Reklama

Reklama

Lego DC Super hrdinové: Útěk z Gothamu

  • Česko Liga spravedlnosti: Vzpoura v Gotham City (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak to dopadne, když si Batman vezme dovolenou a svěří dohled nad Gotham City do rukou Ligy spravedlivých? Nastane samozřejmě chaos! Když Joker lstí přiměje Supermana, aby z Arkhamu propustil největší gothamské zločince, musí zasáhnout Robin alias Zázračný chlapec, Cyborg a Wonder Woman! Batman zatím na dovolené zažívá všechno kromě odpočinku - společně s Batgirl a Nightwingem totiž odhalí ďábelské spiknutí Deathstroka a zločinného Banea, kteří se snaží vybudovat armádu schopnou masivní destrukce! Je nejvyšší čas vydat se mezi kostky ve zbrusu novém filmu ze série LEGO® DC Comics Super Hrdinové! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Klasická legovka s Hailey, kterou vidím vlastně teprve ve druhém filmu. Příběh je jednoduchý: Batman letí na dovolenou a Gotham musí hlídat mladičký Robin. Že se to zvrtne, je všem asi předem jasné. Jako jednohubka to není vůbec špatné, ale dějová linka s bojovou babčou mi přišla opravdu trochu přehnaná. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Tohle mi moc nesedlo :( Po relativne napaditem a osvezujicim tretim dilu s Brainiacem se Lego DC Superheroes serie vraci opet k tomu infantilnimu humoru jako v jednicce s Bizarrem. Pritom zakladni premisa je fajn a dala by se krasne vyuzit: Batman ma vyroci (i kdyz jsem popravde z ceskeho divnodabingu nepochopil jake) a ostatni superhrdinove mu chteji dat specialni darek. Ale co dat Bruci Wayneovi, ktery si muze koupit cokoliv? No jasne, dovolenou! :) I kdyz zpocatku remca, nakonec prenecha ochranu Gothamu Supermanovi a spolu s Nightwingem a Batgirl odjizdi navstivit misto z minulosti, kde ho trenovala jista Madam Mantis. Dej ma pak dve vetve, jedna s Batmanem, kteremu na "dovolene" vstoupi do cesty padouch Deathstroke a zahadny narod Trogowogu, a druha linie toho, co se deje mezitim v Gothamu. Napad to jako spatny neni, ale to zpracovani je proste hodne detske, hlasky vyznivaji trochu trapne a napr. ze Supermana udelali autori totalniho vola, ktery by asi na kazdeho padoucha potreboval prirucku... Chapu, ze Batman je cool, ale tohle prepiskli. Navic tu Justice League zase osekali. Opet tu neni Martian Manhunter, ale ani Flash nebo GL... Pouze Wonder Woman a Cyborg. Pokud mate male dite, urcite prictete jednu hvezdicku, ale pro dospelaka je tenhle dil zklamanim. Snad bude kinoverze Lego Batman Movie lepsi... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na další Lego superhrdinský snímek a musím říct, že mě opět nezklamal. Tohle jsou prostě filmy, které chtějí bavit. Ale co je ještě důležitější, ono se jim to daří. Scéna, kdy Batman vytáhne speciální udělátko, kterým se chce dostat z vězení, mě naprosto odrovnala. Pořád se navíc daří skvěle hlásit. ()

Ondak 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí mám rozporuplné pocity. První polovina filmu mě moc nebavila a druhá polovina byla výborná. Ale vzhledem k stopáži 75 min se jedná o dobrý lego film. Třeba taková Jokerova lžička mě přišla dost vtipná. Film hraje na zábavnou strunu, takže propracované souboje a děj nehrozí. Spíše vše dopadne úplně naopak se vtipným vyústěním. Jako jednohubka pobaví, dle mě lepší 3 hvězdy. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Štvrté pokračovanie americkej animovanej filmovej série "Lego DC Comics Superheroes" (Lego DC Super hrdinovia) nesie názov "Justice Leauge - Gotham City Breakout" (Liga spravodlivosti - Útek z Gothamu). Bolo vyprodukované v roku 2016. Batman odchádza s Nightwingom a Batgirl na dovolenku a mesto Gotham necháva pod ochranou Supermana, Robina, Cyborga a Wonder Woman. Túto situáciu využijú rafinovaní zločinci na čele s Jokerom, aby vyvolali v Gotham City totálny chaos. Ale ani Batmanova dovolenka nie je zrovna ideálna. Namiesto oddychu a zábavy musí zviesť boj s Deathstrokeom a Beneom, ktorí sa chystajú ovládnuť svet. Je to infantilná lego jazda plná super hrdinov, pri ktorej sa dokážu dobre pobaviť jedine tak diváci vo veku od šesť do jedenásť rokov. * ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama