Reklama

Reklama

Tokyo Ghoul

  • Japonsko Tókjó Ghoul (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Plachý tokijský student Kaneki Ken jde jednoho dne na své vysněné rande s tichou dívkou, kterou často pozoruje v kavárně, již oba pravidelně navštěvují. Nicméně pro něj se jejich schůzka náhle změní v noční můru. Dívka je totiž ve skutečnosti lidožravý ghúl a Kaneki se právě stal hlavním chodem na jejím jídelníčku. Šťastnou náhodou ale útok děvčete přežije a po probuzení v nemocnici zjišťuje, že se z něj stal také ghúl. Chlapec se nyní musí naučit žít mezi ostatními predátory a zároveň skrývat svou identitu před lidmi, zvláště pak před úřady zabývající se vymýcením ghúlů. (Arigato)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (19)

Tirkus 

všechny recenze uživatele

Až na první brutální scénu, která vypadala jako z nějakého levného japonského porna, mě tento film bavil. Do poloviny se film jakžtakž drží předlohy, poté si přidává vlastní věci a detaily, což ovšem vůbec v tomto případě neškodí. Je pravda, že skoro všechny filmy dělané podle mangy či anime jsou naprostý odpad, ale tohle není ten případ. Pokud neznáte předlohu a ani nemáte rádi ujeté japonské filmy, tak se tomuhle vyhněte. Průměrný film, který ovšem zabavil. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Od filmu s názvem Tokijský Ghoul bych čekal, že se tam ti ghoulové objeví déle než zhruba 15 minut ze 119. Většinu času jsou to totiž blbé kecy ve stylu jak jim všeci ubližují a oni chtějí jen žít a akce se zde objeví jen zhruba 30 minut a to možná přeháním. Navíc ty zbraně té jednotky co je likvidovala vypadají jak z levné verze Mortal Kombatu a nějak jsem nepochopil kde je jako vzaly a jak to, že ti ghoulové mají různé velikosti a jedni mají jako by křídlo zatímco druzí jako by chapadla. Dám 60 procent za úvodní scénu a za ten závěr. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Další dílo, co se mi víc líbilo hrané než animované. Od filmu jsem odcházela spokojená, herecké výkony na takovou live action byly víc jak slušné. Příběh je samozřejmě ostříhán jen na jednu linii a vlastně mohu říct – díky bohu! Kdyby se do toho míchaly ještě ty ostatní, tak sice ano, bylo by to mnohem brutálnější, ale zase by to jako samostatný film nefungovalo. Třeba nám natočí pokračování, kde pokryjí zase kus něčeho dalšího. Prostor by tu byl. Chápu, proč fanoušci v Japonsku byli proti obsazení Óizumi Jóa do role Mada Kurea, přece jen má pověst spíše komika a herce, co hraje slabochy, ale podle mě to nebylo nijak špatné. Zahrál, co měl. Z filmu samozřejmě děs nejde, spíše lze cítit kritiku nespravedlnosti ve společnosti a nepříjemný pocit, že je něco špatně. Víte, že ani jedna strana není špatná, ani dobrá, a proto může být těžké si vybrat komu fandit. Ale abych to neprotahovala, mně se to líbilo, hudba, kamera a CGI na velmi slušné úrovni. Silné 3*. Titulky. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Mangu mám rozečtenou a anime jsem ještě neviděl, takže z příběhu znám jen část. Do čeho jdu jsem teda věděl jen okrajově. Film jako takový docela ušel a určitě bavil víc něž dvojice filmů Shingeki no kyojin, který se vůbec nepovedly. Masataka v roli Kena docela válí a chvílema z něj jde i strach a znechucení. Hinami je kouzelná a když na konci roztáhne křídla, tak je radost sledovat její přeměnu. Akce ujde, brutalita potěší a celkově to pěkně utíká. 60% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejsem znalec předlohy, ale Japonské Mangy nikdy nebyly mým šálkem kávy a zde nejsem také velmi potěšen. Je to typicky přestřelené a japonsky podivné. Akce moc není a stejně se mi nelíbila, jsou zde divné zbraně, divné postavy, nic moc CGI, potěší aspon krev,ale je to hlavně spíš nuda s nezajímavým příběhem. Po hororové stránce také slabota.Nic pro mě tohle. 45% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama