Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při letu na palubě Boeingu se v jednom okamžiku probouzí několik pasažérů. Ovšem ostatní, včetně posádky, z paluby letadla záhadně zmizeli. Muselo se to stát během pár desítek minut od startu. Na palubě je však jako cestující i pilot, který se ujme řízení. Letadlu se podaří bez větších problémů přistát, ovšem zdá se, že v liduprázdném světě. Brzy se ale začínají objevovat Časožrouti… Televizní adaptace stejnojmenné novely Stevena Kinga. (pfa)

(více)

Recenze (128)

Molikop 

všechny recenze uživatele

Časožrouti- jedno z prvních sci-fi co jsem kdy v životě viděla- a byla jsem nadšená. Možná tenhle film položil základ k tomu, že se mi sci-fi žánr tak zalíbil. Když jsem ho ale po tak dlouhé době viděla znovu, nemůžu mu bohužel dát vyšší hodnocení. Tehdy, jako na naprosto nezkušeného diváka, na mě ale působil jako neuvěřitelně zajímavý a důmyslný film se skvělým nápadem i zpracováním. Do teď si na ty žravý koule občas vzpomenu, když někdo začne trhat list časopisu :) ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Časožrouti jsou televizní film podle Stevena Kinga a televize ho většinou(Stejně jako jiné adaptace TO nebo Posledni Boj) vysílají rozdělené.Nutno dodat,že naočit 180 minut takhle zajímavého filmu na celkem logických závěrech,které však velmi často pokulhávají(např. časová trhlina jako svítící tunel nebo vytažení nože zabrání vnitřnímu krvácení???:-)) je určitě složité.Proto dávám lepší ***1/2 ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl jako malej, sice jsem čekal nějaký příšery, už jenom proto že jsem Kinga tolik neznal, a nakonec jsem dostal docela solidné film který mě bavil. Když jsem to viděl teď tak jsem viděl jen slepenec scén které se odehrávaly skoro všechny na jednom místě a čekaly mě fakt neuvěřitelně stupidní dialogy které neměly hlavu ani patu. Navíc tu máme neuvěřitelně špatné herce který režisér rád snímal z nejbližšího možného úhlu. No a závěreční Časožouti? Ty byly spíše k smíchu. Je až zajímavé co se mi v mládí líbilo ale aspoň z nostalgie dávám 3*. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

V knižní (povídkové) předloze děj bez problémů funguje, ve filmu vyznívá vyústění s časožrouty velmi hloupě a směšně. I přes béčkové zpracování, občasné logické kiksy, slaboučké efekty a prkenné (ne)herecké obsazení (s výjimkou Davida Morse, který překlonil mé hodnocení ze dvou na 3*) se jedná o vcelku povedenou adaptaci Kingova díla. 55% ()

Shogin 

všechny recenze uživatele

Ačkoli se to na začátku tvářilo vcelku slibně a někteří herci mi docela sedli, ta šílená lacinost to opravdu zazdila a to především všechnu atmosféru, která byla zpočátku docela statečně budována. Velká škoda, protože předloha je vynikající a kdybych jí nečetl a viděl jen film, neoslovilo by mě to asi vůbec. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Autor předlohy Stephen King si ve filmu zahrál malou roli předsedy bostonské rady, která se objeví na letištní dráze v představách Craiga Toomeyho (Bronson Pinchot). (fisus)

Reklama

Reklama