Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Záznam z živého vystoupení, které bylo součástí světové tour What Now? odehrávající se ve vyprodaném Lincoln Financial Field, stadionu týmu amerického fotbalu Philadelphia Eagles. Kevin Hart tímto činem píše historii. Stal se totiž prvním stand-up komikem, kterému se podařilo vystoupit pro neuvěřitelných 50 000 lidí. (Dio_Padre)

Recenze (13)

Majkowski 

všechny recenze uživatele

Když do toho člověk jde s tím, že chce jen trochu vypnout a pobavit se, a zároveň zná humor Kevina Harta, tak se celkem dobře zasměje. A to je přesně můj případ. Mám Kevina rád, znám jeho práci a skoro vždy mě dokáže dobře pobavit. Jistě, některé části této show byly dost slabé, až jsem prosil, aby přešel k další věci, ale to perfektně vynahradil těmi ostatními přepálenými vtipy a příběhy, u kterých jsem se hlasitě smál. (70%) ()

Perverz odpad!

všechny recenze uživatele

Někomu stačí mikrofon a pódium. Kevin je takový exhibicionista, pozlacený mikrofon, všechny ty obrazovky s pozadím, které dokreslují věci o kterých právě mluví, světla, piča gansta věci, a frajer zapomněl na humor. Ha! Kokot. Jednou jsem se malinko pousmál. Bylo to v části o kávě-Starbucks. Už ten úvod, to jako Really??? Nemyslím Halle Berry, s kruhama pod vočama, to byl totální trapas, myslím úvod s mývalem, modlil jsem se ať to skončí, normálně mi bylo za něho trapně. Vůbec se nebudu rozepisovat. Viděl jsem Kevina v nějakých skečích apod. a to stálo za to, umí být vtipný ale toto? Zábava pro černochy, protože jestli znáte jejich náturu, pochopíte. Pro mě k uzoufání nuda. ()

Reklama

cyndaquil 

všechny recenze uživatele

Milujem stand up a Kevin Hart je u mňa č. 1. Nie všetky vystúpenia sú na tak vysokej úrovni ako už od neho očakávam ale What Now? je skutočne skvelé vystúpenie. Veľa ľudí, čo počúvam, hovorí "naše stand upová scéna je lepšia" v čom preboha? Tieto dva svety sa nemôžu porovnávať. Je rozdiel vystúpiť pred 1 000 divákmi a 50 000.  What Now? je naozaj skvelé vystúpenie pre človeka, ktorý má rád humor, ako Hart. Samozrejme si tento film neužije ten kto nemá rád drsný humor alebo kto je zarytý odporca amerického stand upu. Mám rád vystúpenia Kevina Harta lebo mi presne sadol jeho štýl humoru. Preto som sa smial a snažil sa pozerať cez slzy pretože som sa chvíľami nevedel ani ukľudniť. Niektoré časti boli slabšie, niektoré naopak famózne a tá veľká obrazovka za ním? Celé to len výborné dokresľuje situáciu a my si tak vieme lepšie predstaviť ako vyzerá jeho dom, príjazdová cesta alebo pohľad na "jeho" mesto. S čistým svedomím tomu dávam 5 hviezdičiek. Keďže mám rád tento žáner, videl som už veľa stand up vystúpení a What Now? od Kevina Harta je pre mňa rozhodne jeden z najlepších. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Hart sází spíše na živelnost a situační humur než pointu a i přesto, že právě tot mi chybí v jeho repertoáru, tak je nezpochybnitelné, že show je to fantastická a Hart svou osobností a podání dokáže i fádní vyprávění přetavit v historky zaznamenání hodné... navíc střílí do řad vlastní rodiny a svých příbuzných což velmi pomáhá... Chudák paní Brambůrková... úvodní film vedoucí k nástupu na pódium je debilně vtipný a humorně si poddává špiónské filmy v čele toho s panem Bondem... ()

shaacul odpad!

všechny recenze uživatele

Hartovy filmy beru jako jako odpočinkovou jednohubku pro večer po náročném dni, tohle představení mě ale hlava nebere. Viděl jsem ho v několika Night show, dokáže vyprávět vtipnou historku. Velká show, ale vtipy a historky nejsou dost dobré aby dali dohromady 10 minutový skeč, být jen s mikrofonem v malém divadle, tak ho natuty po pár minutách vypískají. Nadšení a překotně rychlé mluvení je na úrovni pětiletého dítěte, které musí říci svému rodiči něco "strašně" důležitého. Trpěl jsem podobně jako ten rodič. Radši budu hodinu poslouchat reklamy s Alza mimozemšťanem, než další hodinu sledovat Harta. Pokud porovnám s Luis C.K. nebo s Chrisem Rockem nesahá jim ani pod kotníky. Tuším že Hartova kariéra brzo nabere podobně sestupnou křivku ala Sandler. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Tour proběhla mezi 4. 9. 2015 a 1. 4. 2016 a celkem obsahovala více než 110 vystoupení, někdy byly i 3 vystoupení za den. Jindy  Kevin Hart vystupoval každý večer i více než 14 dní v řadě. (chrisofwar)

Reklama

Reklama