Reklama

Reklama

Retake

Trailer

Obsahy(1)

Pohledný podnikatel Jonathan najímá mladého prostituta, aby ho doprovázel na výlet ze San Francisca ke Grand Canyonu. Mladík získá dvojnásobek své noční sazby plus 1000 dolarů, ale má to jeden háček: po celou dobu musí předstírat, že je jakýsi Brandon, musí uposlechnout všechny Jonathanovy příkazy a nikdy mu nesmí položit žádné osobní otázky. Osamělý muž se zlomeným srdcem se tak snaží znovu prožít poslední dny svého předchozího neúspěšného vztahu. Jediným problémem je, že nový "Brandon" je mnohem chytřejší než vypadá, a mnohem intuitivnější než Jonathan. Mezi oběma citově poškozenými muži pomalu dochází k přenosu síly a mladík hraje podle scénáře jen do okamžiku, kdy se dokáže vymanit ze sevření svého klienta a převzít kontrolu nad situací... (Gaytitulky.info)

(více)

Recenze (3)

Gavin87 

všechny recenze uživatele

Velmi se mi líbil námět a scénář. Konečně trochu neotřelé téma, kterých je v queer kinematografii velmi poskrovnu. Ačkoliv jsem tajně doufal přece jen v trochu jiný závěr, jsem vlastně rád, že byl přesně takový, jaký byl. Kdyby film skončil jinak, asi by mě tak nenadchl. ()

bllm 

všechny recenze uživatele

Ty 4 hvězdičky jsou za scénář, za příběh. Dojem bohužel kazí méně technicky profesionální zpracování. Přetočit to někdo, kdo to fakt umí, včetně on něco lepších herců (i když tito nebyli špatní), neváhám dát 5. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Zajímavý, netuctový film, který mě zaujal. Nemusel jsem čekat hodinu, až mi zamává teplý dědeček a těchto 15 vteřin bude jediná gay vsuvka. 100% gay story. Herecké výkony výborné. Tuc Watkins se nemohl více projevit, neboť ho role úzce svazovala a musím podotknout, že ve svém věku má stále bezva postavu. Devon Graye (v době natáčení 29 let) to rozjel nádherně a v některých scénách byl naprosto roztomilý. K celkovému dojmu přispěly i zcela vytříbené Jiříkovy titulky, prostě titulková extraliga, díky moc ... 8999 ()

Reklama

Reklama