Reklama

Reklama

Porto

  • USA Porto (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Jake (Anton Yelchin) a Mati (Lucie Lucasová) jsou dva utečenci, kteří prožijí krátký, ale intimní románek ve starobylém portugalském městě Porto. On je americký samotář, který byl vyhnán svou rodinou. Ona je studentka z Francie, která se zapletla s jedním ze svých profesorů. Poté, co se navzájem zahlédnou na archeologickém nalezišti a poté znovu na vlakovém nádraží a v kavárně, Jake sebere odvahu a rozhodne se Mati oslovit. Společně pak prožijí noc plnou bezstarostné intimity. Toto milostné setkání je nahlíženo s odstupem několika let, kdy jsou oba hrdinové stále sužováni silným poutem, které se mezi nimi vytvořilo. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Oceňuji prostředí portugalského Porta, které je neotřelé, staromódní a ve filmech se neztratí. Škoda ale, že režisér si z filmu udělal spíš uměleckou záležitost se vším všudy, než vzorové dialogové romantické setkání na způsob Před úsvitem. Toto setkání totiž radši vynechalo dialogy, aby se zaměřilo na artovně nasnímanou kameru plnou různých filtrů...a mně to prostě nestačilo. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Portuglaske Porto hra samostatnu ulohu, a to je dobre. Romanticky pribeh on+ ona je na pozadi, slusny film a hlavne nadherna Lucie Lucas. 60 % ()

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

ústřední motiv by se dal uchopit lépe ,.podstatně lépe.Takhle z toho vzniklo žalostné nic ,kde režisér dal postavě Jakea na frak.Soustředění se jen na intimitu byla zbytečná ztráta času.Takhle si asi Yelchin rozloučení se světem nepředstavoval ()

Reklama

Reklama