Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 24. července 2016 ve Verizon Center (Washington, D.C.). Na této show se sešlo devět zápasů.

1) Kickoff: The Usos vs. Breezango
2) Charlotte & Dana Brooke vs. Sasha Banks & Bayley
3) The New Day vs. The Wyatt Family
4) Rusev vs. Zack Ryder (United States Championship)
5) Sami Zayn vs. Kevin Owens 
6) Becky Lynch vs. Natalya 
7) The Miz vs. Darren Young (Intercontinental Championship)
8) The Club vs. John Cena, Enzo Amore & Big Cass
9) Dean Ambrose vs. Roman Reigns vs. Seth Rollins (WWE Championship)
+ The Highlight Reel with Randy Orton (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (5)

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Nebudu to zbytečně rozepisovat, tak jen v bodech. - Jupí, Bayley <3 - Hype bros together, who cares. - Spolu s IC byl US nejnudnějším eventem večera. Prestiž jak hajzl. - Becky pokračuje v sérii proher, jak smutné. K čemu je Natálce takovej push nechápu. - Sami a Owens ukradli celou show a lepší konec jejich války nemohl být. - Enzo střihnul skvělý promo. Zároveň první zápas Clubu, kterej mě bavil. Celkem jsem čekal Bálora. - Takže nejen, že Orton face, dokonce baby face. Proč ne. S Jerichem si střihli fajnovej segment. You stupid idiot. - Main event hodně slušnej, pracovali se vším co šlo. Romana je mi upřímně líto, vypadalo to jak forma jeho weed trestu. Ambrose je stále champ, fajn, SD má titul. Celkově to byla nadprůměrná show, 4* bohatě stačí. Průsery: IC a US Prohra Becky Hype: Bayley Owens a Zayn Enzo Rollinsova ringová symfonie ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

CHARLOTTE, DANA BROOKE VS. SASHA BANKS, BAYLEY - 2* - No divas předváděly poslední dobou lepší zápasy. Super je, že měla debut Bayleym horší je, že to za moc nestálo. NEW DAY VS. WYATTS - 4* - Paráda! Dvě výborné frakce a drsný zápas! Škoda, že už se nebudou moc potkávat. RUSEV VS. ZACK RYDER - 4* - Zack je fakt idiot. Musím říct, že málokterý wrestler mi vadí víc. Takže RUSEV MAČKA! KEVIN OWENS VS. SAMI ZAYN - 3* - Skvělý příběh, dlouhý docela slušný zápas, ale viděl jsem od nich už lepší. NATALYA VS. BECKY LYNCH - 3* - Lepší ze dvou divas zápasů. Obě jsou správně drsňačky, ale Natalya se mi jen těžko kouše. DARREN YOUNG VS. MIZ - 2* - Snad nejslabší zápas celé PPV. Oba mám rád, ale toho debilního kouče Darrena nesnesu! JOHN CENA, BIG CASS, ENZO AMORE VS. THE CLUB - 4* - Skvělý match! Všichni (až na Cenu) byli výborní. AJ je totální pán a Enzo a Cass mě obravdu baví. ROMAN REIGNS VS. SETH ROLLINS VS. DEAN AMBROSE - 4* - Členové Shieldu jsou zkrátka hybná síla WWE. Všichni tři ukázali super show, ale přeci jen myslím, že se mohli vyždímat ještě více. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Taková rychlá rekapitulace: Nečekal jsem nikoho jiného než Bayley, ta přišla a nezklamala. US a IC titul na to se ani pořádně nešlo koukat, prostě hrůza. Absolutně nechápu ty prohry Becky, zaslouží si daleko víc. Wyatt Family porazili New Day tam mi bylo celkem jedno, kdo vyhraje. Zayn s Owensem opět ukradli show a jejich ukončení feudu nemohlo být lepší (až na ten děsivej botch Samiho AU). Enzo je bůh, ty jeho proma jsou prostě boží! Nakonec výhra SAWFTu ze Cenou why not když se The Club rozpadnul. Highlight Reel s Randym paráda, skvělej Segment. No a hlavní Main Event kvalitní, do poslední chvíle jsem nečekal, kdo to nakonec vyhraje, ale štve mě, že WWE prošvihla (opět) velkou možnost udělat Reignse hlavním Heelem společnosti (možná už žádnou mít nebudou). Ale jinak jsem rád za Ambrose protože si to zaslouží. Jinak show mi přišla taková méně nadprůměrná a můžeme se těšit na Summerslam. Lepší 3* ()

Reklama

Reklama