Reklama

Reklama

Hvězdice

  • Velká Británie Starfish
Trailer

Obsahy(1)

Skutečný a neuvěřitelně dojemný příběh Toma a Nicoly Rayových, jejichž láska prochází tou nejtěžší zkouškou poté, co se jejich dokonalý život rozpadne. Když Tom uloží jednoho chladného prosincového večera svou dcerku do postele, uvědomí si, že má všechno, o čem kdy snil – vysněný dům, život spisovatele, nádhernou ženu a druhé dítě na cestě. Do rána se ale všechno změní, neboť Tom náhle onemocní – dostane otravu krve. Zatímco Tom a Nic bojují za udržení své rodiny i manželství, síla jejich vztahu je to jediné, co je může zachránit. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

nikdy bych nevěřila že mě film dokáže tak dostat ...Silný příběh bez kudrlinek,bez násilného vtahování diváka do děje...famozní výkony herců,kamera.A záběr holčiny která sype sůl do jezera a proč ji tam sype to slabší povahy neustojí.A budete se ptát proč je systém nastavený tak, že tomu chudákovi nedokáže pomoci a peníze se sypou jinam,zdravým.A je tam toho víc co nebudete chápat.Asi.Před tvůrci smekám. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Na podkladě skutečného příběhu filmaři vytvořili snímek o vcelku nepříliš známé nemoci, rodinných vztazích a otcovské lásce. Snažili se vytáhnout z diváka maximum emocí, a právě tato až předimenzovaná snaha, která z filmu dělá chvílemi sladkokyselý bonbónek, mu v mých očích trošku škodí. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Lidsky hodně silný film s dobrými hereckými výkony. Díky nim na mě postavy působily jak kdybych je znal od nepaměti. Takže jsem od začátku do konce film sledoval s otevřenou pusou a vnímal veškerý tlak, který se rodí v hlavě každému, kdo do rodiny Toma a Nicoly patří. Závěr to pak k mé radosti dokonal. Nikdy se nevzdávej, což je obecná pravda a měl by se jí držet každý z nás .... a pokud s tím má problémy, tak ať se podívá na tento film a třeba názor změní. ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Dojemný a silný film o chorobe (sepsa) ktorá môže vstúpiť do života každého z nás. Tvorcovia daný skutočný príbeh podali veľmi vierohodne. Klobúk dole aj pred hercami. ()

Dr.dogous 

všechny recenze uživatele

scénař 5, režie 5, herci 4 výprava 4 celkem: 18 , tj 90% Meningokok umí být potvora, myslím, že i u nás by se našlo pár znetvořených bacilem. Je to boj a štěstí bývá vrtkavé. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama