Reklama

Reklama

Bill Cosby: Himself

všechny plakáty

Recenze (8)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Černošské komiky mám rád a přestože se show Billa Cosbyho drží trochu při zemi, má co nabídnout a nejednou jsem se od plic zasmál. ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

Skvělý stand up výstup Billyho Cosbyho zaměřený především na rodinné zážitky. Nejvýstižnější je pak určitě popis návštěvy u zubaře. ;-) ()

Napoleon-B 

všechny recenze uživatele

Tento téměř dvouhodinový stand-up monolog je uázkou toho, že lze bavit bez jediného vulgarismu a lidé se plácají smíchy do kolen i tak. Bill Cosby zde popovídá krátce o alkoholu o návštěvách zubařů, aby se následně spustila hodinová smršť rodinného humoru, ke kterému má díky svým 5ti dětem ideání kvalifikaci. Je to příjemná oddychovka, kterou nelze než doporučit. Oproti jiným stand-uperům zde ale nenajete sociálně kritický přesah, tak jako u jeho současníka George Carlina či našeho současníka Rickyho Gervaise. Je to stand-up který pobaví, ale přecejen se u něj moc nezamyslíte. ()

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Vyše polovica vystúpenia je rozprávanie o rodine a deťoch, teda pre mladších divákov može byt nudnejšia časť. Ja osobne tiež nemusím stand-up vystúpenia humorom zamerané na vlastnú rodinu. Každopádne samotný standup dobrý, narážky trefné a zábavne. Trošku iný štýl humoru ako vídame dneska, teda bez nadávok a sexuálnych narážok. ()

Reklama

Reklama