynachválit manželovu péči o jejich čtyři děti, jenže jinak je její svérázný muž v domácnosti naprosto nepoužitelný. A tak, když slavnostní tabule mizí pod nánosem sazí z komína, který David opět zapomněl opravit, všem ženám dojde trpělivost. Zanechávají pány napospas dětem a vyrážejí na kolech na dámskou jízdu. Tátové se ale nevzdávají a rozhodnou se vydat na vodu v kánoích i se všemi dětmi. A tak nyní již desetičlenná expedice vyplouvá na dvoudenní plavbu vstříc dobrodružstvím a spoustě bláznivých zážitků... (Bioscop)

(více)

Recenze (362)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Obstojné herecké obsazení v čele s Liškou se snaží napodobit Rafťáky, ale tentokráte není tento počin určen náctiletým, nýbrž páprdům se třemi dětmi, kteří již mají zkušenosti s výchovou alespoň tří spratků a věčně uremcanou manželkou s blížícím se přechodem. Pokud bych měl IQ pod 70, tak bych byl spokojen jak malý Jarda. Ale jelikož mám IQ 85, tak jsem z výsledného počinu spíše podrážděn. 21% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Když se takovýhle film stane na poslední chvíli vaší nepozorností o programu kina náhražkou za velmi dlouho očekávanou The Zookeeper's wife, je jasné, že spokojenost nebude na nejvyšším místě. Velmi krátkou stopáž, kterou ale v mnoha momentech oceňujete, zachraňují výkony pánů herců Čermáka a Lišky. Často se bohužel nevyhnutelně objevují dialogy, z nichž se vám bude ještě dlouho točit hlava kolem. Ale přece jenom "do ženský a do melounu nevidíš" [viděno v Cinestar Plzeň 13.4.2017] ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná česká komédia, s príjemným obsadením, príjemným prostredím, príjemnými hláškami a vtipnými scénkami a len s menej príjemným strihom. Nie nejak výrazná, aby sa vytrčila z radu, ale o rok ju rozhodne uvidíme v telke a zasmejeme sa ešte raz. 3 z 5 ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Někdo tady píše, že to je obyčejná komedie pro obyčejné lidi. No, tak to já teda nejsem obyčejná, páč mě to moc komický nepřišlo, některý scény mi přišly úplně nelogický (např. všichni sedí v mokrejch hadrech x hodin na břehu a po pár hodinách slečna jen tak mimochodem řekne "Mám tu nějaký suchý oblečení!"). Takže když to shrnu - začátek fajn, ale pak už to jde jen a jen do prdele. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nic převratného, ale fajnové ksichty slušně zaplnily 80 minut. Hlavně zezačátku se pár vtípků povedlo. Později je dán větší prostor i menším hercům a rozhodně je to na škodu. Scénář je příšerně jednoduchá, ale jak se říká, natočit vtipnou scénu je to nejtěžší. A to se Chlumskému docela dařilo. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Šunti na vodě.....aneb.... překvapení se nekonalo...😬💩a jedeme v českém standardu s okoukanými gesichty a ztrápeným Langošovým výrazem!! ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Čermák byl fakt boží, ale ostatní vůbec nezaostávali. Líbilo se mi všechno až na fakt, že zítra už nebudu vědět o čem to bylo. Jinak musím přiznat, že česká filmová dílna se pomalu lepší ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemný film na české poměry. Občas až skvělé hlášky, milý, nenáročný příběh a maličko akce ve formě jízdy na vodě. Určitě ne snímek vhodný ke sledování na velkém plátně, ale v rámci filmového večera za jakoukoliv obrazovkou obstojné. 60% ()

venison 

všechny recenze uživatele

Marcel Bystroň se jednoho dne probudil, lehce oprášil starou dobrou klasiku od Marie Poledňákové, okořenil to pubertálním nádechem Sowboarďáků/Rafťáků, ostatní autoři vybrakovali obsazení Slámovi a vznikl z toho relativně (překvapivě) koukatelný rodinný film.. Asi z něj nebude klasika na Vánoce ani na Silvestra, ale rozhodně jsem byla schopná ho bez velkého přemáhání dokoukat.. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu co je na tom filmu vtipného jelikož já se nezasmál ani jednou. Některé dialogy nápadně připomínají Kameňáky třeba Mami já chci být nájemný vrah to těžko neumíš po sobě uklízet a většina postav je příšerná po všech stránkách. Postavy jsou celkově karikatury po všech stránkách takže tu máme chlápka, kterému musí člověk vše věčně opakovat jelikož je tak blbý, že si to nezapamatuje nebo to ignoruje (jednou je to možné vtipné, když se to opakuje tak 5 krát po sobě už není) pak chlápka co se desítky let nestaral o vlastní děcko, aby mu na konci to děcko, že ho má radši než svého vlastního otce 2 nesympatické malé holky, které by normální člověk nejradši zabil po 5 minutách a dalo by se pokračovat. Celé to zachraňuje jen postava Anny Polívkové a té slovenky a jediné dvě scény co za to stojí jsou vyjížďka na koních a úvodní scéna záběrů na plavající kačenky jinak je to mix Rafťáků s Kameňáky (podobně trapný humor) a S Tebou Mě Baví Svět. Celý humor ve filmu spočívá v tom, že si tam dělají naschvály s jinou skupinou kanoistů případně v tom, že někdo někomu zabije křečka nebo si hraje na Viléma Tela. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(50/2022) / Celkom náhodou som sa dostal k tomuto českému filmíku a aj keď som sa obával prúseru, celkom to šlo. V prvom rade je dobre, že si film nedáva príliš ambiciózne ciele a chce byť hlavne pohodovou, letnou komédiou a to sa podarilo. Za druhé, super výber hercov/herečiek, pohodové civilné a uveriteľné herectvo. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Nelogický, nudný a vykládající slepenec. Samozřejmě je prakticky nemožné natočit něco stoprocentně originálního, ale obšlehnout koncept a každou druhou scénu, to už je skoro moc... Herecky nudné jako scénář sám, jediný kdo stojí za zmínku (a jeho je ta hvězdička z hodnocení) je Hynek Čermák. Docela jsem se těšil a možná proto je zklamání tak veliké. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Tak nějak netuším, co tím chtěl básník říci. Vůbec jsem nepobral pointu. Máte pocit, že ten film nemá konec, protože naprosto chybí nějaké rozuzlení nebo třeba i něco šokujícího. Tři vtipné scénky, ohraný Liška, nepříjemný Langoš a čím dál čitelnější Čermák. Zpočátku nosná a zajímavá myšlenka s dvěma cápkama je naprosto zabitá a v podstatě vyznívá do ztracena. No za chvilku už vlastně ani nebudete vědět, o čem to bylo. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Já bych to zase s tím srovnáním „S tebou mě baví svět“ tak nepřeháněl. Ten dřívější je kult (i když pro mě ne), ten nynější je jen vydařená letní komedie svým syžetem podobající se spíš „Rafťákům“. Podobnost je jen v tom, že spolu pár dnů tráví otcové se svými dětmi, ale i v tom, že jsou zde jasně pojmenované dva pohledy na výchovu dětí a na manželství vůbec – tedy pohledy mužský a ženský. A toto je u obou filmů zcela realistické. Rozdíl je v tom, že „S tebou mě baví svět“ lidé berou více vážně v přesvědčení, že nikdo nikdy u nás nebude schopen natočit něco lepšího. Co mě v tomto filmu nebývale štvalo, byli ti dva volové, kterým ujel stan. Byli tam naprosto zbytečně a jestli ne, tak jen proto, aby mě pořádně srali. Jinak herecké obsazení velmi dobré. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

S tebou mě baví svět potkal Snowboarďáky. V rámci naší současné "rodinné" produkce průměr, což je malé vítězství. 53%. /KINO ČERNÝ MOST/ ()

MI-380 

všechny recenze uživatele

Příjemná zábava, kvalitní herecké výkony, občas humor, hlavně ale zručně natočená pohodová letní atmosféra (ale co ta prázdná Sázava?): 75% (zatím 6874 hodnotících s průměrem 60%). ()

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama