Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V zoufalé snaze utéci náhlé pandemii se Andy (Martin Freeman) a Kay (Susie Porter) schovávají na hausbótu s jejich jednoroční dcerkou Rosie. Stanou se ale oběťmi útoku, při kterém Kay zemře a Andy je infikován a zbývá mu jen 48 hodin, než se transformuje do jednoho z těch, kterým se tak dlouho snažili unikat. Andy se proto sám musí vydat na riskantní cestu k nalezení nového opatrovníka pro své dítě. (Eleazar)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Určitě jsem čekal výpravu nabitou dramatem a pár scénami se zombíkama. Jejich nešťastnou situaci jsem moc neprožíval, dokonce mi častokrát přišlo, že ani postavy samotné si ze svých nesnází nedělaly hlavu. Třeba někoho kousne zombík a postava, ani nebrečí, nevyšiluje, prostě se tváře úplně v pohodě jako, že se nic neděje. To jsem vůbec nechápal. Zde špatné herecké výkony až zarážely. Nad jejich reakcemi kroutím hlavou i teď. Rozhodně také mohla být zvolena kratší stopáž, protože samotný film byl po dějové stránce pustý a osobně mi přišlo, že ani do zombie žánru nepřinesl nic svěžího. Vyhodnocení: Po 50 minutách jsem se začal nudit, ale dal jsem tomu šanci a dokoukal to :/ ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Procenty hodně podceněný film s charismatickým Martinem Freemanem, který umí dát filmu emocionální dopad. Nečekejte zombie horor, spíš jde o rodinné drama se zombíkama, kdy se nakažený otec snaží využít dvoudenní lhůtu na záchranu své malinké dcerky. Tempo je pomalejší, ale děj je přehledný a jeho poselství je jasné, všichni rodiče chtějí vědět, zda jejich děti budou v bezpečí. Tři a půl hvězdičky. ()

Reklama

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Jsem fanoušek zombie hororů a Martina Freemana. Přesto mi tenhle film přišel naprosto úděsný. Postrádá základní logiku - postavy vlastně jen bezmyšlenkově chodí z místa na místo bez zjevného cíle a smyslu. A za ty bezmála dvě hodiny se vlastně nic nestane. Martin Freeman navíc hraje snad nejzoufalejšího a nejnemožnějšího protagonistu zmíněného žánru. Snad nic se mu nepovede a jeho rozhodnutí jsou opravdu level face-palm. A jeho hraní mi ke všemu přišlo poměrně bez emocí. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Celkem mě překvapuje nižší hodnocení. Děj je sice lehce předvídatelný a do svého subžánru Cargo nepřináší vůbec nic nového, ovšem ta forma, jakou Martin Freeman cítí bolest, utrpení a žádné východisko je přece jenom trošku jinde, než velká část lidí zná z Walking Dead. Stačí několik herců, tíživá atmosféra a pár nechutných zombií. Řekl bych lehký nadprůměr, ovšem za to finále tu čtvrtou hvězdu musím přihodit, to mě, přiznám se, skutečně ohromilo. PS : Film je adaptací krátkometrážního filmu, který jsem právě zjistil, že jsem jej viděl, ovšem srovnání nemám. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Predchádzajúci kraťas bol myšlienkovo celkom zaujímavý a nápaditý, a tak tvorcovia nakrútili vlastne to isté, iba v celovečernom formáte. Akurát museli logicky pridať pár vedľajších postáv, aby sa to mohlo dejovo niekam posúvať, no aj tie posuny boli iba minimálne. Pre mňa sa jedná o mierne sklamanie, pretože aj keď je to veľmi pekne natočené, dosť rýchlo to skĺzne do stereotypu a nejaké dve biedne scény s infikovanými je strašne málo na to, aby si to získalo moju pozornosť. 105-minútová prechádzka otca s deckom v postapokalyptickom svete môže byť teoreticky zaujímavá, pokiaľ každú chvíľu bojujú o prežitie a čelia útokom nemŕtvych (mnohým snímkom sa o aj podarilo), ale toto všetko tu chýba, a ani veľké emócie vo mne film nevyvolal. Priemer na jedno pozretie. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy se Andy (Martin Freeman) baví s Lorraine (Caren Pistorius) a má před sebou malou Rosie, tak ji ohrne klobouček. V dalších scénách má ale Rosie klobouček zase v normálním stavu. (Sayko)
  • Malou Rosie „hrála“ dvojčata Lily Anne McPherson-Dobbins a Marlee Jane McPherson-Dobbins. (Masai)

Reklama

Reklama