Reklama

Reklama

Arslan senki - Fúdžin ranbu

(série)
  • Japonsko アルスラーン戦記 風塵乱舞 (více)
Trailer

Epizody(8)

Obsahy(1)

Poté, co se podařilo mladému Arslanovi vyřešit spory kolem nástupnictví na trůn v sousedním království Sindhura, je spolu se svými věrnými odhodlaný vyrazit vstříc královskému sídlu Ecbatana a pokusit se jej dobýt z rukou svých nepřátel. Arslan se již chystá na poslední střet se svým bratrancem Hilmesem o parský trůn, když jej však zaskočí zpráva o invazi, která se na Parské království chystá. V samotné Ecbataně dojde také k událostem, které výrazně zamíchají kartami všech kandidátů na parský trůn...

Arslan senki: Fūjin ranbu je pokračováním anime Arslan senki z roku 2015, které adaptuje stejnojmennou fantasy novelu z roku 1986. (Jeoffrey)

(více)

Recenze (5)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minimálně stejně tak dobré jako první série, plné nejrůznějších neočekávaných zvratů a změn se stále stejně dobrými charaktery, spoustou bojů a soubojů a trochu té strategie... Řekněme si upřímně, že tohle pokračování se opravdu povedlo a ani fakt, že má druhá série pouze 8 dílů nijak dojem nekazí, spíš naopak, protože tempo je díky tomu hodně slušné, děj se nikde příliš nezastavuje a pořád se něco děje... U mě ve výsledku velká spokojenost a na třetí sérii se těším. 8,2/10 ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trocha viac rozprávania a pokus o hlbšie preniknutie do príbehu. Viac či menej toto nie je veľmi kvalitatívne odlišné od predošlých dielov a nejako tak to korešponduje so všetkým čo sa udialo v prvej sezóne a tak teda ak Vás bavila tá prvá toto môžete zjesť ako malinu predsa len 8 dielov nie je veľa. Povedal by som, že tu je pokus o dodanie toho čo chýbalo v prvej sezóne a jemne tu chýba to čo bolo tam, ale inak spokojnosť (ťažko sa to vysvetľuje). ()

Roby 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto pokračování se ubralo na tempu a snížil se počet vojenských střetů čímž se snížila celková dynamika tohoto pokračování oproti minulé sérii, což mi přišlo jako velká škoda. Postavy i vedlejší příběhové linky zůstaly nadále velmi dobré a celkově se jedná o zdařilé pokračování první série. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No vzhledem k tomu, že to má pouze 8 dílů a jaksi tam chybí spousta věcí ještě na zodpovězení, tak si řikám, zda to má smysl takhlenc cuckovat (možná - jestli si to pamatuju dobře - tak jsem četl něco o utnutých prostředcích k natáčení více dílů). Zase sice kousek příběhu dál s tím, že tu byly celkem zajímavý zvraty, ale kvalitativně asi tolik, co jsem zmiňoval už u předchozích dílů. ()

Reklama

Reklama