Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V odvážné komedii Holky na tahu uspořádá pětice nejlepších kamarádek z vysoké školy (v podání Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilany Glazer a Zöe Kravitz) víkendové setkání po deseti letech v podobě divoké dámské jízdy v Miami. Jejich nespoutané řádění ale nabere překvapivě zlověstný směr poté, co se jim nešťastnou náhodou podaří zabít striptéra. Zatímco se v nastalém zmatku pokoušejí přijít na to, co si počnou, zažívají další a další bizarní příhody, které je v průběhu celé noci sblíží více než kdy předtím a pomohou jim zvládnout situace, ve kterých na podpoře přátel a kamarádů záleží nejvíce. (Falcon)

(více)

Recenze (170)

Figu 

všechny recenze uživatele

Komedie na pokraji stupidity, přesto neobyčejná a plná zvratů... Krapet úchylné, lehce zábavné, težce americké. Trochu se divím, že si herečka na úrovni Scarlett střihne takovou roli, ovšem každý si tím asi musí projít. Jinak (i když zcela zbytečná) opět neodolatelná moje oblíbená Demi! 50% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Holky se chtějí bavit a tak si pozvou striptéra. Ale klacek se skácí k zemi a tak musí vyřešit kam s tím pořízkem? Když není tělo, není ani důkazu a tak nemusí nikdo do vězení. Jenže kam se ho zbavit? Komedie, která moc nepobaví... 30% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Takže opět taková už dost ohraná písnička o pokažený pařbě,znovu tady je hysterie,úplně nemožně hrající,a ještě hůř vypadající Jillian Bell,asi tři vtipný scény,jinak dost trapnosti a vaty.Nevim proč tohle vnikne,když se tomu nikdo nesměje.30%. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

,,Divoká babská jazda" je šialene hlúpy film. Odohráva sa tu jedna smiešna nehoda za druhou a pravdepodobne vám to príde nútené a absurdné, ale je to aj veľmi zábavné. Jillian Bell je srdcom komediatka a skvelá inprovizátorka. Ukázala to hlavné v ,,Jump Street 22" a ani v tomto filme nezaostáva. 6/10 ()

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

Boží. Konečně správná babská komedie. Když se můžou furt dokola točit rádoby vtipný kraviny o partě chlapů v shitu verze 50.1, tak se může jednou za čas natočit shit komedie o babách. Ten film se nesnaží o to být geniální, ale o to, aby pobavil. A to splnil skvěle. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Prijemna komedie na večer, kdy se vám nechce nad ničím složitě přemýšlet. Kdyz po pěti minutách uz holky sjíždějí na záchodě kokain, je celkem jasný, ze to půjde svižně dopředu :-D nechybí ani tráva a metamfetamin, sexuální hrátky s neznamyma sousedama, a podobně. Jediný co me nebavilo, byl ten nastávající manžel a jeho kamarádi, přišlo mi to uz moc prestreleny. Ale jinak pohodicka, rada bych viděla znovu. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Hrôza! Keď chcete vidieť, ako má vyzerať poriadna rozlúčková párty v chlapskom prevedení, treba siahnuť po Very Bad Things! ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nějaký propadák, kterým třeba zabiju večer, ale musím říct že mě to opravdu překvapilo. Zábavy a hlášek bylo opravdu dost a hlavně jsem se zasmál což je u tohoto filmu nejdůležitější. Humor je spíše založený na stupiditě postav, ale to je jistě jasné. ( 3.9.17/MAC ) ()

chelseaman22 odpad!

všechny recenze uživatele

Definitní vykrádačka počinu Mindy Kundys obohacená o lidově řečeno "lesbický orál" na pláži. Zápletka absurdní, humor žádný a Scarlett zcela evidentně začala brát každou roli, v níž může ukázat svá americko-švédská stehna. odpad! ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ďalší americký nezmyslený výplach, kde napchali herečky do presklennej vilky aby hrali dej, čo bol tak pritiahnutý za vlasy že dovy dopo. Prečo? 1 z 5 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V podstatě to samé co tohle https://www.csfd.cz/film/301721-holky-na-tahu/komentare/. 4 kamarádky pořádají rozlučku se svobodou pro svoji kamarádku. Pozvou tam striptéra a nechtěně ho zabijí a snaží se zbavit těla. Do toho se připlete policie,nadržený pár sousedů a budoucí manžel té co se má vdávat. Vtipné to je o trošku více než zmíněné Holky Na Tahu a příběhově je to lepší navíc tam nehraje Rebel Wilson. ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Scarlett po narození dcerky docela vyměnila šatník a její odvážné výstřihy, kde vykukovalo bujné poprsí začínájí mizet. Docela jí zastoupila Zoe hlavně ze zadního pohledu, čímž dokázala polechtat i poklopec. Za holky dávám 35% ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

V poslední době se s těmihle trapnějšími americkými komediemi roztrhnul pytel. Nejdřív Pobřežní hlídka, teď Holky na tahu... Oba filmy spolu mají mnohé společné. Život vám nezmění a navíc obsahují klasické nechutné vtipy. Kolikrát si říkám, proč herci - jako v tomto případě třeba Scarlett Johansson - co jsou úspěšní, přijímají role v takových filmech. Fakt je ten projekt zaujme nebo jde o peníze? To se asi nedozvíme. Nicméně byť se jedná o takovou filmovou blbost, která je spíše cílená na ženy, koukat se na to dalo. Dokonce jsem se i párkrát zasmála, hlavně teda během scén s mou milovanou Kate McKinnon, která zde byla skvělá a její miloučký australský přízvuk se mi moc líbil. K Holkám na tahu se asi už nevrátím, ale je to podívaná, na kterou se dá kouknout během nudnějšího odpoledne nebo, příhodně, během dámské rozlučky se svobodou. ()

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

Scarlett Johansson a spol excelujú v naskrz podarenej súčasnej dobovej preferovanej prefetovanej komédii,kde sa nešetrí v pikantných scénach a a pravom nespútanom ženskom sexizmusu! ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Opilecké komedie se již neomezují pouze na muže a je to dobře, neboť Holky na tahu přinášejí odlišný úhel pohledu na tradiční humorné situace, což je osvěžující. Příběh není originální, ale způsob, jakým je zpracován dokáže díky oddaným herečkám solidně pobavit a přichystat si pro vás i pár překvapení. Nejde o žádný komediální milník, ale o příjemné pokoukání rozhodně. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Pět bukvic, s čelem se Scarletkou, si jdou užít rozlučku se svobodu. Na takové párty nesmí chybět - striptér, drogy, chlast, penisovej dort, sex a spoustu vulgarismů. No, jen takhle se kurva pozná, kvalitní americká komedie, pro ženy před středním věkem. Rough Night, má svůj osobitý specifický humor, který hlavně má pobavit pipky. Hele, nejsem sexistické prase, že mám problém, když ženský vedou za celý film, ale odkdy se nějaké podobné taškařice podařila, aspoň na průměr? Tenhle smrad z píč, dokážete vycítit už z traileru. A taky už rovnou, dokážu vyměřit, o čem bude zápletka. Děj je prakticky nulový a slabý. Koukáme jen na to, že pár ženských, si chtějí povyrazit na víkend, a u rozlučky se svobodou, tlustá svině skočí na striptéra, který se mrdne do hlavy, a otřesem mu to vypne mozek. A teď po něm musí uklidnit stopy, rovnou celou mrtvolu. A to je vše, zápletky tu vůbec neexistují. Vtipný to není vůbec. Neříkám, že by jste u toho neměli záchvaty smíchu, ale obvykle jde jen o improvizované vtipy. Chemie mezi ženskými, vůbec nefunguje a zdá se mi, že Scarlett tam byla jen jako lákadlo, protože se mi zdá, jakoby tam ani nebyla. Na to, že se ve filmu ukazuje sex, tak neuvidíme ani jednu bradavku. ()

celuloid odpad!

všechny recenze uživatele

To není černá a odvážná komedie, nýbrž vulgární až sprostá. Úroveň současných amerických filmů je odpovídající stavu dnešní společnosti. ()

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele

Praštěná, lehkovážná, (pro změnu) holčičí prča, co si na nic víc nehraje, ale přesto (u mě) neupadne v zapomnění jako tuctovka v rámci žánru. ()

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama