Reklama

Reklama

Špunti na vodě

  • Česko Špunti na háčku (neoficiální název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Rodiče bratrů Igora (Jiří Langmajer) a Davida (Hynek Čermák) chystají zlatou svatbu. Z Kanady přilétá jejich bratranec Ondra (Pavel Liška), povahou tak trochu dobrodruh. Bratry napadne, že nejlepší by bylo vyrazit za rodiči na kánoích po řece jen ve třech, tak, jako za starých časů. Jenže od dob společných spanilých jízd se leccos změnilo. Třeba to, že Igor a David jsou ženatí a mají děti. Uvítací večeře pro Ondru, který přijíždí se svou mladou přítelkyní Zlaticou, se nezadržitelně mění v katastrofu. Zlatica, která touží po dítěti, se dozvídá, že Ondra má dceru, o které se jí nezmínil. Igor své ženě Nele (Tatiana Vilhelmová) a jejich dcerám výměnou za pánskou jízdu slíbil rodinnou dovolenou, na kterou kvůli práci nemůže odjet. Davidova manželka Alice (Anna Polívková) si sice nemůže vynachválit manželovu péči o jejich čtyři děti, jenže jinak je její svérázný muž v domácnosti naprosto nepoužitelný. A tak, když slavnostní tabule mizí pod nánosem sazí z komína, který David opět zapomněl opravit, všem ženám dojde trpělivost. Zanechávají pány napospas dětem a vyrážejí na kolech na dámskou jízdu. Tátové se ale nevzdávají a rozhodnou se vydat na vodu v kánoích i se všemi dětmi. A tak nyní již desetičlenná expedice vyplouvá na dvoudenní plavbu vstříc dobrodružstvím a spoustě bláznivých zážitků... (Bioscop)

(více)

Recenze (362)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Ani tato komedie se nezapíše do naší paměti, jako ta na kterou se nezapomíná. Je pravda, že vám neublíží, trapných momentů tam není moc, ale chybí tomu určitá spontánnost a lehkost. Vtípky se rodí velmi ztěžka a těch opravdu dobrých je pomálu ( Co máte k jídlu? Párky. A něco bezmasé? Párky! nebo když dámy v hospodě pijou "jehličí"). Také dialogy jsou zase špatné. Na druhou stranu dá se to dodívat až do konce, aniž byste riskovali psychickou újmu a tak tuto vzdálenou variaci na S tebou mě baví svět hodnotím spíše pozitivně. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Špunti na vodě to maj poměrně jednoduchý, protože mi v případě český komediální produkce postačí, když mi z filmařiny nebo humoru nemusí být trapně a párkrát se zasměju. Scházel mi ale propracovanější scénář. Příběh se vůbec nesnaží něčim překvapit a postavy jsou celou dobu přesně takový, jak se od začátku prezentujou. Jinak vcelku spokojenost, i když tak trochu platí "mezi slepými jednooký králem". Za výpravu, pohodovou atmosféru, střídmou stopáž a herecký obsazení třetí slabá hvězda. ()

Jakubik 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná česká komedie. Neurazí ani nenadchne. Pár dobrých scén a sympatické herecké obsazení. Za mě dobrý… ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Nepřehlédnutelné, že základní kostra se podobá "S tebou mě baví svět". Takže panovaly malé obavy, jak moc to bude blbé. A ejhle! Děj je předvídatelný a není třeba si s ním lámat hlavu. Je tu slušná česká komedie. Spousta vtipů, které byly k smíchu a výsledek je opravdu oddychový. ()

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Když nepočitám tradiční genderovou zápletku českého filmu, totiž že chlapi se ukážou jako totální podpantofláci a baby jako megery se kterejma neni k vydržení, tak to celkem šlo. ()

radeckator 

všechny recenze uživatele

Bohužel zjevná inspirace ,,Průserem století" S tebou mě baví svět o neschopných otcích postarat se o svoje děti na dovolené a jejich rádoby vtipné trampoty. Mírné hodnocení pouze za to, že scénář měl oproti průjmu od Poledňákové alespoň hlavu a patu. ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Není to to úplně špatné. Rozhodně to není tak trapné, jako třeba Teorie tygra. Jen je to plné klišé soudobé české mainstreamové filmové produkce (všechny manželky jsou stíhačky a krávy, všichni otcové jsou nezodpovědní a neschopní postarat se o děti...). Feeling je taky takovej furt stejnej. Ale v rámci české produkce je to ještě na té lepší straně. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Letní pohodový film, který vás bude nutit vyrazit k vodě nebo přímo na vodu. Chtělo to přidat trošku více vtipu u linky žen, a snad i trochu delší stopáž, konec mi přišel takový uspěchaný. Kdyby tam nehrál můj oblíbenec Hynek Čermák, tento filmík by ode mě dostal 3*, ale za něj dávám 4*. ()

MoniKoloma 

všechny recenze uživatele

Srandovní komedie. Super herec Hynek Čermák kdyby tam nehrál tak to není ono. Filmy na vodě se mi moc nelíbí ale tenhle byl něčím jiný. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Pokus o Stebou mě baví svět po 25 letech. Mužské osazenstvo to zahrálo na výbornou, z ženského mě tam iritovala ta ze Slovenska. Na deštivé nedělní odpoledne docela v klidu jednohupka. I když si myslím, ze s Liskem toho šlo vymyslet daleko víc ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

S Amarettinou jsme měli shodný pocit ze shlédnutí a oba jsme tápali, zda 3 či 4*. Ona volila nižší počet, proto já dorovnávám a dávám vyšší, čímž se to za nás dva zprůměruje :D. Příjemný film, ze kterého příliš hlášek, zřejmě, nebude po letech citováno, avšak rodiiná komedie je to zdařilá a bez zbytečného product placementu. "Co jsi jim řek?" "Jen jsem jim odříkal paragraf 187." - Moje oblíbená hláška. ()

netWoor 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem mnoho a tak je to pro mě příjemné překvapení, občas jsme se i usmál. A když je to český, hodnotím výš .... ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem mnohem větší vyvařenou ptákovinu a nakonec to bylo i koukatelné a zábavné. Jako nenáročná letní komedie to prostě funtgovalo a já jsem byl spokojen. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Seriózně je to na **, ale za český film a navíc komedii, kteránení trapná o * víc. Herci jsou prima, svény hodně nedotažené a vtipů, kterým se dá smát hodně málo. Ale jinak vcelku laskavý film, ()

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Škoda nevyužitého potenciálu hereckého obsazení. Vtip nula nula nic. Přehnané scény. Nedotažený scénář. Dobrý tak k žehlení. ()

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama