Reklama

Reklama

VOD (1)

Mike "The Miz" Mizanin se vrací v pátém pokračování filmové série, v níž hraje bývalého mariňáka. Nyní pracuje jako záchranář, který musí bojovat s nebezpečným gangem motorkářů. (AXN)

Recenze (16)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Takže je to jasný mimo jedničky to chce liché díly této série ignorovat. Nunnovi se celkem povedl film Eliminators s Adkinsem, ale tohle je slabota. Ve zkratce : Mariňák Jake Carter je tu tentokrát za saniťáka WTF?! hraje ho furt to vyzMIZíkovaný střevo a muselo to bejt fakt extra levný, když se to celý odehrává v jedný garáži a jejím okolí. Když si odmyslím stupidní story, tak je děj vyplněn amatérskýma přestřelkama a hodně průměrnýma bitkama když k tomu navrch přičtu (ne)charizma hlavního hrdiny, tak mi z toho vychází solidní píčárna. No nic počkám si na šestku jestli vznikne a bude v kvalitnějším podání, tohle je marnost...20% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|38%| Pátý film nesoucí název „Marine“. Až od třetí části to můžeme brát jako volné pokračování. Mike „The Miz“ Mizanin již potřetí hraje roli bývalého Mariňáka. Nebudu to srovnávat s ostatními díly. Toto beru jako samostatné béčko. Takže jak? Bez nějakého okecávání, je to prostě podprůměrný tuctový akčňák, který snad ani za pozornost nestojí. Až takové peklo to ale není. Znám horší béčka, kterým dávám sotva tu jednu hvězdici. Třeba současné Seagalovky či poslední Lundgrenovka Larceny. 1/3 je taková rozbíhací, vůbec mě nebavila. 2/3 – už se něco děje, ale furt je to stereotypní nuda. Nevýrazné naháněčky v garážích – na tom nic zajímavého být nemůže. Poslední třicetiminutovka je už o dost akčnější, ale nic oslňujícího se nekoná. Mike tu má celkem 5 soubojů. První tři jsou o ničem – jak bitky z hospody. Ty poslední dva jsou už lepší, ale přesto se nedá moc věřit, že je hlavní hrdina mariňák. Máme tu spoustu přestřelek a zběsilého střílení, takže se dá pochválit to, že je tu akce, ale to není vše. Finále bylo už úplně ulítlé. Motorkáři pálili na všechny směry jak idioti. Určitá snaha ze strany režie tu určitě byla, souboje, přestřelky – to všechno, ale třeba ty souboje měli být lépe natočeny, přidání nějakých zajímavých zneškodnění ze strany Mariňáka, napínavost atd – to zde chybělo. Takže podprůměrný tuctový akčňák, který bych do odpadu neházel, přesto mě to moc nebavilo. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Naprosto podhodnocené béčko. Bavil jsem se královsky, připomínalo mi to nějakou oldschool psx hru příběhem a akcí. Miz je sympaták, záporáci badass, akce gore, hudba oldschool. Já se bavil. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Už to je prostě béčko tenhle záchranář v akci proti motorkářskému gangu je zajímavý ale není super po celou dobu filmu což je škoda, myslím že by jsme tuhle válku vojáku měli zastavit. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Taková ta až videohra na styl gang motorkářů vs namakanej, buldočí, badass Mariňák. Jestliže je něco, co dokázal Nunn po Eliminators, tak natočit další kvalitní akci s alespoň lehce nadprůměrnou choreografií a z toho prostředí dokázal vytřískat naprosto absolutní maximum. Mike nyní jen neutíká a neschovává se, ale musí strategicky obstát proti té přesile toho gangu - takže rozbijí zářivky, využívá nástroje které má po ruce, pracuje s výtahem, sprintuje tam pořád někam, sem tam dané situace okoření jízlivou hláškou - neumí hrát, ale sakra... v té akci prostě vypadá profesionálně. V bitkách občas dostane zabrat, ale tím líp - souboje jsou pořád dostatečně fyzické, intenzivní a maj určité prvky choreografie na styl vojenského stylu. Občas se tam vyskytne i nějakej ten wrestlingovej chvat. Se zbraněma vypadá bestiálně, ale to jsem vlastně řekl už u předchozího dílu. Hudba je fajn a hraje po celej film. Motorkáři jsou drsný (až na toho hlavního záporáka) a prostě jsem se těšil na tu konfrontaci a rivalitu mezi hlavním hrdinou a tou partičkou. Gore je opravdu až delikátní, explozivní a celkově na mě film působí až refrešujícím dojmem. Tohle je dokonalý důkaz toho, že i s "malým kašparem, zahrajete velké divadlo". ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, od tohohle čekáte akční film a akční film také dostanete. Jednoduchý, levný, bez nějakých příkras, prostě se hraje na to, že se The Miz zase jednou snaží přežít a má k tomu svůj mariňácký výcvik. Nic světoborného, ale akční scény nejsou vyloženě špatné a nejspíš vás moc nenasere ani CGI třeba u průstřelu hlavy. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Vieš ako sa štartuje auto káblikmi?" – „Len preto, že som bol v base to musím vedieť? No dobre viem, ale nie kvôli tomu som sedel." Piaty Vojak nie je dobrý film. Dá sa mu vyčítať mnoho vecí. Prečo teda až dve hviezdy? Skrátka ma ešte stále bavia takéto rôzne variácie Smrtonosnej pasce a akcia bola aj napriek nulovej choreografii pri bitkách a prestrelkách, pri ktorých nikto nikoho netrafí celkom pozerateľná, takže som sa za tú hodinu a pol nestihol unudiť na smrť ako pri väčšine súčasných DTV béčok. 30 % ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Mike je sympaťák a ja mu zožeriem aj ďalších 5 pokračovaní, nech sa dejú kdekoľvek. Je to pekné R-kové, je to síce lacné, ale je to fajn natočené a táto séria je pre mňa nevyčerpateľná... ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Mike je opätovne späť v nekonečnom pokračovaní výplachov z amerických ulíc plných romantických dobrodružstiev. Na koho narazí tentokrát ? Partiu voňavých chlapov s plnými zásobníkmi, pred ktorými všetci utečú do uzavretej budovy. Nastane Smrtonosná pasca ? Áno, na diváka, ktorý sa chytil do pasce. Snímok je otravný, nevrlý, nudný, bez zmyselných, logických súbojov, streľby a rečí. Vojak 5 je všetkým, len nie bojovým poľom, je útrpnou prechádzkou biednej réžie, hereckých výkonov, pričom nedostatok rozpočtu dáva film do 2 lokácií, a ešte aj sanitka horí len akože, lebo na jej zničenie neboli skrátka peniaze. Amatérsky počin hodný zabudnutia. Rýchleho. (videné 14.04.2021, Dajto archív) ()

kelto44 

všechny recenze uživatele

Ja sa uz tejto "kvalitnej" filmovej serii budem radsej vyhybat a ked vyjde dalsie pokracovanie (co dufam pre dobro divakov ze nie) , tak si to radsej nepozrem. Toto uz vazne stoji za hovno , je tam par dobrych scen ale zase to je o tom istom a jednoducho toto nemozem zaradit medzi kvalitne beckove akcnaky. /20%/ ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

SPOILER ALERT: Asi najkrvavejší part od jedničky. Mizrani už je teraz čisto znesiteľný, má to celkom dobrý dej, slušných záporákov na harlejoch, prekvapivú scénu zabitia mizraniho kolegyne. Ale tie priestrely hoci sú CGI sú skvelo drsné s dostatkom krvi a aj akcia hoci si na ňu treba počkať je super. Akurát lokality sú len pár keďže je to nízkorozpočtovka jak sviňa. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Nějací týpci udělají cedník z pupkáče na Harleyi. Kolegové pupkáče to nelibě nesou a plni hněvu se vydají pomstít. V tu chvíli ti chudáci ale nemohou tušit, že se proti nim postaví neusmrtitelný Voják 5, toho času saniťák. Tož se všichni slezou v podzemních garážích a do konce filmu tam ti brilantní intelektuálové chodí, střílí a žvatlají jednu kokotinu za druhou. Ke konci jsem se párkrát od srdce zasmál, bo to bylo tak ubohé a bezmozečné, že to prostě nešlo. No, sice to byl laciný kousek, ale aspoň to stálo za hovno. (4%) ()

Honzulik odpad!

všechny recenze uživatele

The Marine 5: Battleground - tak jestli mají US Army takové kokoty mariňáky, jako v tomto filmu, tak jsou na tom hodně špatně! Film o ničem, neuvěřitelný amaterismus, ztráta času... Odpad jak sviňa! ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmů bylo fajn jen pár nepředvídatelných scén a ty killingy. Jinak byl film opravdu béčkový a nedalo se moc co hodnotit, i když mě takové blbosti baví. 45% ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Boj o život, sem tam bitka, střelba, krev, místy brutální, zlé, ale příznivce Mika M. to bude asi bavit. ()

Reklama

Reklama