Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aleš Cibulka a Vladimír Hron uvádějí plejádu populárních písní, scének a zábavných historek v podání skutečných legend televizní zábavy. Slavnostní zábavná show vznikla k příležitosti 50. výročí zahájení vysílání Československé televize a její součástí tedy budou i vzpomínky na výjimečné umělce, kteří svými výkony bavili celé generace televizních diváků. Ty pak svými vystoupeními doplní umělci současní a je tedy jisté, že se u svých obrazovek budete výborně bavit tím nejlepším, co vám zábavná televizní tvorba může nabídnout. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

I na poli poměrně zoufalých bezinvenčních a zejména nesmírně líných střihových pořadů platí tahle šmudla za to skutečně dík těm intermezzům nejhorší, co Česká televize po revoluci vůbec slátala.. A to dokonce bohužel i bez ohledu na tragické duo transvestita Hron, nechutná pijavice Cibulka.. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Třídílný zábavný pořad, ve kterém pod taktovkou tradičního Hroma a šíleně oblečeného Cibulky vystupují jak tanečníci a zpěváci, tak také významné osobnosti české zábavné tvorby. Nejvtipnější jsou vzpomínkové a střihové scénky, to, co je "live" ve studiu, je velmi podprůměrné. Spousta písniček se snaží z pořadu udělat show, ale upřímně řečeno, celé je to škrobené a umělé až běda. Hodně podprůměrný, přitom ale jistě velmi nákladný projekt. 1. díl: krátký blok je věnovaný Karlu Gottovi a i jeho písničce, pak přijde Stella Zázvorková a vzpomíná i díky střihovým scénkám na Menšíka, Kopeckého, Horníčka a Sováka. Mezitím ještě zazpívá Milan Drobný, trio Vondráčková, Zelenková a Špinarová, zazní písně z muzikálu Rebelové. Na závěr přijde průkopník diskoték u nás Miloš Skalka uvést italské písně tria Damichi (Davide Mattioliho, Michala Davida a Chiary Grilli). 2. díl: začíná pohledem do operety a Cibulka konečně slušně oblečený si zazpívá a zatančí s Katkou Brožovou. Poté zazpívá trio Black Milk (Tereza Černochová, Tereza Kerndlová a Helena Zeťová), pak pohádky povypráví Otakar Brousek, Milan Pitkin a Ivan Mládek. Následuje vzpomínka na Louise Armstronga v podání Bóji Šulce a mladé Anny Vágnerové. Pak se ponoříme do světa muzikálového Chicaga v podání Kateřiny Novákové a Daniely Šinkorové. Poté Náhlovský s Mladým budou bít na poplach před stavem českého jazyka. Další blok písní vyplní hurikán Dalibor Janda a s ním i Marcela Holanová, pak Václav Neckář s Bohušem Matušem. Přijde i Zdeněk Srstka s pořádným rafanem, aby popřál Karlu Černochovi k narozeninám. Ten si střihne i píseň s Věrou Martinovou. Dále zazpívá Karel Hála jak sólo, tak i s triem Špinarová, Pilarová, Machálková. Závěr si pro sebe nechal Hron s taneční skupinou Uno. V tomto díle není kromě Mládkovy písně a pohádky jediné střihové scénky ani pořádné scénky v rámci estrády. 3. díl: po úvodní písničce Hron, Cibulka, mladá dívka střihová scénka s Polívkou, Dvořákem a Jirákem jako chrobáci na gramofonové desce, pak zazpívá Petr Muk s Jeníkem Pacákem. Poté přijde čas na legendární báseň Jiřího Wimmera - Ostrava, recitování se nevyhne Krampolovi a Pepovi Fouskovi, co to ovšem je proti Ludmile Pelikánové a jejímu "krásnému" komunistickému přednesu v Křeslu pro hosta. Pak zazpívá Pavel Vítek, následuje hraná scénka o ničem s Romanem Vojtkem, Michaelou Badinkovou a Lumírem Olšovským. Pak si Hron zazpívá s Petrou Janů a následují vzpomínkové scénky Bohdalky s Dvořákem (Televarieté) a Satinského, Lasici a Jany Kociánové (jeden ze Silvestrů). Pak opět píseň (Pilarka s Waldou), aby opět následovala vzpomínková scénka na Kouzelníka - Kaiser jako mladý klučík a Lábus jako kávová travička Maryša. Přijde čas i na lidové písničky v podání krále moravské lidovky Jožky Černého, s ním zazpívají Bartošová a Machálková. Na závěr přijde se svou písničkovou modlitbou Marta Kubišová a pak následuje dost trapný závěr hlavních protagonistů a závěrečné defilé všech účinkujících. ()

Reklama

Reklama