Reklama

Reklama

Obsahy(1)

5. března 1953 umírá muž. Tím mužem je Josef Stalin. Po jeho skonu vypuká v řadách jeho nejbližších naprostý zmatek a panika. Na to, co nastane po skonu velkého vůdce, se dosud báli jen pomyslet. Vždyť Lenin byl, je a bude vždy živý. Proč by nemohl i Stalin? Během jeho života se soustředili především na to, jak jej přežít. A teď se začnou naplno projevovat absurdní a pokřivené charaktery všech těchto Stalinových pohrobků. Začíná boj o veškerou moc nad komunistickou říší, která do této chvíle patřila jen a pouze brutálnímu diktátorovi. O nejvyšší post nebo aspoň o bezpečné místečko pod ním se perou ti, kteří se za dobu Stalinovy krutovlády dokázali zbavit jakéhokoli vlastního názoru. Stále se ujišťují, co by tomu nebo tamtomu řekl Stalin, a co by se jim za to asi tak mohlo stát. Povýšení? Gulag? Provaz? Koho se mají bát teď? Jedni kují pikle proti druhým a do toho společně organizují okázalý diktátorův pohřeb. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

V naší "demokracii" se zdržím jakýkoliv dalších příspěvků. Jen tak, pro "jistotu". 

 

Zlatí komunisti, za nich si člověk mohl postěžovat a klidně i veřejně.

Bynk

Bynk (hodnocení, recenze)

Tak to je satira, to nemám brat vážne? Tak to my ale odlahlo, normálne som bol na pochybách.... :-) 

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Se slovákem to nemá cenu, rozumím ti polovinu a ty mě viditelně ještě míň, použij prosím google translator.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Ivoman

mňa by zaujímalo, keď si evidentne všetkým na smiech, či je v tej tvojej póze viac ignorantstva, alebo sebaklamu, ale asi si len debil 🤷🏾‍♀️

na příspěvěk reagoval Ivoman

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

movieband

Pravačku zvedají jen zmrdi co dokážou popřít i holocaust.

Dějiny se mění, koukal jsem na idnes a zjisšťuju, že všechny bomby ke konci války se začínají svádět na rusáky, za chvíli bude pravda pravdoucí, že rusáci s náckama rozpoutali druhou světovou a hrdinní američané nás zachránili.

I takové věci se dokážou správnou manipulací dostat do mozků mladých, stejně jako se jim dostalo do hlavy to, že Havel byl lidumil a nejlepšejsí člověk světa. Přitom on byl donašeč, práskač a alkoholik 7 cenové skupiny. I prezident Zeman je proti němu abstinent.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Ivoman

Víš co by mě zajímalo? Kolik ti soudobá StB platí, že se tak moc snažíš tu svoji pravdu vyřvávat do světa. Agrese budí agresi, příště běž na akci SPD a spolu s dalšíma tam zvedej pravačku. Tvůj názor ti neberu, ale nevrážej ji každému přímo do obličeje. Nauč se psát, slušně se vyjadřuj a pak se můžem bavit.

na příspěvěk reagoval Ivoman

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Je mě to jasný, jakmile se to sluníčkářům nelíbí ta opravdová pravda, tak je všechno lež a klam a jen oni mají tu pravdu pravdoucí.

 

:-D

 

Nebudu ztrácet čas ti posílat další linky na to co to bylo za zmrda a i ta jeho první ženuška stála za to.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Ivoman

čítal som len po prvé klamstvo, čiže zhruba 6 slov. zaujímavé. postni ďalšie, jak budeš mať najbližšie vychádzky

na příspěvěk reagoval Ivoman

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Hlavně že přišla, netrávím život tím, že sleduji každou věc každou minutu.

 

Četl jsi ? 

 

Pomluv nějak ty stránky, že jsou fake apod., ať se mám dalšího půl roku nad čím smát.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Vybornej cerstevej vitr na poli komedii, kolikrat jsme nevedel, jestli se mam smat nebo spise brecet :DDD Behem dvou tydnu to jedu po treti.

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

L_O_U_S

Pokud bude tak prosím o PM s odkazem, taky by mě to zajímalo, jestli vůbec něco takového existuje. O Havlovi se ví pár věcí, které by si on sám za rámeček nedal, ale pořád je to od revoluce prezident, který byl důstoný, respektovaný a rozumný. Ta bytost, co sedí na Hradě teď, jak ropucha na prameni, co se nechá přiživovat Babišem/Burešem, by měla odejít do důchodu. Stejně si myslím, že se mu už taky stříhá metr a smrťák nad Hradem pomyslně mává kosou.

na příspěvěk reagoval Ivoman

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

Han_Quadro

Mucky mucky 

 

Za Havla jsem se vždy styděl, stydím a stydět budu.

 

V jediné co doufám je to, že se dožiji doby, kdy bude im memoriam prohlášen za vlastizrádce a jeho popel vykopán a spláchnut do záchodu.

na příspěvěk reagoval Kaufman, dr.horrible, L_O_U_S

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Povedená komedie o zvěrstvech bolševismu. Jen na konci jsem se trochu ztratil, nejsem zas tak znalej Sovětský historie konce padesátejch let...

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

Ivoman

Neboj, já nevěřím, že je to jen kvůli nim. Hoď sem ten dokument o kalbách v Lánech, ať se taky trochu nekorektně vzdělám.

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

Ivoman

Vidím výraz Chátra 77. Charta 77 byla skupina lidí, která v době totality riskovala svobodu, zatímco ty, pokud jsi měl už rozum, jsi tak možná nadával u piva. Požívání takových výrazů mi tak nějak dává signál, jak moc vážně tě mám brát. Mimochodem je to právě "Chátra 77", mimo jiné díky které tady můžeš blít do diskuze, aniž by tě druhý den sebrali Babišovi kolegové od tajných.

na příspěvěk reagoval Ivoman

Uživatel L_O_U_S smazal svůj příspěvek.

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Ivoman

On ho nepomluvil, konstatoval prostý fakt. Stejně jako ty konstatuješ, že Havel pil, tak je jasné, že pije i Zeman, ani jedno z těch tvrzení není lživé. O urážku se v obou případech jednat může, a v obou taky nemusí.

Kaufman

Kaufman (hodnocení, recenze)

Ivoman

Můj denní režim: do 11,00 úřadování v posteli, po obědě hodina spánku, celý den alkohol a doutníky. Tak jsem porazit Hitlera!

Winston Churchill 

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

L_O_U_S

Nebudeš tomu věřit, ale v 93 tím, se v Německu ožral tak, že měl otravu alkoholem a jen tvrdá ruka kapitalistky Olgy zastavila informace, které se sem měli dostat, protože byla "demokracie" přece, ale informace nikde dlouhá léta. Celá Evropa se smála, ale u nás měli všichni pisálci tenkrát takový strach z Olgy, že mlčeli a šli jí na ruku. Ostatně to pisálci dělají do dnes, že ano. Píší na objednávky politiků články a vůbec nic jim neříká novinařina.

Také byl dokonce na ČT2 dokument o tom, co se dělo na začátku 90tých na zámku v Lánech. Několikadenní chlastačky chátry 77, samozřejmě za peníze daňových poplatníků, Lány prakticky zdemolovalo to hovado, až Klaus tam šel po něm, tak to dával do kupy a odmítnul to komentovat, jen řekl, že po působení jeho předchůdce, se muselo komplet vyměnit i dřevěné obložení na stěnách.

A takhle se dá pokračovat, akorát, že tyto věci jsou stále tajné a pražská kavárna dělá všechno možné, aby je dementovala, bagatelizovala a nebo přímo zapírala, že k takovým věcem někdy došlo.

 

A věta : Havel chlastal, dělá to spousta umělců, mě dostala do kolen. Tím pádem zjišťuji, že u nás je asi hodně "umělců".

 

:-DDD

na příspěvěk reagoval Kaufman, L_O_U_S, L_O_U_S, Han_Quadro

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

Ivoman

Havel možná chlastal. Dělá to spousta umělců. Ale nikdy nedělal ostudu a nevrávoral u korunovačních klenotů při výkonu prezidentského úřadu.

na příspěvěk reagoval Ivoman

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

Abes

Mohli by to natočit rusáci. Spícího dědka by kleplo a Kalousek by spáchal konečně sepuku.

:-)

Stejně ho rusáci vodili jak loutku, tak by to byla dobrá pointa.

Ruský film s názvem Ztratili jsme Havla.

:-D

Bohužel by tam nemohla být celá pravda, protože to by bylo jen pro silné povahy a některé věci by byly až neuvěřitelné.

Například to jak dokázal chlastat.

:-D 

na příspěvěk reagoval L_O_U_S

Související novinky

Vesmírná komedie s Hugh Lauriem má zelenou

Vesmírná komedie s Hugh Lauriem má zelenou

23.04.2019

Nová vesmírná komedie Avenue 5 od oceňovaného režiséra a scenáristy Armanda Iannucciho (Viceprezident(ka), Ztratili jsme Stalina) dostala od HBO oficiální objednávku na první řadu. Děj seriálu se… (více)

Politická komedie od tvůrce Viceprezdent(ky)

Politická komedie od tvůrce Viceprezdent(ky)

09.09.2018

Přesně osm studií vyjádřilo zájem o komediální námět tvůrce seriálu Viceprezident(ka) a filmů Ztratili jsme Stalina nebo Politické kruhy Armanda Iannucciho. Ten přitom svůj nápad sdělil světu… (více)

Startuje BEST FILM FEST

Startuje BEST FILM FEST

11.07.2018

Pražská kina Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádají od 12. do 18. července BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2018. Kina v době léta potěší… (více)

Reklama

Reklama