Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozvedený novinář Jack Taylor, do jehož péče svěří bývalá manželka na týden jejich dceru Maggie, a rozvedená architektka Melanie Parkerová, která se stará o syna Sammyho, shodou okolností zmeškají odplutí parníku na celodenní školní výlet dětí. Oba exponovaní rodiče musí v běžném pracovním dni plném povinností vyřešit, co s dětmi, ale nejjednodušší řešení – předat je na hlídání příbuzným – selhává. Situaci komplikuje jak averze dětí vůči sobě navzájem, tak nedůvěra a averze rodičů k opačnému pohlaví. Stresová situace nutí rodiče k vzájemné pomoci: Melanii čeká prezentace jejího významného architektonického projektu, Jacka tisková konference, na níž má předložit důkazy o tom, že starostovu volební kampaň finančně podporuje mafie. Hektický den, vyplněný překotnou koordinací osobních programů, dětským nezáměrným torpédováním snahy dospělých, nedopatřeními a drobnými nehodami sbližuje nejen děti, ale i dospělé… (TV Prima)

(více)

Recenze (110)

Paity 

všechny recenze uživatele

Dvojice Michelle Pfeiffer a George Clooney je překvapivě sourodá, i když se v této komedii snaží diváka přesvědčit o něčem jiném. V každém případě Báječný den je nenáročný počin, ze kterého se vyklubala velmi příjemná záležitost. Ideální na deštivý a studený večer ve dvou. Co ale vyloženě film znechucuje jsou obě otravné děti. A to jsem dvojnásobný otec prosím. ()

Piggsy odpad!

všechny recenze uživatele

Režisér tohodle filmu je pěkný sráč. Myslí si, že když natočí komedii se slavnými herci, tak se z toho všichni poserem smíchy. Já jsem se ale nezasmál ani jednou. Děj je jeden velký kýč a nemůže ničím překvapit. Je totiž tvořen scénami, které už jsem viděl ve sto jiných filmech. Ani dobrý herecký výkon George Clooneyho nic nezmění na tom, že to celé stojí za hovno. Ale co, proč já se s tím tady vlastně otravuju? Odpad a hotovo! ()

mirkaaa 

všechny recenze uživatele

Pohodová romantická komedie. Geoge Clooney je jako typický exmanžel a otec - nezodpovědný a nevázaný, Michelle Pfeiffer je zase racionální žena a svobodná matka. Oba dva jsou spolu nuceni strávit jeden den, jelikož jejich děti nestihnou školní výlet. Navíc jsou nuceni vzájemně si pohlídat své děti, protože oba dva mají své pracovní závazky, které nemohou zmeškat. Tím se spouští kolotoč různých událostí, které nakonec vyústí v nečekaný konec. ()

valasek.m 

všechny recenze uživatele

Velice pohodová komedie, nic složitého. Ale v jednoduchosti je krása že? Ještě musím podotknout, že pan Cloneey byl naprosto vynikající. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

To teda nebol báječný deň, to bol hrozný deň :) Výborný a zábavný romantický film z 90. rokov, skvelý pár Clooney a Pfeiffer, ohromne k sebe pasujú a dopĺňajú sa. Páčilo sa mi to, až na tie deti – pre momentálne bezdetných boli asi varovaním :) Ale čo, boli celkom roztomilé.. :) ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Proč si to nepřiznat rovnou, tenhle film stojí na Clooneym a jen díky němu je na takové úrovni na které je. Klišovitá podívaná s dárkovou mašličkou amerických tvůrců, není rozhodně nic nového ve vlnách filmu, normálně bych řekla čistá podprůměrnost, ale to by tam prostě nesměl hrát Clooney, jenž jen svým charismatem dokáže utáhnout celý film, ale vše se mu bohužel zachránit nepodařilo, takže 60%. ()

Zeek 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická rodinná komedie s okouzlující Michelle Pfeiffer. I ty děti byly takový roztomilý. No a proč ne, vůbec to nepůsobilo protivně nebo nepříjemně, spíše naopak. Čas pomaličku plynul, já sledoval a hezky to uteklo, prostě takový báječný den. Moje hodnocení: 70% ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Tuhle romantickou komedii mám hodně rád. On potká ji, ona potká jeho, oba jsou rozdílní a oba se víc a víc chtějí - klasika ;) Žádná převeliká švanda to není, spíše příjemná a úsměvná romance se skvělou ústřední dvojicí. Ať už je to Michelle Pfeiffer nebo George Clooney - mezi oběma to jiskří a spolu jim to ohromně sluší (hlavně Clooney rozhazuje sex-appeal na všechny strany). Ty děcka tam jsou dost otravné a občas je to dost přehnané, ale dá se na to v klidu dívat. Síce je od začátku zřejmé, kam to směřuje, ale i přesto je to v klidu koukatelné, udrží si to divákovu pozornost a je to fakt hezké.... ;) ()

charmin 

všechny recenze uživatele

Tak takto si predstavujem romanticky film :)Neviem, mozno to bolo charisatickymi hercami alebo ktovie cim, ale ja som si tak uzivala tento film, a to som ho videla uz zoparkrat. Obycajna zapletka, obycajny backround, vsetko je v podstate obycajne, az na fakt, ze na mna zaposobil tenot film NEobycajne :) ()

Miki68 

všechny recenze uživatele

Romantika... Náhoda svede dohromady dva krásné inteligentní lidi, ti zdárně vyřeší všechny své problémy a happy end je tu...Nebýt dobře zahraných hlavních rolí, balancoval by film už těsně za hranicí kýče... takhle je to z mého pohledu prima film na nedělní odpoledne strávené v obýváku vedle milované osoby. ()

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Jediné co mi na tomto filmu vadilo byl dabing, nebo jestli to bylo tak i v originále? , ale, jak Melanie, tak Jack huhňali anebo mluvili do hudby. Což je podle mého názoru dost na závadu (nejde-li o film z tančírny), protože jim prostě nerozumím. Hluchnu ? Michelle Pfeiffer je kouzelná jako "splašená matka", jak já říkám ... ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Výborná rodinná komédia, ktorá keď beží v TV, tak si ju rád pozriem znova. Podobné ako Láska cez internet, ale predsa len o kúsok slabšie. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Máma nesnáší tvýho tátu!.. Táta nesnáší tvoji mámu!" Báječná hodina a tři čtvrtě s touto milou a pozitivní romantickou komedií. A charismatičtí Clooney a Pfeiffer, to zde byla jistota :-) ()

Reklama

Reklama