Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pozoruhodný příběh natočený podle skutečných událostí se odehrává během jednoho prodlouženého velikonočního víkendu. Snímek The Hatton Garden Job sleduje čtyři stárnoucí zločince z East Endu – v jejichž čele stojí šestasedmdesátiletý Brian Reader (Larry Lamb) – a jednoho tajemného muže (Matthew Goode), kteří společně zosnují největší loupež v dějinách Anglie. Jdou po nich snad úplně všichni - maďarskou mafií počínaje a vyšetřovateli ze Scotland Yardu konče. Tahle skvadra neduživých eastendských podvodníčků ze staré školy se rozhodla dosáhnout zdánlivě nemožného – provrtat se do nedobytného a přísně střeženého trezorového sálu v úschovně klenotů v honosné londýnské čtvrti Hatton Garden, a uskutečnit největší loupež všech dob. (HBO Europe)

(více)

Recenze (26)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dědkové jsou sice poměrně neznámí herci, ale zvyknout se na jejich kecy ve výsledku dalo. Stejně tak, jako i na celý film, který je akorát tak fajn, aby Vás neuspal a zároveň jste si neříkali, že jste u něj zbytečně promarnili čas. Na neznámý kousek to docela ujde... ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tahle kriminálka měla ten správný London feeling a trochu z toho na mne dýchly starší anglické filmy ze šedesátých let a to i díky hudbě či pauzovaným pasážím v určitých zásadních momentech filmu. Bohužel mi tam úplně neseděl ten občasný humor a i když neznámí herci měli charisma, prostě mi to úplně nesedlo. Navít to hodně konceptem připomnělo americkou Loupež ve velkém stylu, kde alespoň v rolích zlodějíčků - důchodců zářili opravdoví velikáni stíbrného plátna. Ale dokoukat se to dalo a jestli se tohle skutečně stalo, pak klobouk dolů před starouškama ! Dávám za dvě nové tlakové hadice. * * ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Kromě vrtání díry se dlouze dává dohromady parta a připravuje celá loupež. Nezajímavé, bez humoru a napětí, ospalá režie, laciná klišé - zapomenutelné. Příležitost ušetřit čas a peníze. Zásobárnu slušných herců mají Britové asi velkou. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mezi sobě „rovnými/podobnými“ jde zcela určitě o těžký průměr, ale svým způsobem na mě tento britský krimi kousek nepůsobil zas až tak špatně. Je to sice nižší kategorie jak co se nápaditosti, kvalitě příběhu i hereckého obsazení týče, ale nic co by vás unudilo k smrti. Je ovšem pravdou, že tu je hned několik dost zdlouhavých pasážích, které se daly klidně sestříhat a finální výsledek by byl jistě lepší. Nicméně dědové se s tím vypořádali v rámci svých možností dobře. Občas vypotili nějakou tu humornou hlášku, což jim přičítám k dobru. Nicméně scénář měl být mnohem propracovanější. Takhle z toho zůstala jen průměrná záležitost na jedno zhlédnutí. Nic víc. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Příjemný oldschoolový vizuál, celkem solidní sestava známých i méně okoukaných tváří a snaha o rukopis charakteristický pro britské kriminálky. Jenže dohromady to je nuda. Za zábavný se dá označit snad jen začátek, který představuje hlavní aktéry, ale krátce poté jsem začal mít problém s pozorností. Samotné plánování loupeže a její provedení, což jsou vlastně hlavní devízy téměř všech heistovak, pak patřilo k tomu nejnezáživnějšímu. Škoda času. 25% ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Film, ve kterým je nejvíc supercool zpomalovaček za zvuků supercool rocku, zobrazujících jak někdo někam náhodně jde. Naprosto tragická práce s hudbou, která jakoby chtěla vykrádat Ritchieho "Lock, Stock", ale žalostně selhává. Stejně tak jako na všech dalších filmařských frontách. V ústřední gerontí skupině by člověk těžko pohledal "cool zlodějskýho dědka", jakákoli sympatie s kýmkoli z hlavních hrdinů je nemožná. Zvlášť proto, že během 100 minut stopáže se zaměnitelní páprdové tak nějak podle generátoru náhodných čísel random klackují sem a tam, aniž by udělali cokoli, kvůli čemu by se jim dal držet palec. Závěrečná vykrádačka je zajímavá asi jako sledovat jak si chcíplá vopice užívá jízdu na porouchaným kolotoči. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový na první pohled celkem nenápadný heist snímek, ale v konečném důsledku, na to, že to vypadá dost nezávisle, to vlastně není vůbec zlé a nakonec je to i pěkně zamotané s postavami, které nejsou vyloženě špatné. Díky tomu, že to jsou většinou staříci, tak jim sem tam i budete fandit. Anebo je alespoň litovat. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Milej heist film, kde asi jediným napětím je, zda se všechni dědové dožijou konce ve zdraví, ale i tak skvělý. Sice to není až tak moc napínavý v tom stylu, že je odrbání někoho 15x přetočí a mozek v ohni, kdo je zrovna na koni. Přesně tak, jak by se to stalo doopravdy. Žádný kraviny navíc, kvůli kterým paradoxně zbožňuju jiný snímky. Ale tohle je prostě víc blíží realitě a je mi jasný, že tady tvůrce neměl potřebu přidávat kudrliny. Mmch, ten vtip s tou smutnou holkou, to bylo drsný  :D  ale strašně jsem se smála  :D Goode skvělej jako vždycky. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre napísaný snímok, ktorý ľahko plynie, nenudí a veľa naučí. Partia geriatrikov ide na posledný mega záťah. Vy už len čakáte, ktorý z nich exne ako prvý a ako to celé poserie. Síce bez suchého humoru, zato s rozumnou minutážou. Príjemné. 3 z 5 ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Britové natočili důchodcovskou verzi Dannyho parťáků, která ale nezaujme plánováním loupeže, ani loupeží samotnou. A to už jsem si myslel, že po "Ve velkém stylu", už nic podobného a nudného nepřijde. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

osa příběhu může někomu připadnout jednoduchá a nudná.Ale pokud se tvůrci drželi skutečnosti podle které byl film natočen, tak se asi nebudeme divit.Ve skutečnosti se totiž zlodějny provozují bez lítaček ,bouchání,střílení atd.jen hezky nenápadně :-) Možná to je těžší než vymýšlet akce při kterých by si divák kousal nehty.Všechno je o komerci.v Loupeži to výroba "nahnala" neznámými jmény herců. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pár seniorov (plus jeden „titán“) sa chystajú na megalúpež. V tomto príbehu/filmu bolo oveľa viac. Film Vo veľkom štýle dopadlo lepšie, aj keď sa to žánrovo úplne nesedí. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Z tohohle filmu jsem byla trochu zmatená. Nepřišlo mi to ani vtipné, ani napínavé a místy jsem nechápala, o co vlastně šlo. Tenhle film neměl snad vůbec nic z toho, co bych od něj čekala - ale bohužel ani nic jiného. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Co to bylo? Pár dědků, který jsou už asi 10 let v důchodu, si najednou umane, že jim ten důchod nestačí? Každopádně na přilepšenou není nikdy pozdě a nejlépe s infarktem na hrudi. Prostenol nám stále podražuje a už i na ty léky na vysokej tlak se musí doplácet. Takže hurá vykrást kasu. A jéje, ono to není tak snadné? V případě téhle vloupačky to snadné je, protože se nejedná o běžný návod, jak si přijít k penězům, ale o poměrně nevtipný a nedojímavý náhled na několik idiotů. Jinak vše funuje podle klasické šablony: co se podařit nemá, to se nepodaří, co se podařit má, to se už vůbec nepodaří, co má rozesmát, to rozpláče a to, co rozpláče doopravdy, je nakonec celý tenhle film. Dokonce mne to ani nedonutilo si zvednout důchodové připojištění. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Film Loupež ve velkém stylu s podobným dějem mě zaujal o něco víc. Zbytečně zdlouhavé vrtání díry dění rozhodně neprospělo, chtělo to více akce. ()

stone 

všechny recenze uživatele

I když žádná extra třída, tak je to klidný pohodový film na jedno shlédnutí. To nízké hodnocení neodpovídá. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Strašné utrpení. O této loupeži jsem se prvně dozvěděl z pořadu White Rabbit Project, kde to bylo zpracováno fantastickým způsobem, když jsem viděl ukázky na toto tak jsem se na to také těšil. Bohužel jsem se dočkal jenom nudy a ničeho jiného. Zase abych tvůrcům filmu příliš nekřivdil, tak na samotné loupeži bylo zajímavé asi jen to, že to udělali dědci + absurdní způsob kterým je policie následně chytla a s takovou municí asi není možné natočit "zábavný" film. Rozhodně spíše doporučuji právě zmiňovaný White Rabbit Project, kde se o loupeži dozvíte možná víc hlavně v kratší době. 20% ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Prvních 50 minut lze s klidem přeskočit. Nic se neděje, jen se starouši vykecávají. I zbytek filmu má dynamiku odpovídající věku účastníků. Tedy těch třech nejstarších. Ani samotná realizace loupeže pak nepřináší nic zajímavého či napínavého. I při ní se budete nudit. (20%) ()

Reklama

Reklama