Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aleš Cibulka a Vladimír Hron uvádějí plejádu populárních písní, scének a zábavných historek v podání skutečných legend televizní zábavy. Slavnostní zábavná show vznikla k příležitosti 50. výročí zahájení vysílání Československé televize a její součástí tedy budou i vzpomínky na výjimečné umělce, kteří svými výkony bavili celé generace televizních diváků. Ty pak svými vystoupeními doplní umělci současní a je tedy jisté, že se u svých obrazovek budete výborně bavit tím nejlepším, co vám zábavná televizní tvorba může nabídnout. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

otík 

všechny recenze uživatele

Třídílný zábavný pořad, ve kterém pod taktovkou tradičního Hroma a šíleně oblečeného Cibulky vystupují jak tanečníci a zpěváci, tak také významné osobnosti české zábavné tvorby. Nejvtipnější jsou vzpomínkové a střihové scénky, to, co je "live" ve studiu, je velmi podprůměrné. Spousta písniček se snaží z pořadu udělat show, ale upřímně řečeno, celé je to škrobené a umělé až běda. Hodně podprůměrný, přitom ale jistě velmi nákladný projekt. 1. díl: krátký blok je věnovaný Karlu Gottovi a i jeho písničce, pak přijde Stella Zázvorková a vzpomíná i díky střihovým scénkám na Menšíka, Kopeckého, Horníčka a Sováka. Mezitím ještě zazpívá Milan Drobný, trio Vondráčková, Zelenková a Špinarová, zazní písně z muzikálu Rebelové. Na závěr přijde průkopník diskoték u nás Miloš Skalka uvést italské písně tria Damichi (Davide Mattioliho, Michala Davida a Chiary Grilli). 2. díl: začíná pohledem do operety a Cibulka konečně slušně oblečený si zazpívá a zatančí s Katkou Brožovou. Poté zazpívá trio Black Milk (Tereza Černochová, Tereza Kerndlová a Helena Zeťová), pak pohádky povypráví Otakar Brousek, Milan Pitkin a Ivan Mládek. Následuje vzpomínka na Louise Armstronga v podání Bóji Šulce a mladé Anny Vágnerové. Pak se ponoříme do světa muzikálového Chicaga v podání Kateřiny Novákové a Daniely Šinkorové. Poté Náhlovský s Mladým budou bít na poplach před stavem českého jazyka. Další blok písní vyplní hurikán Dalibor Janda a s ním i Marcela Holanová, pak Václav Neckář s Bohušem Matušem. Přijde i Zdeněk Srstka s pořádným rafanem, aby popřál Karlu Černochovi k narozeninám. Ten si střihne i píseň s Věrou Martinovou. Dále zazpívá Karel Hála jak sólo, tak i s triem Špinarová, Pilarová, Machálková. Závěr si pro sebe nechal Hron s taneční skupinou Uno. V tomto díle není kromě Mládkovy písně a pohádky jediné střihové scénky ani pořádné scénky v rámci estrády. 3. díl: po úvodní písničce Hron, Cibulka, mladá dívka střihová scénka s Polívkou, Dvořákem a Jirákem jako chrobáci na gramofonové desce, pak zazpívá Petr Muk s Jeníkem Pacákem. Poté přijde čas na legendární báseň Jiřího Wimmera - Ostrava, recitování se nevyhne Krampolovi a Pepovi Fouskovi, co to ovšem je proti Ludmile Pelikánové a jejímu "krásnému" komunistickému přednesu v Křeslu pro hosta. Pak zazpívá Pavel Vítek, následuje hraná scénka o ničem s Romanem Vojtkem, Michaelou Badinkovou a Lumírem Olšovským. Pak si Hron zazpívá s Petrou Janů a následují vzpomínkové scénky Bohdalky s Dvořákem (Televarieté) a Satinského, Lasici a Jany Kociánové (jeden ze Silvestrů). Pak opět píseň (Pilarka s Waldou), aby opět následovala vzpomínková scénka na Kouzelníka - Kaiser jako mladý klučík a Lábus jako kávová travička Maryša. Přijde čas i na lidové písničky v podání krále moravské lidovky Jožky Černého, s ním zazpívají Bartošová a Machálková. Na závěr přijde se svou písničkovou modlitbou Marta Kubišová a pak následuje dost trapný závěr hlavních protagonistů a závěrečné defilé všech účinkujících. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

I na poli poměrně zoufalých bezinvenčních a zejména nesmírně líných střihových pořadů platí tahle šmudla za to skutečně dík těm intermezzům nejhorší, co Česká televize po revoluci vůbec slátala.. A to dokonce bohužel i bez ohledu na tragické duo transvestita Hron, nechutná pijavice Cibulka.. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama