Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud nemáte ponětí o tom, kdo je Christina Grimmie, tak si to před puštěním filmu raději nezjišťujte. Ne že by to úplně zkazilo celkový dojem, ale vrhá to přinejmenším stín. Jinak se jedná o pohodovou nezávislou komedii, která do určité míry opakuje klišé o zamilovaném cynikovi. Ale díky neokoukaným i sympatickým hercům a relativně uvolněné režii, která netlačí moc na pilu, to působí celkem neokoukaně. Určitě to není něco, k čemu by se člověk vracel, ale za jedno podívání to stojí. 60% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten nápad není špatný. Chlapík je specialista na to, že se mu podaří rozdělit páry. Najímají si ho vždy rodiče jednoho z páru, kteří nejsou spokojeni s tím, koho si jejich ratolest vybrala. Jelikož je to ale romance, dá se čekat, že se to pro něj vyvine trochu problematicky, ale nakonec to dobře dopadne. No, a přesně tak to je. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Vzpomínka na Christinu Grimmie je pořád ještě příliš palčivá. U nás nepříliš známá zpěvačka měla nejen krásný a silný hlas, ale i sympatické vystupování, vstřícnost k fanouškům a - jak dokazuje Matchbreaker - tak i parádní komediální timing. Christinina zbytečná smrt rukou šíleného "fanouška" tak kalí dojmy z téhle nápadité nezávislé romantické komedie a omládlé parafráze na excelentního (K)lamače srdcí, kterou u nás bohužel uvidí tak pět a půl diváka. ()

Reklama

Reklama