Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Člověk by si měl dávat pozor na to, co si hodlá donést z ulice domů! Toto velmi jednoduché pravidlo si měl vybavit mladý Mahiru Shirota, jinak velmi pragmatický mladý chlapec, před tím, než si z ulice donesl opuštěného kocoura. Z kocoura, který díky své černé barvě dostal jméno Kuro, se totiž poměrně záhy vyklubal upír. Kuro však není obyčejný upír, ale Servamp. Servamp je prastarý upír, který uzavírá s vybraným člověkem dohodu, kdy mu za pravidelný přísun krve poskytne nadpřirozené schopnosti. Kuro sice díky své vrozené lenosti nemá o podobné komplikace, jako je výše zmíněný pakt, zájem, avšak velmi brzy nemá na vybranou. Do města se totiž vrátil Tsubaki, Servamp který se rozhodl vyhlásit válku svým sedmi straším bratrům, mezi kterými je také Kuro. A tak se mladý Mahiru ocitá uprostřed války mezi velmi nebezpečnými upíry a jeho jednoduchý život se začíná stále více komplikovat... (Jeoffrey)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (4)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

[First Impressions]: Hlavní hrdina, 15 letý kluk, chce všechno jednoduše. Do takové míry, že to slovo "jednoduše" použije jednoduše snad při každé druhé větě. "Jednoduše mi to vysvětli" "Jednoduše se rozhodni" "Jednoduše to udělej"... Druhý hlavní hrdina, upír černá kočka jménem Kuro, zas všechno pokládá za otravu. Do takové míry, že to slovo "otrava" použije otravně snad při každé druhé větě. "Byla by otrava ti to vysvětlit" "Ježiš je otrava se se rozhodnout" "Je otrava to udělat"... Výtečná kombinace spolu s naprosto uřvanými vedlejšími postavami spolu s "hype" vizuální stránkou věci a naprosto nelogickým během událostí, je jasný směr pro drop tohoto anime. Nedovedu si představit, že by se to nějak zlepšilo, spíše naopak. Pokud se tak stane, napište mi. Podobně jsem se zachoval při hodnocení GATE a byl jsem až překvapen, jak dobré to pak bylo, když jsem se na to začal opět koukat. Na tohle ale žaludek nemám, klasický bojový shounen s uřvanými postavami, barevně zbarvenými barvami a hlavní postavou, co chce být za nejlepšího skauta pod sluncem... 1EP Drop 30% ()

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

když teda nebudu rozpitvávat toho ufňukaného skrz naskrz nijakého hlavního hrdiny... a přejdu i některé divně se chovající vedlejší postavy (občas tvůrci anime mají pocit, že čím divněji postavu napíšou, tím víc bude pro publikum zajímavá, netradiční a cool.. ale světe div se, bohužel takto jednoduše to nefunguje) ..tak hlavní problém anime je, že má být o válce, ale většina dílů je o tom, že se představí nová postava/nové postavy, nějakou dobu spolu nějak komunikují či se postrkují a nakonec prohlásí, že navážou spojenectví. Bez jakékoliv hlubší zápletky, prostě tak primitivně, jak jsem to teď napsal. Reálně se tam toho děje strašně málo. V druhé půlce se pak rozpitvávají bolístky všech hodných i špatných všech upírů, aby se ozřejmilo, proč zasluhují sympatie a proč by se nakonec měli všichni vzájemně pokamarádit. ()

Reklama

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Je to pestrofarebné, má to len jednorozmerné mužské obsadenie a je to o upíroch, takže cieľová skupina je celkom jasná. Obsahovo je to to klasické obohraté, že priateľstvo nadovšetko a hlavná postava musí zachrániť všetkých. Neviem prečo, ale dosť výrazne mi to pripomínalo Free!. Tým, že som si to púšťal len do pozadia, tak to nijako neurazilo, ale ani ma veľmi nemalo čím zaujať. Klasický popkultúrny výplach, ktorý po týždni človek zabudne, že existoval. 12/12 – 40% ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

První díl jsem ještě bez problémů dával, dokonce mi ani nevadilo, že charaktery působili tak trochu ploše. Druhý díl mě ještě v první polovině i docela zaujal, říkal jsem si že ten nepřítel by nemusel být příliš špatný asi do momentu, než mu tam začal dávat hlavní hrdina kázání. Tak on je chudák vlastně jenom nepochopený a hlavní hrdina mu pomůže! To byl takový doják, že jsem se jen cynicky uchechtl... S přibývajícími díly to nebylo o moc lepší, jen se objevovali stále další divné dvojičky. Navíc zdejší souboje pro mě postrádaly jiskru, z charakterů mě kromě "líného kocoura" vlastně ani nikdo nezaujal a celkové zakončení, které jsem čekal alespoň trochu zajímavé bylo slovy hlavního záporáka "Not interesting at all". Docela se snažím přijít na to, pro koho byl Servamp vlastně určen, protože díky všem těm bishíkům a upírům, kteří jsou jen o chlup děsivější než ti z hrůzy jménem Stmívání bych tipoval, že je to pro holky, ale pokusy o všechny ty souboje a drsný openning mi zase říkali, že to tak možná být nemělo. No ať už je to jakkoli, pro mě to evidentně asi nebylo, protože můj dojem ze sledování je prostě slabý. 3/10 ()

Reklama

Reklama