Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Seishuu Handa je mladý student, který je úspěšným kaligrafistou. Díky tomu je známý nejen v uměleckých kruzích, ale budí i obrovskou pozornost na střední škole, kterou navštěvuje. Snad všichni studenti jsou jím okouzlení, milují ho, nebo mu závidí. Handa však vnímá veškerou pozornost, které se mu dostává, po svém a žije v klamném domnění, že je terčem šikany všech okolo a že jej celá škola nenávidí. A tak mladý Handa proplouvá životem v roli samotáře a nemá ani tušení o své oblíbenosti. Toto samozřejmě vede ke spoustě komických a leckdy i absurdních situací. (Jeoffrey)

(více)

Recenze (4)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Haven't You Heard? I'm Handa-kun... Vezměte hlavního hrdinu z vcelku úspěšného a milého anime Barakamon a použijte na něj vcelku úspěšný a vtipný koncept známý například z anime o již zmíněném Sakamotovi a přidejte pointu o tom, že vše je jedno velké nedorozumění, protože hrdina je pro ostatní cool, cooler, coolest, ale neví o tom... No a co z toho je? Bohužel takový slabší "kočkopes", který se humorem, roztomilostí ani promyšleností jednotlivých situací k Sakamotovi jen velmi vzdáleně přibližuje a s Barakamonem nemá kromě hlavního hrdiny vlastně nic podobného. Jistě pár docela vtipných situací se tu a tam přihodí, ale občas je to vážně docela slušná nuda. Takže u mě takový slabý průměr. 4,5/10 ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

[First Impressions]: Ničím neurazí, ničím nepotěší. Slice of life týpka, co se zabývá kaligrafií. Krom toho však má kolem sebe "temnou zeď" a pokud o něm někdo něco říká, Handa si to vykládá v nejdepresivnějším světle... Myslí si, že ho chtějí všichni zmlátit, ponížit, pomluvit, i když je situace pravý opak. A na této premise se jede. Stejně jako Sakamoto-kun, i Handa-kun je všemi oblíben, avšak oproti Sakamotovi, který vtipně řešil každou situaci, dělá Handa prakticky náhodné věci a všechno chápe špatně. Celá sérka by se mohla, hádám, shrnout do jednoho slova. Nepochopení... 2EP Drop Nudných 30% ()

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Klasická středoškolská komedie bez známek romantiky, vážnějších problémů, zájmů postav (klidně se mohli kaligrafii věnovat víc) nebo vůbec souvislejšího děje, zato přeplněná typicky japonským humorem, který prostě nesedne všem, obzvlášť mimo Japonsko si bude diváky hledat stěží. Není to katastrofa, ale ani nic, co bych nutně musela vidět znova nebo to doporučovat ostatním. Je to seriál o kterém si po pár týdnech po dokoukání budete pamatovat nejspíš jenom jméno hlavního hrdiny a to ještě zásluhou toho, že je v názvu. Což asi značí, za jak hodnotné anime to považuju. 5.7/10 ()

Flatron 

všechny recenze uživatele

Paranoik, ktorý o všetkom a o všetkých premýšľa v najhoršom, resp, vždy mu napadajú len tie najstrastiplnejšie závery a aj napriek tomu, to bola celkom sranda :) Slabšie 3*. ()

Reklama

Reklama