Reklama

Reklama

Rodinná loupež

  • Francie Mes trésors (více)
Trailer

Obsahy(1)

Při čtení poslední vůle otce se dvě mladé ženy Carole (Camille Chamoux) a Caroline (Reem Kherici) dozvědí šokující zprávu, že jsou poloviční sestry. Další šok zažijí, když se setkají se zcela živým a zdravým otcem. Je to renomovaný zloděj Patrick (Jean Reno), který má ve svém “oboru” velký respekt. Setkání s dcerami má kromě vzájemného smíření i další důvod. Jeho bývalý parťák ho totiž zradil a zrada se nepromíjí. Patrickovy dcery jsou tady, aby mu pomohly ukovat pomstu. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (23)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Proč tohle Jean Reno vzal ? Ach jo, přemýšlím co bylo ve filmu topový, abych vyšponoval hvězdy nahoru, ale nic mě nenapadá. Ne že bych to chtěl v půli vypnout, ale nic co si zítra budu pamatovat. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Naivní a funkční komedie s Jean Reno. Fanoušky žánru asi uspokojí. Má to takový potěšující vzduch , který propojuje se starými francouzskými akčními komediemi. Pobavily mi některé hlášky. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Rodinny heist film s neskutocne otrepanou zapletkou. Takze nakoniec viac ako plan lupeze su zaujimave rodinne vztahy medzi otcom Renom a jeho dvoma dcerami, ktore nikdy nevidel. Ale ani to nie je prilis dojimave. Humor je tiez slabsi a vlastne som sa ani raz nezasmial. Reno tu okrem Fantomasovskych prevlekov nic ine nepredvedie. Sice to nie je katastrofa, ale ani nic co by som komukolvek vratane Renovych fanusikov odporucil. Zda sa, ze Reno na stare kolena nevie najst polohu v ktorej by stale mohol divakom este nieco ponuknut. 4/10. ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Extrémně nenáročné derivátové caper movie s chronickým nedostatkem originality a dobře napsaných scén. Reno je zde jen marketingovým doplňkem vedle dvou (pod)průměrných hereček. Slabé, nedoporučuji. Pokud by toto měl být současný fr. komediální standard, je něco špatně ve státě galském. Produkce: Radar Films ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Vydatně znuděný Reno, vydatně znuděný já. Rodinná loupež neatakuje hranice nevkusu, ale samou prvoplánovitostí zašlapává do země hned dva legendární pojmy. Jeana Rena a francouzskou komedii. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jako komedie nic moc, prostě to neobstálo, naštěstí je tu hodně zvratů, takže to není až taková hrůza...Sestry hrají celkem v pohodě, ale Jean Reno už je zjevně za zenitem, z bývalého drsŇáka, že je jen starcem v mnoha kostýmech. Na tradici francouzské komedie spíš bída, jinak průměr...50% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Na podobné téma bylo natočeno už mnhé a lépe. Ač obsazení bylo více než slušné, scénář byl dosti nedotažený, dialogy nic moc a závěr jedno velké klišé. Takový televizní průměr. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Po odhalení všetkých potrebných informácií to vypadalo na nenáročnú „rodinnú“ Francúzku komédiu. Výsledok to potvrdil, ale ten scenár mi mohol byť trošku rafinovanejší. Trojica J. Reno, R. Kherici, C. Chamoux je dobrá, ale v tomto filme majú rezervy. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Darckol 

všechny recenze uživatele

Pekné prostredie - asi toľko k plusom. Zápletka známa, len snaha o humor, akcia sa tiež odmietla pristaviť... Dúfal som, že uvidím ako si Reno na francúzsky spôsob urobí vtip sám zo seba, ale - nevídalo... 2,0/10 ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Tak nejako v rozprávkovo infantilnom duchu prejde tých pár minút pozerania sa na nie príliš sofistikovaný plán, ktorý stojí a padá na scenáristovi, ktorí si ešte ako tak vie dovoliť pri detskom ratingu nejaké fígle. Žiadne terno sa nedeje, od úplného dna zábavy to zachraňujú neopozerané tváre, francúzske kormidlo. Nízky rozpočet cítiť z výberu len jednej lokácie. Miestami je to aj zábavné, lenže celý čas mám pocit, že to cieli priamo na deti. Utvrdenie, že nikdy by som nechcel byť pozvaný na snobskú párty. A utvrdenie, že vymletej stačí opäť pár ťukov do klávesnice a už sa "hackuje". X-krát videné, Y-krát skopírované a Z-krát odfajknuté. (videné 30.03.2020, BDrip) ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Přesně to, co jsem v danou chvíli hledal a potřeboval. Lehká, místy i naivní, pohodová komedie. Ve srovnání s jinými filmy v této procentuální kategorii, by jich většina měla spadnout směrem dolů. Dalším plusem tohoto filmu je, v dnešní době většina komedií stojí za velké HO, ale tady nebyl cítit žádný zápach. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Kríza francúzskeho filmu, alebo Jean Reno v penzii. Priemerný príbeh, ktorý nesmeruje ku katastrofe ale je ťažkopádne nepresvedčivý a komentár Ružového Pantera je absolútne presný. ()

Reklama

Reklama