Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Izzy (Mackenzie Davis) zažíva totálne dno svojej existencie. Navyše sa dozvedá, že má jej bývalý priateľ Roger (Alex Russell) zásnuby. Preto sa narýchlo a bez peniazov pokúsi dostať naprieč celým Los Angeles, aby zásnuby prekazila a získala ho späť. (sochoking)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Mackenzie Davis po kalbe sa potrebuje dostať narýchlo na opačný koniec LA k bývalému frajerovi, aby mu prekazila zásnuby. Hoci výborne napísaná a zrežírovaná indie záležitosť, chýbalo mi viac sarkastických hlášok a humoru všeobecne, aby som osobne pridal na hodnotení. Keby zvyšok filmu bol rovnaký, ako úvodná scénka s pilotom helikoptéry, tak ten film je i za päť hviezdičiek! ()

Reklama

pushover 

všechny recenze uživatele

Dobrá independent dramedie. Mackenzie Davis je výborná i ve vážnějších scénách (udobřování se ségrou), přesto bych uvítal víc vtipnějších scén. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo ma to síce nejako nezaujalo, ale tie pochvalné recenzie ma napokon navnadili na to, aby som si to pozrel. No musím povedať, že Bohužiaľ! Na tejto komédii akosi nebolo nič smiešneho, a to sa celkom rád nechávam unášať rôznymi ironicko-sarkastickými bizarnosťami z rôznych kútov sveta. Ale toto bola katastrofa od začiatku až po samý koniec. Nesympatická postava Izzy ma svojou hlúposťou doslova iritovala. Takže to nadšenie niektorých recenzistov zostáva pre mňa tak trochu záhadou. 1 hviezda za Axemen, inak niet čo chváliť. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Průměrných indie filmů jsou kopy, výborných jen pár. Tenhle je výborný. Já osobně jsem trochu ignoroval klišé a stupiditu hlavního motivu (překazit ex-přítelovi svatbu), protože pointa filmu není cíl, ale cesta, na které Izzy potkává jedno šílené individuum za druhým, přičemž ona sama onen peleton šílenců směle vede. Vtipné hlášky a nekompromisní soundtrack čerpající z hudebního rockového stylu (spíš hnutí) Riot Girrrl, konkrétně dávno zaniklá kapela Heavens to Betsy. Jo, a Mackenzie Davis je výborná herečka. ()

Reklama

Reklama